Многофункционален уред за прогонване на къртици, сляпо куче, змии и диви животни Random Motor Chaser

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
69,00 лв.

Защитен мултифункционален уред за защита от къртици, змии и диви животни

SKU: 525896
Производител: leaven Тайван
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Многофункционален уред Random Motor Chaser за прогонване на подземни гризачи, змии и диви животни

Многофункционалният уред Random Motor Chaser е идеално решение за защита на вашата градина, двор или земеделски площи от разнообразни вредители през всички сезони на годината. Специализираният механизъм на уреда използва центробежната сила за генериране на силен звук и вибрации, които са изключително ефективни срещу къртици, сляпо куче, полевки, змии, мравки, зайци, както и срещу диви животни като елени и различни видове птици.

Уред против къртици, змии и диви животни>>топ цена

Двойно Приложение на Уреда Random Motor Chaser

Уредът Random Motor Chaser е разработен с мисълта за универсалност и адаптивност, като предоставя ефикасно решение срещу разнообразие от вредители през различните сезони на годината. Благодарение на своята двойна употреба, този многофункционален уред може да защити вашата градина, двор или земеделски насаждения от подземни гризачи и змии, както и от диви животни и птици.

Защита от Подземни Гризачи и Змии

 • През Пролетта и Лятото: Когато активността на къртици, сляпо куче,полевки и змии е най-висока, Random Motor Chaser може да бъде забит директно в земята. Вибрациите и звуковите сигнали, които генерира уредът, създават неприятна среда за подземните гризачи и ги карат да напускат обработената площ  до 1500 кв.м.

Отблъскване на Диви Животни и Птици

 • През Есента и Зимата: С настъпването на по-хладни месеци, когато вредители като елени, зайци и различни видове птици могат да станат проблем за засадените култури или дворовете, уредът може да бъде окачен на дърво или стълб. По този начин, въздействието на Random Motor Chaser се разпространява във въздушното пространство, отблъсквайки дивите животни от защитената зона.

Преимущества на Двойната Употреба:

 • Гъвкавост: Уредът предоставя гъвкавост при защитата срещу широк спектър от вредители и се адаптира към вашите нужди през различните сезони.
 • Хуманност: Random Motor Chaser е хуманен метод за контрол, който не вреди на животните, а само ги отблъсква от вашата собственост.
 • Екологичност: Уредът е екологично чисто решение, което не изисква използването на химикали или отрови.
 • Лесна Инсталация: Простотата на монтаж и липсата на необходимост от специално обучение за използването на уреда го правят достъпен за всеки.

Random Motor Chaser осигурява защита на вашата собственост през всички сезони, като предлага двойно решение срещу разнообразие от вредители и диви животни.

Мощен уред за прогонване на къртици, змии и диви животни от двора и градината

Принцип на работа:

RANDOM MOTOR CHASER работи чрез завъртане на двигателя, което движи специално проектирани метални части. Алуминиевият вал и високоговорителят с форма на рог усилват вибрационния звук и позволяват той да проникне дълбоко под повърхността на земята. Това е най-хуманният и екологичен начин за поддържане на вашата земя свободна от вредители.

Приложения:

Уредът може да се използва за различни цели, в зависимост от типа на вредителите, с които се сблъсквате:

 • За подземни гризачи и змии: Забива се директно в земята.
 • Срещу диви животни и птици: Може да бъде окачен на дърво или стълб.

Технически характеристики:

 • Размери: Дължина 39 см x диаметър 5,5 см.
 • Тегло: 345 грама (без батериите).
 • Захранване: 1.5V с 4 батерии тип D.
 • Интервал на действие: Произволно между 15 и 75 секунди.
 • Продължителност на звуковата вибрация: Произволно между 1.5 и 3.5 секунди.
 • Ефективно покритие: До 1500 квадратни метра без препятствия.

Предимства:

 • Екологично чисто решение: Не изисква използването на химикали или отрови.
 • Хуманен метод: Не убива животните, а само ги отблъсква.
 • Многофункционалност: Ефективен срещу широк спектър от вредители.
 • Лесен за използване: Не изисква специални познания за инсталиране и поддръжка.

RANDOM MOTOR CHASER е мощно средство за предпазване на вашата собственост от вредители, като предлага безопасна и хуманна алтернатива на традиционните методи за контрол.

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 1500 кв.м Честотен обхват: Механична вибрация-звук Звуково налягане: Под 100 dB Интервал на работа: : Произволно между 15 и 75 секунди. Продължителност на звуковата вибрация: Произволно между 1.5 и 3.5 секунди. Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: къртици, сляпо куче, змии, диви животни, мравки, в някой случай птици Цвят: Сив Размери: Дължина 39 см x диаметър 5,5 см. Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса, метал Технология: Звук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Многофункционален уред за прогонване на къртици, сляпо куче, змии и диви животни Random Motor Chaser
Вашата оценка:
img
Многофункционален уред за прогонване на къртици, сляпо куче, змии и диви животни Random Motor Chaser
Може да имате нужда и от това: