Стоманена вълна за запушване на дупки от мишки и плъхове Gardigo Nager-Barriere Stahlwolle

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-21%
Промо цена 27,60 лв. Редовна цена 35,00 лв.
Стоманена бариера за мишки и плъхове
SKU: 62365
Тегло: 0,200 кг.
EAN: 4260664810148

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Стоманена вълна за защита от мишки, плъхове и гризачи за уплътняване на фуги, дупки и цепнатини Gardigo

Мишките и плъховете могат да влязат в къщата през най-малките дупки и пукнатини. Гризачите имат остри зъби и лесно прогризват различни видове строителни материали, с които най често се запушват дупки от гризачи. Един от най-често използваните материали за запушване на такива дупки строителната пяна, но тя не е надлежна за запушване на дупки от мишки и плъхове, защото гризачите я прогризват бързо.

Затова се използва здрава стоманена вълна като бариера срещу мишки и плъхове, които не могат да я прогризват. Здравата стоманена вълна може да уплътни надеждно всички процепи през, които гризачите преминават, като те повече никога няма да могат да минат през това място.

Доброто санитарно и техническо състояние на нашият дом, офис или производствено предприятие от всяка индустрия е от ключово значение за наличието на вредители, добрата поддръжка ще Ви спести много неприятности свързани с наличие на вредни гризачи или насекоми тази защитна стоманена вълна е средство, което ще Ви помогне да извършите качествена поддръжка по отношение на навлизане на мишки и плъхове в вътрешността на сгради или преминаването им от помещение в помещение.

 

Стоманена вълна за защита от мишки и плъхове за запушване на дупки, фуги и цепнатини на Топ цена

Какво представлява стоманената вълна против мишки и плъхове:

Продукта се предлага на ролка с дължина 50 см и широчина 10 см и служи единствено за запушване на дупки и цепнатини, от които е възможно да навлизат гризачи в жилища, офиси, складове или друг вид обект. При правилна употреба, стоманената вълна гарантира 100% качествено уплътняване на дупки от гризачи. Тя е произведена от плъни метални влакна, които гризачите не мгат да нагризат и съответно премината през мястото, на което е поставена.

Употреба на стоманена вълна против мишки и плъхове:

Прилагането е много лесно - стоманената вълна се нарязва с ножици и се пълни здраво във всички отвори, през които гризачите влизат. Може да се използва и в комбинация с друг вид уплътнител (например пяна или силикон) и по този начин по-силните животни не могат да изтеглят стоманената вълна от целевия отвор.

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Начин на прилагане: Уплътнява дупки от гризачи или цепнатини през, които те преминават. Предупреждение за опасности: При употреба носи защитни ръкавици Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки,плъхове, гризачи Количество: 50 см дължина и 10 см ширина на лентата Размери: 50 x 10 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Метал Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Стоманена вълна за запушване на дупки от мишки и плъхове Gardigo Nager-Barriere Stahlwolle
Вашата оценка:
img
Стоманена вълна за запушване на дупки от мишки и плъхове Gardigo Nager-Barriere Stahlwolle