BROS-Карбид 500 гр.

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
12,60 лв.
Карбид за прогонване на къртици, полевки и сляпо куче 500гр
SKU: 2049
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517187276

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Какво представлява Bros Карбид 500 гр и за кои вредители се използва?

Този препарат е под гранулирана форма и се предоставя в опаковка от 500г. Той е ефективно средство за борба срещу популациите на гризачи – сляпо куче, къртица.

В съдържанието му се включва калциев карбид, откъде идва и наименованието. Прилагането на карбид е изпитан метод с годините и дава отлични резултати относно прогонването на подземните гризачи от териториите ви.

При контакт с влага, гранулираното вещество започва да отделя дим, който действа като отрова за вредителите. Може да се използва в дворове, градини, терени, на места със спортни съоръжения на открито, детски площадки и игрища.

Продуктът на Bros, който е в разфасовка от 500 грама е икономичен и достатъчен за обработката на голяма площ. Това се дължи на ниската разходна норма – около 10 грама или 1 супена лъжица за един къртичи тунел.

BROS Карбид за прогонване на къртици на ТОП ЦЕНА

Начин на прилагане:


Важно е, преди да приложите препарата на Брос от 500 г, да разкопаете тунелите, където се подвизават вредителите. След обработката на почвата трябва да поставите необходимото количество Карбид (между 1 и 2 супени лъжици) и да заровите тунела.


Ако метеорологичните условия създават предпоставка за суша – нямало е валежи и атмосферната температура е много висока, е важно да проверите дали почвата е влажна.

Ако не е, трябва да добавите количество вода, достатъчно че да попие и да се навлажни. Това условие е необходимо, защото гранулата започва своето действие след контакт с вода. По този начин процесът на разнасяне на Bros Карбид 500 г ще се задейства веднага.

Как да постигнем добър резултат:

Когато заравяте тунела, е важно да внимавате да не го разрушите, защото по този начин може да запушите отворите, от където гризачите влизат и по този начин те да не достигнат до отровата.


За да сте сигурни, че ще постигнете добри резултати, трябва да повтаряте процедурата няколко последователни дни. Когато видимо забележите, че няма знаци за наличието на неканените гости, можете да преустановите използването на продукта на Bros. Ако продължавате да виждате ровове и могили, можете да увеличите дозата от 10 на 15 грама.


ВАЖНО:

Спазвайте препоръките на производителя Bros при работа с препарата и мерките за безопасност. Избягвайте контакт с очите, носа и устата и веднага измийте с вода при досег.

По време на обработката с продукта не трябва да има деца и домашни любимци на територията. Когато го прилагате в тунелите срещу подземните неприятели, използвайте ръкавици.Продуктът е подходящ само за външна употреба и трябва да се съхранява затворен в опаковката на сухо място.

 • Да не се пие и пуши по време на работа с продукта .
 • При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци.
 • Съхранявайте продукта на сухо и проветриво място.
 • Да не се пипа с голи ръце, използвайте ръкавици.
 • Само за външна употреба

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross Интервал на работа: : Повтаря се при нужда АДВ:: метил нонил кетон 1,05 г/100 г (1,05%).Съдържа: калциев карбид Начин на прилагане: Поставя се директно в тунела на подземният гризач Вид на препарата: Гранула Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче Количество: 500 гр Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Трябва ми
  Ще пробвам

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: BROS-Карбид 500 гр.
Вашата оценка:
img
BROS-Карбид 500 гр. Добави
Може да имате нужда и от това: