Плашило за птици ястреб хвърчило Scarecrow kite hawk

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
130,50 лв.
Плашило за птици ястреб хвърчило. Защитава земеделски насаждения от набези на птици
SKU: 28634
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Китай
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Динамични плашило за птици хищна птица летящ ястреб kite hawk

Плашилото за птици представлява специално пригодено за целта хвърчило с реалистична форма на хищна птица ястреб. Хвърчилото се задвижва от полъх на вятъра, като движенията, които прави наподобяват на истински летящ ястреб, хищник, граблива птица.

Плашилото за птици се издига и пада с полъха и силата на вятъра, което плаши и отблъсква редица вредни диви птици, като косове, дроздове, гълъби, врабчета и много други.

Динамично плашило kite hawk служи за максимална защита на земеделски култури, дворове, поляни, ливади, цветни и зеленчукови лехи, сгради и постройки от нападение на гълъби, косове, вребчета и други видове птици.

Плашило за птици, гълъби, косове за защита на земеделски култури и домове

 

Как действа плашилото за птици  Scarecrow kite hawk:

Дивите птици имат вграден инстинкт за самосъхранение именно той ги кара да не посещават територия, в която лети хищник като ястреба и мишлова. Плашилото за птици  Scarecrow kite hawk пресъздава летящ хищник, което плаши всички диви птици и те избягват да посещават тази територия.

Поради това, че макета се движи не прекъснато в зависимост от силата и течението на вятъра, привикването към него е сведено до минимум. Това динамично плашило за птици дава един от най-добрите резултати в борбата с птици с плашила. 

Какво представлява плашилото за птици:

Плашилото представлява специално хвърчило, макет на ястреб (kite) направено от много леки и здрави материали. Хвърчилото се задвижва дори и от най-лекият полъх на вятъра като се издига и пада, симулира летяща хищна птица.

Хвърчилото е прикачено към телескопичен разгъваем прът от фибростъкло с дължина (6м) това му позволява да бъде достатъчно високо за да може да се рее свободно около него.

За да прикрепите телескопичният прът в комплекта има специална стойка, която се забива в земята, а телескопичният прът се нанизва в нея. Хвърчилото обикаля в диаметър около 12м от телескопичният прът в всички посоки според това от коя посока духа вятъра.

Предимства на хвърчилото против птици:

Абсолютно безшумно и високо ефективно при борба с птици. Птиците не привикват с плашилото заради това, че то се издига и спуска в различни посоки и интервали спрямо силата на вятъра.

Ефективен и при най малкия полъх на вятъра. Екологично чист и лесен за употреба не изисква консумативи и поддръжка.Против гълъби, врани, скорци, косове, чайки, врабчета и др.

Важно!: При скорост на вятъра над 40км/ч трябва да свалите хвърчилото, тъй като има опитност от това вятъра да отнесе хвърчилото (kite). Ако не може да прецените скоростта на вятъра сваляйте (kite) при по силен вятър.

Просто свалете телескопичният прът от стойката и го сложете на земята заземете хвърчилото. Да се използва при минимална скорост на вятъра 3км/ч и максимална 30км/ч.

За какво се използва плашилото за птици:

Scarecrow kite hawk се използва за защита на земеделски и полеви култури, овощни дървета, лозя, зеленчукови насаждения. Посеви от всякакъв вид. Отворени градски зони, покриви на сгради и складове, дворове, градини, култури от всякакъв вид, тревни площи, депа, ферми, силози и др. 

Какво включва комплекта против птици:

Макет хвърчило на ястреб

Телескопичен прът за поставяне на плашилото

Стоманена стойка за забиване в земята на която се поставя телескопичният прът.

Специално тънко и здраво въже с което се прикрепя плашилото към телескопичният прът.

 

 

Технически характеристики

Документи:

инструкция за употреба

МАРКА: otrovi.com Площ на покритие: Размах на плашилото: 12 метра радиус около основата. Комплекта съдържа: : Телескопичен прът от фибростъкло с дължина 6м. Макет на ястреб хвърчило размери: 55 x 90 cm. Стоманена стойка с дължина 78 см.Тегло на хвърчилото: 40гр Количество:: 1 бр Предупреждение за опасности: При скорост на вятъра над 40км/ч трябва да свалите хвърчилото, тъй като има опитност от това вятъра да отнесе хвърчилото! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Косове, дроздове, гълъби, врабчета, диви пртици. Размери: ястреб хвърчило размери: 55 x 90 cm Монтаж и приложение: Външен, Висящ Технология: Плашило Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Плашило за птици ястреб хвърчило Scarecrow kite hawk
Вашата оценка:
img
Плашило за птици ястреб хвърчило Scarecrow kite hawk Добави