Препарат за борба с къртици гранула Talpa Raus и гел Roditor Block Mondo Verde

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
38,70 лв.
Препарати за борба с къртици комбинация от гел и гранула Mondo Verde
SKU: 30020
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526034836

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Комплект от два вида ефективни препарати срещу къртици Talpa Raus гранула и гел Roditor Block 

Специално подбрана комбинация от препарати за борба с къртици за защита на Вашата градина и двор. Борбата с къртицие може да се окаже трудна и досадна когато подземните гризачи унищожават Вашият двор или градина.

В такава ситуация всички искаме да решим проблема с къртицата в градината максимално бързо и категорично. Предлагаме на Вашето внимание два препарата против къртици, които са различни по вид единият е суха гранула а другият гел против подземни гризачи. И двата препарата са предназначени за борба с къртици в градината и имат отблъскващо действие.

Продуктите за контрол на поземни вредители са произведени на база естествени етерични масла и не съдържат биоциди, напълно безопасни за разстения и земеделски култури. Може да закупите всеки един от тези продукти и по отделно като гел срещу къртици и гранула против къртици.

Ефикасни препарати за борба с къртици в двора и градината

Как действат препаратите против къртици:

Препаратите против подземни гризачи (къртици, слепи кучета и полевки) създават силно ароматна бариера, която се разпространява директно в тунелите на къртиците и слепите кучета. И двата вида подземни гризачи имат слабо развито зрение но пък за сметка на това всички други сетива са доста изострени, точно заради това силните аромати идващи от препаратите  действат, като прогонват вредителите от обичайните им тунели и место обитаване.

Сух препарат против къртици Talpa Raus :

TALPA RAUS е органичен препарат с напълно растителен произход от пресовани белтъчини на рицинови семена.Безвреден за трева, растения и земеделски насаждения. Предназначен за борба с къртици  в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки.

Препарата прогонва подземни насекоми и гризачи, той представлява висококачествен органичен азотен тор.TALPA RAUS работи като освобождава в почвата миризма, неблагоприятна за подземните насекоми и гризачи.

Създава ароматна бариера, особено непоносима от за попови прасета (Gryllotalpa gryllotalpa), телени червеи (Eleteridae), къртици (Talpa), слепи кучета, полевки и полски мишки. Има бавно и постепенно освобождаване, действа в продължение на 80-90 дни.

Приложение на препарата Talpa Raus:

Препарата се използва чрез равномерно поръсване по лехите с разсад, във и около дупките на къртиците и слепите кучета. За по-голяма ефективност върху нанесеният препарат се полага минимален слой пръст. След всяко третиране е добре да се полее с вода третирания участък и да се поддържа почвата влажна.

Разходна норма: Първоначално 150-180 гр (три пълни дозатора) на квадратен метър; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр (един пълен дозатор)  на квадратен метър. Също поставете във всяка дупка или галерия 50-60 гр (един пълен дозатор).
Внимание: 

 

Препоръчваме да държите настрана деца и животни от третираните участъци поне за 4-5 дни от момента на прилагане на продукта. Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета като справка за всяка бъдеща употреба. Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите.
Предупреждения за опасност:
H302 Вреден при поглъщане.
Количество:  1000 мл

 

Гел против подземни гризачи Roditor Block:

Силно ароматни гел кубчета за прогонване на подземи гризачи от дворове и градини. Този продукт е готов за употреба залага се директно в подземният тунел на къртици и слепи кучета, като създава силен аромат, който прогонва къртиците. Поради формулацията си продукта е устойчив на вода и влага, като не губи своето действие след дъждове и поливни системи.

Как да използвам гел препарата за борба с къртици:

За да използвате препарата против къртици и сляпо куче е необходимо да заложите препарата директно в тунела на подземният гризач тук е момента да комбинирате с Talpa Rus. Разкопайте къртичината или тунела на подземните гризачи, ще видите ясно тунелите поставете препаратите вътре(спрямо дозата по етикет).

След, като заложите препарата върнете пръста обратно и затрупайте предварително направеният отвор. Целта е миризмата от препарата да се разпространят в тунелите на подземните гризачи.

Поставете от препарата във всички налични къртичини или дупки. Започнете поставянето на препарата от вътре на вън за да прогоните къртиците и слепите кучета извън територията на Вашият двор и градина.

Разходна норма:

Една опаковка от 750 мл е подходяща за обработка на 50-60кв.м площ или 25-30 къртичини.

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Комплекта съдържа: : Препарат против къртици Talpa Raus и гел против къртици Roditor АДВ:: Натурални ароматни есенции Начин на прилагане: Поставят се в тунелите на подземните гризачи и/или около тях. Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Гел против къртици: 750 мл е подходяща за обработка на 50-60кв.м площ или 25-30 къртичини. Гранула против къртици: първоначално 150-180 гр (три пълни дозатора) на квадратен метър; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр (един Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца, преди употреба прочети етикета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: къртици, сляпо куче, полевки Количество: Гел: 750 мл, Гранула: 1000 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Ливада
  Оценка:
  100%
  Ползвам го от няколко години и съм доволна.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат за борба с къртици гранула Talpa Raus и гел Roditor Block Mondo Verde
Вашата оценка:
img
Препарат за борба с къртици гранула Talpa Raus и гел Roditor Block Mondo Verde