img

COOPERMATIC спрей за унищожаване на мухи,оси,комари

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
68,00 лв.
Добави
Препарат против мухи и комари Coopermatic и Ароматизатор лавандула
SKU: 25025
Тегло: 0,500 кг.
EAN: 8411125117016
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zelnova

Описание и начин на употреба

COOPERMATIC спрей за унищожаване на мухи,оси и комари и ароматизатор лавандула.

Ефективен препарат против летящи насекоми поставен в нов модел електронен диспенсър за унищожаване на мухи, комари, оси, молци и други летящи насекоми на площ около 170 куб. м. Изключително подходящ за места, на които присъствието на мухи, комари и оси е не желателно.

Препарата против мухи е поставен в нов модел диспенсър, който има повече настройки от предшественика си.Уреда може да се настрои да пръска автоматично на всеки 9,  18, 36  минути в зависимост от това, кой режим изберете. Режима на работа на уреда за унищожаване на летящи насекоми също зависи и от плътността на мухи и комари колкото по голяма плътност на летящи насекоми толкова по често трябва да пръска уреда.

Към комплекта има включен и стандартен флакон с ароматизатор Лавандула, който може да използвате за да освежите въздуха в избрано от вас помещение.Към уреда има включени и комплект захранващи батерии АА 1,5V.

Спрей срещу мухи, оси и комари на ТОП ЦЕНА

Уреда автоматично пръска препарата и унищожава всички летящи насекоми намиращи се в помещението. Автоматичният диспенсър е идеално решение за борба с летящи насекоми, което не ви ангажира с нищо освен подмяна веднъж месено на пълнителя. Машинката е произведена от здрави и качествени материали готова за дълго годишна употреба. Експлоатацията на уреда е максимално улеснена няма никакви сложни цифрови настройки. 

Как да използвам и за колко време ще стигне препарата:

Електронният диспенсър притежава бутон за избор на опция за време на впръскване 9, 18, 36 минути. Изберете една от тези опции и уреда започва да функционира уреда има LED диод, който свети зелено когато е пуснат.

С избора на една от тези опции уреда ще впръсква препарат против мухи и комари или ароматизатор периодично спрямо това на какво време сте избрали.Това е електронна машинка за автоматично впръскване на препарат против мухи, оси, молци, комари и стандартни ароматизатори.

Уреда се захранва от батерии (включени в комплекта),което го прави изключително удобен за употреба на всички места. Уреда може да бъде монтиран на стена или да се постави на друго удобно за вас място изцяло свободно стоящ. 

В уреда се поставя пълнител zz Coopermatic 250мл, като броя на пулверизациите, които диспансера ще реализира е 3214 бр. Времето, за което ще стигне препарата е в зависимост от настройките, които ще изберете, ако изберете опция уреда да пръска на всеки 18 минути(24ч) един флакон ще стигне приблизително за 30 дни. В това устройство може да поставите и стандартни ароматизатори за освежаване на въздуха.

Къде да използвам Автоматният Диспенсър с препарат, унищожител на мухи, комари,молци, оси, винарки:

Препарата намира широко приложение в  обекти като  хотелски фоайета, градини, спедиции, складове, веранди, хижи, паркинги, гаражи, сгради с обществено предназначение, селскостопански помещения.

Състав на ZZ Coopermatic: 

декан,екстракт от пелитра, пиперонил бутоксид ,изобутан

Условия за съхранение: 

Ефективна вентилационна система. Не излагайте контейнерите на пряка слънчева светлина и високи температури.

ВАЖНО!

Този модел диспенсър COPRIMATIC е съвместим само с флакони ZZ COPERMATIC с (Г- образна глава) това е нов модел глава, която дава възможност да използвате машинката и за ароматизатори.

Предпазни мерки и съвети за безопасност:

Внимание!

Лесно запалим.
Да се пази далеч от деца!
Не излагайте на високи температури или възпламенителни точки. Не пушете.
Избягвайте директно вдишване.

Мерки за първа помощ:

При контакт с очите – наплискайте с вода.
Няма опасност от поглъщане.

Срок на годност на пълнителя:

Пет години от датата на производство.

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение на МЗ

МАРКА: Zelnova Площ на покритие: 170 m3 Интервал на работа: : 9, 18, 36 минути Комплекта съдържа: : машинка и пълнител против летящи насекоми ZZ COPERMATIC и ароматизиращ пълнител с аромат на лавандула Батерии: AA 1.5V АДВ:: естествен пиретрин Начин на прилагане: Поставя се в помещения с наличие на мухи, оси, комари, молци Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Впръсква веднъж на 9, 18, 36 минути Предупреждение за опасности: При контакт с очите – наплискайте с вода. Няма опасност от поглъщане. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, оси, винарки, комари, молци, пеперуди Количество: 250 мл Размери: 20 x 7.5 x 7.5 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Материал: Пластмаса и метал Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. 0886337921,лесичери в. търновско
    отлично

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: COOPERMATIC спрей за унищожаване на мухи,оси,комари
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: