Магнум гел 40гр. за унищожаване на хлебарки

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
32,80 лв.
Препарат за хлебарки гел 40гр
SKU: 500101
Тегло: 0,040 кг.
Производител: MYLVA-Испания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Mylva

Описание и начин на употреба

Гел срещу хлебарки Магнум 40 гр.

Препарата за борба с хлебарки в бита (жилищни сгради и помещения), обекти с обществено предназначение (обществени сгради, офис сгради, училища, кина, театри, хотели), индустриални сгради и складове, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства (кораби, самолети, влакове).

Продуктът е разработен за контрол на възрастни и нимфи на германски хлебарки (Blattella germanica), ориенталски хлебарки (Blatta orientalis) и американски хлебарки (Periplaneta americana). Съчетава инсектицидното действие на неоникотиноида имидаклоприд, който въздейства на нервната система и S-метопрен като растежен регулатор.

Съдържа хранителна примамка. Хлебарките я консумират и не умират веднага. Пренасят я в гнездото и заразяват укрилите се хлебарки (каскаден ефект). Позволява локално приложение, без да се навлажнява третираната повърхност и е подходящ за електроуреди, ел. инсталации, контакти, помещения с лежащо болни, алергични, възрастни хора и деца.

Продуктът е най- удобната и ефективна система за отстраняване на проблема с хлебарките. Препарата Магнум гел се предлага и в разфасовка от 15 грама (6 капсули по 2,5 гр), както и комплект от 4 x 40 грама за третиране на по-големи площи и за професионална употреба.

Магнум гел срещу хлебарки на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на Магнум гел:

Прилага се чрез спринцовка и пистолет. Преди прилагане е препоръчително да се извърши наблюдение на мястото, за да се оцени степента на нападението. Гелът се нанася под формата на точки/капки близо до местата, обитавани от хлебарки – топли места: зад машини, хладилници, перални, миялни машини.

Поставяйте примамката само на недостъпни за деца и домашни животни места. Не смесвайте с други продукти. Съхранявайте далеч от храни, напитки и храни за животни. Прилагането на продукта в места и предприятия от хранителния сектор трябва да се проведе в отсъствие на храни, освен в съоръжения за съхраняване на храни, като храните са правилно опаковани.

Да не се прилага върху храни или кухненски инструменти. Да не се нанася върху повърхности, върху които се обработва, подготвя, сервира или консумира храна. Да не се прилага в присъствието на хора или домашни животни. Да не се смесва с други химически продукти. Да не се нанася върху дървени или порести повърхности.

Да се избягва контакт с третирани повърхности. Да не се прилага на видими или достъпни места. За да се избегне риск за човешкото здраве и околната среда следвайте инструкциите. Трябва да се гарантира, че няма да има остатъчни количества от продукта в съоръжения, оборудване или инструменти, с които се обработват храни.

Препарат против хлебарки на ТОП ЦЕНА

Разходна норма:

Всяка капка е с тегло 0.04 г и има приблизително диаметър 4 мм. Германски хлебарки: 1-4 капки/ м 2 , в зависимост от степента на нападението. Американски и ориенталски хлебарки: 2-6 капки/ м 2 , в зависимост от степента на нападението. В случай на висока заселеност се препоръчва дозата да се удвои. Направете оглед след един месец. Обикновено, едно приложение е ефективно за период над три месеца.

Интервал между обработките:

Обработката може да се повтори при необходимост (обикновено след около 3 месеца).

Дата на която изтича срокът на годност: 4 години от датата на производство.

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопасност
Разрешение на МЗ

МАРКА: Mylva АДВ:: Имидаклоприд - 2.15 г/ 100 г; S-метопрен - 0.5 г/ 100 г Начин на прилагане: Точково или на ленти, около топли точки, врати фуги, цепнатини Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 1-4 капки/ м 2 Предупреждение за опасности: H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Хлебарки Количество: 40 гр. Монтаж и приложение: Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много добър препарат
  Оценка:
  100%
  Отърва ме от хлебарките

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Магнум гел 40гр. за унищожаване на хлебарки
Вашата оценка:
img
Магнум гел 40гр. за унищожаване на хлебарки Добави