Телефон 0879 400 500

Препарат за борба с къртици гранула Talpa Raus и гел Roditor Block Mondo Verde

Препарат за борба с къртици гранула Talpa Raus и гел Roditor Block Mondo Verde

Цена (с ДДС):
32,90 лв.
Неналичен
Препарати за борба с къртици комбинация от гел и гранула Mondo Verde
Характеристики

Артикулен номер: 30020

Тегло: 2.0000

Производител: Mondo Verde

Сподели

Препарат за борба с къртици гранула Talpa Raus и гел Roditor Block Mondo Verde

Специално подбрана комбинация от препарати за борба с къртици за защита на Вашата градина и двор. Борбата с къртицие може да се окаже трудна и досадна когато подземните гризачи унищожават Вашият двор или градина. В такава ситуация всички искаме да решим проблема с къртицата в градината максимално бързо и категорично. Предлагаме на Вашето внимание два препарата против къртици, които са различни по вид единият е суха гранула а другият гел против подземни гризачи. И двата препарата са предназначени за борба с къртици в градината и имат отблъскващо действие.

Как действат препаратите против къртици:

Препаратите против подземни гризачи (къртици, слепи кучета и полевки) създават силно ароматна бариера, която се разпространява директно в тунелите на къртиците и слепите кучета. И двата вида подземни гризачи имат слабо развито зрение но пък за сметка на това всички други сетива са доста изострени, точно заради това силните аромати идващи от препаратите  действат, като прогонват вредителите от обичайните им тунели и место обитаване.

Сух препарат против къртици Talpa Raus :

TALPA RAUS е органичен препарат с напълно растителен произход от пресовани белтъчини на рицинови семена.Безвреден за трева, растения и земеделски насаждения. Предназначен за борба с къртици  в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки. Препарата прогонва подземни насекоми и гризачи, той представлява висококачествен органичен азотен тор.TALPA RAUS работи като освобождава в почвата миризма, неблагоприятна за подземните насекоми и гризачи. Създава ароматна бариера, особено непоносима от за попови прасета (Gryllotalpa gryllotalpa), телени червеи (Eleteridae), къртици (Talpa), слепи кучета, полевки и полски мишки. Има бавно и постепенно освобождаване, действа в продължение на 80-90 дни.

Приложение на препарата Talpa Raus:

Препарата се използва чрез равномерно поръсване по лехите с разсад, във и около дупките на къртиците и слепите кучета. За по-голяма ефективност върху нанесеният препарат се полага минимален слой пръст. След всяко третиране е добре да се полее с вода третирания участък и да се поддържа почвата влажна.

Разходна норма: първоначално 150-180 гр (три пълни дозатора) на квадратен метър; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр (един
пълен дозатор) на квадратен метър. Също поставете във всяка дупка или галерия 50-60 гр
(един пълен дозатор).


ВНИМАНИЕ: Препоръчваме да държите настрана деца и животни от третираните участъци поне за 4-5 дни от момента на прилагане на продукта. Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета като справка за всяка бъдеща употреба. Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите.

Предупреждения за опасност:
H302 Вреден при поглъщане.

Количество: 700гр

Гел против подземни гризачи Roditor Block:

Силно ароматни гел кубчета за прогонване на подземи гризачи от дворове и градини. Този продукт е готов за употреба залага се директно в подземният тунел на къртици и слепи кучета, като създава силен аромат, който прогонва къртиците. Поради формулацията си продукта е устойчив на вода и влага, като не губи своето действие след дъждове и поливни системи.

Как да използвам препарата за борба с къртици:

За да използвате препарата против къртици и сляпо куче е необходимо да заложите препарата директно в тунела на подземният гризач тук е момента да комбинирате с Talpa Rus. Разкопайте къртичината или тунела на подземните гризачи, ще видите ясно тунелите поставете препаратите вътре(спрямо дозата по етикет) След, като заложите препарата върнете пръста обратно и затрупайте предварително направеният отвор. Целта е миризмата от препарата да се разпространят в тунелите на подземните гризачи. Поставете от препарата във всички налични къртичини или дупки. Започнете поставянето на препарата от вътре на вън за да прогоните къртиците и слепите кучета извън територията на Вашият двор и градина.

Една опаковка от 1000мл е подходяща за обработка на 50-60кв.м площ или 25-30 къртичини.
Количество: 1000мл.

Производител: Mondo Verde Италия

 

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: