Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 2 x 1,5 кг

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-20%
Промо цена 43,20 лв. Редовна цена 54,00 лв.
Професионална отрова за мишки и плъхове паста 2 x 1,5 кг
SKU: 50022
Тегло: 1,500 кг.
Производител: Ferbi Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ferbi Италия

Описание и начин на употреба

Силна отрова за мишки и плъхове Aptirat pasta pro комплект от  2 x 1,5 kg

Аптират паста про е силна отрова за мишки и плъхове под формата на сашета от мека паста в филтерна хартия. Препарата е предназначен за снижаване на плъттността на вредни гризачи в сгради и около тях.

Разполга със силно активно вещество Бродифакум, което действа унищожаващо на всички видове мишки и плъхове още при първата консумация. Продукта съдржа горчива съставка, която защитава не целеви обекти от случайно поглъщане на препарата. Продукта се предлага в опковка от 1.5 кг, комплкт от 3 опковки на по ниска цена.

 

Супер отрова за плъхове на топ цена

Приложение на продукта:

Aptirat Pasta Pro е предназначена за професионална употреба и се използва за контрол на мишки и плъхове както във вътрешни, така и външни среди, около сгради. Професионалисти, следващи нарежданията, установени в Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. относно условията и процедурите за дезинфекция, дезинсекция и дератизация (публикувана в Държавен вестник, брой 7 от 2018 г.), могат да я прилагат по следния начин:

 • Вътре в сгради, с цел контрол на мишки и плъхове.
 • Около сгради, с цел контрол на мишки и плъхове.
 • Продуктът може да се използва както във вътрешни пространства, включително индустриални сгради като складове, депа и корабни помещения, така и в обитавани сгради като домове, мазета, гаражи, килери. Освен това, той може да се приложи и на открити площи като градини и други околни пространства около сградите.

Разходна норма:

Срещу мишки 4 примамки (40 гр) през 5 м разстояние
Срещу плъхове 6 примамки (60 гр) през 5 м разстояние

Инструкции за употреба:

 1. Винаги четете етикета преди да започнете третиране срещу мишки и плъхове, следвайте указанията в приложените инструкции.

 2. Преди да пристъпите към третиране с родентицидната примамка за мишки и плъхове, е необходимо да идентифицирате видовете гризачи, определите вероятните причини за нападението и определите интензитета му.

 3. Постарайте се да премахнете или ограничите достъпа на гризачите до леснодостъпни източници на храна и вода, за да подобрите приемането на продукта и намалите вероятността от бъдещи нападения.

 4. Не извършвайте почистване на обекта непосредствено преди поставяне на родентицидната примамка Aptirat Pasta Pro, за да не нарушите популацията на гризачи и не затрудните приемането на примамката. Продуктът трябва да се използва като част от система за интегриран контрол на вредителите, която може да включва мерки за поддържане на хигиена и предпочитателно да се използват нехимични методи за контрол, като например капани за мишки и плъхове.

 5. Родентицидната примамка се поставя в специални дератизационни кутии, които са защитени срещу отваряне и осигуряват, че продуктът не може да бъде случайно погълнат от деца и нецелеви животни.

 6. Примамките трябва да бъдат стабилно закрепени в кутията, за да не могат да бъдат измъкнати или разпилени от гризачите. Не отваряйте индивидуалните пакети с примамка.

 7. Дератизационните кутии трябва да бъдат ясно маркирани, за да се покаже, че съдържат родентицид и не трябва да бъдат отваряни, повреждавани или премествани. Те трябва да бъдат разположени на места, където се намират гризачите, по техните маршрути и на места, които предпочитат. Ако е възможно, кутиите трябва да бъдат закрепени към земята или други структури и да бъдат защитени от наводняване.

 8. Маркировката на кутиите трябва да съдържа следната информация: търговското име на родентицида и номера на разрешението за пускане на пазара, името на активното вещество и неговата концентрация в продукта, както и предупреждения като "Съдържа родентицид (отрова)", "Да не се отваря и премества", "Опасно за дивата природа" и "В случай на отравяне, незабавно се консултирайте с Център по токсикология".

 9. Поставете примамките в засегнатите от гризачите зони, близо до техните дупки и по маршрутите на движение.

 10. Препоръчително е кутиите да бъдат проверявани на 2-рия до 3-тия ден след началото на третирането (за мишки) и на 5-тия до 7-мия ден след началото на третирането (за плъхове). Проверявайте дали примамките са консумирани и ги презареждайте, ако са изядени или повредени. Този процес продължава, докато консумацията спре.

 11. Не мийте дератизационните кутии между зарежданията.

 12. Ако установите слабо поемане на примамката, въпреки наличието на големи количества гризачи, разгледайте вероятността за резистентност. В този случай, могат да бъдат използвани други родентициди с различна формулация.

 13. Избягвайте третиране с продукта в близост до незащитени храни и фуражи. Поставете примамката далеч от такива източници и предпазвайте я от достъп на деца, домашни любимци и други нецелеви животни.

 14. Ако продуктът се използва на обществени места, поставете предупредителни

Пиктограми за опастност:

аптират про на топ цена

 

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

ИЛБ

МАРКА: Ferbi Италия АДВ:: Бродифакум 0,005 g/100 g Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Залагане на отрова за Мишки: 40 гр в една дератизационна кутия ( две сашета), като кутиите трябва да са на разстояние минимум 5 м една от друга. Залагане на отрова за Плъхове: 60 гр (три сашета при ниска заселеност) и 100 гр (пет сашета при висока) Целеви Вредител: мишки, плъхове, гризачи Количество: 2 x 1,5 килограма Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 2 x 1,5 кг
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Аптират Паста Про 2 x 1,5 кг Добави