Електронен уред против птици BR-15 PesXRepel

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
352,00 лв.
Уред против птици за защита на стопански и земеделски площи до 5 дка
SKU: 200367
Тегло: 3,000 кг.
Производител: Pest-X-Repel
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Repel

Описание и начин на употреба

Уред за защита от птици с мощни зукови биосигнали PesXRepel BR-15

Електронният  уред против птици BR-15  използва комбинация от предварително зпрограмирани цифрови звукови записи, които отблъскват и пропъждат нежеланото присъствие на птици  в различни условия на открито.

Уреда против пици има допълнителна ултразвукова технология за повишена ефективност, уреда излъчва мощни звукови сигнали на ято птици попаднали в беда, хищни птици и изтрили от ловна пушка.

Мощните вградени високоговорители на BR-15 са достатъчни за защита на 5000 кв. м. Уреда има опция за добавяне на два допълнителни високоговорителя, като по този начин площта, която уреда може да защитава се увеличава до 40 000 кв.м. Уреда се захранва от акумулатор 12V, чрез включени в комплекта кабели или от 220/ 240V чрез адаптер който не е включен в комплекта.

Уреда се предлага и във вариант BR- 40 с две допълн колони за прогонване на птици на полщ до 40 Дка

Птицегон за защита от птици BR-15 PesXRepel

Как работи уреда против птици BR-15 Pes X Repel

Това е най-новият и ефективен уред против птици, който комбинира в себе си ултразвукови и звукови сигнали против птици. Уреда може да излъчва едновременно предварително записани цифрови сигнали на хищни птици, като орел, сокол, мишелов, ястреб, пироефекти ( изтрили от ловна пушка) и ултразвукови сигнали.

Ултразвуковите сигнали може да бъдат пускани и отделно от звуковите, като това позволява уреда да функционира и през нощта, когато звуковите сигнали не функционират.

Уреда има вграден датчик за светлина, който спира силните звукови сигнали през нощта и ги пуска отново през деня. Уреда може да се надгражда, като е възможно да се добавят две мощни колони, които увеличават площта на покритие от стандартните 5000 кв.м до 40 000 кв.м. Уреда може да се захранва от 12V акумулатор 220V ток, чрез адаптер и соларен панел, като допълнителна опция.

За да получите оптимални резултати при борбата с птици:

Борбата с птици е трудна и сложна задача за да постигнете максимално добри резултати е важно да следвате добре изградена последователна стратегия за тяхното пропъждане, като уреда против птици BR-15 е част от нея. Ако е възможно ограничете всички източници на храна птиците биха рискували за да се нахранят. Ако е възможно почиствайте редовно местата на които има птичи екскременти, те оставят ароматна следа, която привлича други птици.

При позиционирането на устройството против птици от решаващо значение е да се определят някои поведенчески характеристики на птиците, по-специално техните хранителни навици и техния избор на места за нощуване и обитаване.

Обикновено районите в близост до водоизточници като реки и езера са сред избраните за укриване и почивка, докато дърветата с по-големи корони служат като добро място за гнездене  и размножаване.

Важно е да  се вземе предвид, че в повечето случаи птиците ще започнат да се хранят или да се заселват от външната страна на контролната зона. Винаги поставяйте уреда против птици насочен директно към охраняваната площ. Целта е да ограничите достъпа на птиците до основната защитена площ и да ги изолирате в близост до зоните на нощуване и укритие. 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Repel Площ на покритие: 5000 кв. м. Опция за добавяне на два допълнителни говорителя по този начин площта, която може да защитава се увеличава до 40 000 кв.м Честотен обхват: Звук биосигнал и ултразвук Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: от -10 до +40 градуса Интервал на работа: : В зависимост от настройката Комплекта съдържа: : Уред срещу птици, захранващи кабели за акумулатор, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: косове, дроздове, врабчета, гълъби и други дребни птици Размери: 280x280x190-mm Захранване: 220V,12V Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Звук Цвят: Черен Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. косери
    Оценка:
    100%
    Хубаво апаратче, работи ефикасно.

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Електронен уред против птици BR-15 PesXRepel
Вашата оценка:
img
Електронен уред против птици BR-15 PesXRepel Добави
Може да имате нужда и от това: