Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 34

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
4285,00 лв.
Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 34
SKU: 500566
Тегло: 7,000 кг.
Производител: IGEBA
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: IGEBA

Описание и начин на употреба

IGEBA TF 34 малък и мощен генератор за топъл аерозол 

Надежден и компактен ръчен генератор за топъл аерозол. Специално проектиран за работа на закрито и открито. Подходящ за обработка на складове, силози, мазета, канализационни шахти и тунели, кухни, големи производствени халета, оранжерии и други. Допълнителна приставка за работа с водни разтвори. Може да се използва и за обработки на открито срещу комари и мухи.

IGEBA TF 34 е единственият генератор за топъл аерозол, специално проектиран за работа на закрито, но подходящ и за обработки на открито. Мощен, изключително лек, компактен и произведен съгласно нашите най-високи стандарти за качество. 

Идеята на аерозолните обработки е да се разпръснат много на брой, миниатюрни капки от концентриран препарат, които да плуват във въздуха достатъчно време и да достигнат дори и укрилите се насекоми. На открито това са основно комари, мухи и папатаци. На закрито, аерозолът се използва за контрол на складови молци, различни бръмбари, вредители по складирани храни, както и на хлебарки в мазета и канализации.

 
Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 34
 

Каво представлява:

Обща дължина от само 78 см и тегло без разтвор от 6,6 кг правят TF 34 най-малкият и най-лек генератор за топъл аерозол от марката IGEBA. По време на разработката основният фокус беше върху замъгляването в затворени помещения. Характеризира се с компактен дизайн, ниско тегло и отлични емисионни стойности. Разбира се, може да се използва и на открито.

Активно вещество и резервоар за гориво, както и тръба за мъгла и линии за активно вещество, изработени от неръждаема стомана. Патентована система за запалване за перфектни стартови свойства. Наличен комплект за преобразуване на водна основа

За какво се използва:

Този ръчен генератор за топъл аерозол има широко приложение в много различни сфери на дейности и производство. Основно се използва за унищожаване на летящи насекоми с топъл аерозол (пушек с инсектицид). Машината може да се използва за:

Опушване против комари на закрито или открито:

Изборът на определени методи за контрол на комари зависи от големината на помещението, предназначението на помещението и вида на нападение от вредители. Прави се разлика между активен и пасивен контрол.

Активният метод, при който биоцидът действа върху вредителя чрез мъгла, дава най-бързи и всеобхватни резултати. В зависимост от вашите индивидуални спецификации, можете да използвате както термичния, така и ULV студения процес на мъгла. И двата метода могат (където е разрешено) да се използват на закрито и на открито.

Генератор за топъл аерозол IGEBA се използва на открито за генериране на гъста инсектицидна мъгла, която с правилната активна съставка има незабавен ефект (нокдаун ефект) и се бори изключително ефективно с летящите насекоми най-често комари. Разпръскват се само около 5 - 8 l/ha течност. Ако метеорологичните условия са подходящи, мъглата ще проникне в заразена зона на открито за много кратко време.

Дезинфекция чрез опушване:

Дезинфекцията с термични мъгла IGEBA и ULV аерозолни генератори е основен елемент от успешното управление на хигиената. Силно концентрираното разпръскване на дезинфектанта намокря повърхности и достига до труднодостъпни места.

Дезинфекционната мъгла остава в помещението за дълго време, което също така позволява ефективна дезинфекция на въздуха в помещението. Поради ниската консумация на вода на обем, повърхностите се намокрят само без течността да капе. Силно концентрираният дезинфектант може да работи оптимално и по-дълго.

Изпозва се при:

  • Животновъдство
  • Транспорта
  • Производството на храни

Растителна защита:

Чрез пулверизирането на висококонцентрирани продукти за растителна защита в оранжерии вие не само спестявате време и усилия (общ обем), но и постигате бърз резултат.

Капките мъгла плуват в помещението за дълго време, без да се оттичат, като по този начин се гарантира, че вредителят или вредният организъм ефективно абсорбира активното вещество, например чрез директен контакт или дишане или контактно. Този метод е ефективен и при използването на системни препарати. Без проблем могат да се прилагат биологични препарати с инсектицидно действие и фунгициди.

Защита на складове:

IGEBA са прецизно съобразени с изискванията за контрол на вредителите и дезинфекция на складови помещения. Ефективното прилагане на инсектициди, фунгициди и/или дезинфектанти ви предлага цялостна защита за вашите складирани стоки. 

Ако съхраняваните хранителни продукти са заразени с паразити, например, или ако могат да бъдат намерени техни фрагменти или екскрети, цели партиди трябва да бъдат унищожени или използвани по друг начин, с големи финансови загуби. 

Ако заразата остане неоткрита, може да се стигне до отказ за приемане, изключване от продажба, искове за регрес, загуба на клиенти и увреждане на имиджа.

Характеристики Igeba TF 34:

Всички други части, влизащи в контакт с препарата, са направени от Месинг, Витон или Тефлон. Със стандартно монтираната дюза 1.2 и разходна норма от 2 л/Ха, с този генератор могат да се обработят 10 Ха или 100 декара открита площ срещу комари за 1 час. Ако се работи на закрито, с дюза 1.2 и разходна норма от 2л/5 000 м³, с този генератор може да се обработи обем от 50 000 м³ за 1 час.
 
  • Резервоар за гориво направен от неръждаема стомана
  • Аерозолна тръба направена от неръждаема стоман
  • Резервоар за разтвора направен от неръждаема стомана
  • Въздушна помпа направена от неръждаема стомана
  • Надеждна запалителна система без наличие на свещ
 
Отлична емисия на изгорели газове, потвърдено от независима немска лаборатория за изпитване „DЕKRA”, Януари 2003.
 
Стойност на изгорелите газове Средно Максимално Гранична стойност
Азотен оксид (NOx) 1.9 ppm* 2.8 ppm* 5 ppm*
Въглероден оксид (CO) 5.1 ppm* 8.0 ppm* 30 ppm*
В затворено помещение (70 м³) след 12 мин.
Тези резултати показват ниските норми на отработени газове от TF 34. Това е важно изискване за безопасно използване на закрито и особено в обитаеми помещения като стаи, апартаменти и къщи.
 
Размер на капките, при работа с масло/нафта:
 
Изходящо количество 15 л/ч
Температура 18°C Налягане 1010 мбара 90 %  20 микрона
 
 
Гаранция 12 месеца
Производител  IGEBA Geraetebau GmbH, Germany
Технически характеристики 

Мощност – 13.6 к.с.
Резервоар за разтвора – 5.7 л.
Резервоар за гориво – 1.2 л.
Разход на гориво – 1.1 л/ч. 
Дебит на разтвора – 15-25 л/ч 
Производителност – 25000 м³/ч
Рамери – 78 х 27 х 34 см 
Тегло, празна – 6.6 кг

Захранване – 4 х 1.5VLR6/LR20.

Технически характеристики

МАРКА: IGEBA Друго: Резервоар за разтвора – 5.7 л, Резервоар за гориво – 1.2 л, Разход на гориво – 1.1 л/ч, Дебит на разтвора – 15-25 л/ч, Производителност – 25000 м³/ч, Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Летящи, пълзящи насекоми, складови, оранжерийни вредители и дезинфекция Размери: 78 х 27 х 34 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Метал Технология: Топъл аерозол Цвят: Металик Мощност: 13.6 к.с. Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 34
Вашата оценка:
img
Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 34 Добави