Инсектицидна лампа против комари и мухи KILL PEST 30W

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
75,00 лв.
Лампа унищожител на комари и мухи
SKU: 896321
Тегло: 2,500 кг.
Производител: Китай
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Лампа с UV светлина против комари и мухи KILL PEST 30W

Лампа за унищожаване на мухи, комари и летящи насекоми Kill Pest, представлява електрически уред, който привлича летящите насекоми с мощна UVA светлина излъчвана от 2 x 15W инсектицидни пури. Има максимална площ на покритие до 35 кв.м.

Разполага с мощна високоволтова решетка, разположена между инсектицидните пури, която унищожава мухи, комари, молци и пеперуди при допир с нея. Уреда е безопасен за хора и животни има тиха и без шумна работа, не използва химикали или препарати за унищожаване на летящи насекоми.

Разполага с тава, която събира унищожените мухи, комари и пеперуди, която се почиства периодично в зависимост от числеността на насекомите в помещението или зоната, в която сте монтирали унищожаващата лампа за насекоми. 

Уреда се предлага и в различни мощности и съответно за защита от летящи насекоми на по-големи площи Kill Pest 40W и за защита на по- малки площи Kill Pest 12W.

Лампа с UV светлина и високоволтова решетка срещу мухи, комари и други летящи насекоми KILL PEST 30W на ТОП ЦЕНА

Употреба на инсектицдната лампа: 

Инсектицидната лампа може да бъде използвана в помещения, зали, коридори, стаи или други закрити площи за унищожаване на мухи, комари, молци и други видове летящи насекоми. Ефективна защита от мухи, комари, молци и пеперуди е 35 кв.м

При употреба на открито, например веранди, тераси, навеси, уреда не трябва да бъде мокрен от дъжд. Инсектицидната лампа е по ефективна през тъмната част на деня, когато комарите са най-активни.

В закрити помещения унищожителя на летящи насекоми трябва да работи 24/7, ако това е не възможно поради някаква причина пуснете UV лампата в помещението, в което ще пребивавате няколко часа предварително, по този начин всички досадни комари и мухи ще бъдат привлечени и унищожени от UV лампата.

Поддръжка на лампата против комари и мухи:

Всички светлинни капани за летящи насекоми, подлежат на подмяна на инсектицидни пури и стартери, които са стандартни консумативи. Инсектицидните пури се подменят веднъж годишно преди всеки летен сезон или 6000-7000 часа работа.

При подмяна на осветителните пури подменете и стартерите на електронният уред. Лампата за насекоми се почиства системно от прах и останки на унищожени мухи и комари. При почистване на високоволтовата решетка на уреда той трябва да бъде изключен от ел.мрежата.

Монтаж и разположение на лампата против летящи насекоми:

Разположете уреда за унищожаване на комари и мухи на височина около 2 метра от пода на помещението, изберете най-тъмното място в помещението така ще увеличите ефекта на уреда за борба с насекоми. Лампата може да бъде монтирана по два начина окачена на стена или таван чрез монтажната верижка която е в комплекта.

 

Технически характеристики

МАРКА: Kill Pest Площ на покритие: 35 кв.м Честотен обхват: UV светлина Интервал на работа: : 24 / 7 Предупреждение за опасности: Преди употреба прочетете инструкцията за експлоатация! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, пеперуди, летящи насекоми Количество: 1 бр. Размери: 48 x 25.5 x 7.7 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Влагозащита : Няма Технология: Високоволтова решетка Цвят: Сив Мощност: 30W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа против комари и мухи KILL PEST 30W
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа против комари и мухи KILL PEST 30W Добави