Инсектицидне гел против канални хлебарки ECOREX GEL ONE

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
94,80 лв.
Препарат против хлебарки гел 350 гр.
SKU: 100231
Тегло: 0,350 кг.
Производител: MYLVA-Испания
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Mylva

Описание и начин на употреба

Гел против хлебарки ECOREX GEL ONE против канална хлебарка и американска хлебарка

Препарат против ориенталска канална хлебарка, американска хлебарка под формата на гел. За приложение на открито и закрито в бита включително жилищни сгради и помещения, обекти с обществено предназначение, индустриални гради и складове, лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства (кораби, самолети и влакове.

Препарат против хлебарки ECOREX GEL ONE на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба

Препарата против канални хлебарки е готов за употреба. Биоцида е под формата на инсектицдна примамка тип гел и се нанася чрез стандартен пистолет за силикон, точково под формата на капки или линии на местата, на който сте забелязали хлебарките - (пукнатини, цепнатини, топли и влажни помещения зад мебели и оборудване, около канализационни тръби.

При употреба около канализационни тръби инсектицидният гел против хлебарки се нанася в кръгла ограждаща линия с ширина 4мм. Ако се нанася под формата на линия широчината на линията трябва да бъде 3-5 мм.

Доза на приложение в станции за примамки:

Необходимият брой станции се определя в зависимост от размера на станциите спрямо инсектицидният гел.

ECOREX GEL ONE остава стабилен до 6 месеца след приложение.

Интервал между обработките

Поставянето на гел против хлебарки може да бъде направено при повторно нападение, ако поставената примамка е изцяло изконсумирана.

Инсектицид, използван за ефективен и пълен контрол на: Blatta orientalis (ориенталска хлебарка) и Periplaneta americana (Американска хлебарка), възрастни и нимфи.

Технически характеристики

МАРКА: Mylva Интервал на работа: : Поставянето на гел против хлебарки може да бъде направено при повторно нападение, ако поставената примамка е изцяло изконсумирана. АДВ:: Циперметрин: 0.6% Вгорчаващи субстанции: 0.008% Инертни вещества и вода: до 100% Начин на прилагане: нанася се с пистолет за силикон на места с наличие на хлебарки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: Доза на приложение: 0.18 g на кв.м Приложение като капки: Определя се необходимият брой капки, като една капка е около 0,04 g Доза на приложение като линии: 10-15g от гел против хлебарки на всеки линеен метър Предупреждение за опасности: P102 Да се съхранява извън обсега на деца P273 Да се избягва изпускане в околната среда P391 Съберете разлятото P501 Съдържанието (включително използвания съд) да се изхвърли в съответствие с националната уредба EUH208 Съдържа 5-хлоро-2-метил-2Н-изотиазол Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Хлебарки Количество: 350 гр. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидне гел против канални хлебарки ECOREX GEL ONE
Вашата оценка:
img
Инсектицидне гел против канални хлебарки ECOREX GEL ONE Добави
Може да имате нужда и от това: