Отрова за мишки и плъхове пелета Vebi Murin Pellet Extreme 140 gr

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
5,50 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове пелета
SKU: 3369
Тегло: 0,140 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175068

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Vebi MURIN PELLET EXTREME силна отрова за мишки и плъхове пелети опаковани в дози 140гр

MURIN PELLET EXTREME е готова за употреба отрова за мишки и плъхове съдържаща силно активно вещество бродифакум. Препарата е ефективен срещу мишки и  плъхове,дори след еднократен прием.Родентицида е под формата на пелети опаковани в индивидуални сашета от филтърна хартия по 10 гр.

Отрова за мишки и плъхове Vebi Pellet Extreme е силно привлекателна и атрактивна за всички видове гризачи. Родентицидният препарат не предизвиква подозрителност в гризачите след консумация, точно поради тази причина продукта е с висока ефективност и категоричен ефект.

Vebi Murin Pellet Extreme ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ ГРАНУЛА

Употерба на препарат против гризачи:

  • Преди началото на третиране с отровната примамка е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, вероятните причини за нападението и интензитета му. Да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на продукта и да се намали вероятността от повторна инвазия.
  • Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третирането с отрова за мишки и плъхове, за да не се обезпокои популацията на гризачите, което би затруднило приемането на отровната примамката. Продуктът трябва да се използва само като част от система за интегриран контрол на вредители, включващ освен всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол (например използването на капани за гризачи).
  • Отровата за мишки и плъхове се поставя в дератизационни тунели, защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни. Примамките се фиксират вътре в отровната точка, за да не бъдат разпилявани от гризачите. Дератизационните кутии трябва да са снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват.
  • Те се поставят в засегнатите от гризачи зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат. Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване.

Важно:

Заложените примамки трябва да се посещават често поне веднъж на 2-3 дни (при обработки срещу мишки) или на 5 -7 дни (при обработки срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени. Това продължава докато консумацията спре. Ако приемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на вредителите,е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация. Продуктът не е предназначен за дълготрайна употреба и не се използва като постоянни отровни точки. Обработката продължава максимум 35 дни.

Разходни норми  за приложение:

Против мишки: 20 g - 40 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга.
Против плъхове: 100 g - 200 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга.

 

GHS Пиктограми

Родентицид против гризачи

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: Бродифакум 0,0025 g/100 g Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Доза на приложение: Против мишки: 20 g - 40 g .Против плъхове: 100 g - 200 g Предупреждение за опасности: Преди употреба прочети етикета Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 140 гр Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове пелета Vebi Murin Pellet Extreme 140 gr
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове пелета Vebi Murin Pellet Extreme 140 gr Добави