img

Гранули против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки Mondo Verde Talpa Raus

В наличност
Цена (с ДДС):
17,20 лв.
Добави
TALPA RAUS препарат против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.
SKU: 20050
Тегло: 0,700 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526034836

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MONDOVERDE

Описание и начин на употреба

MONDO VERDE TALPA RAUS - Гранули за градини, тревни площи, декоративни храсти, цветя и земеделски култури против попово прасе, къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки  1000 мл

 

TALPA RAUS е сух гранулиран препарат против подземни гризачи, направен от напълно органични съставки и активно вещество от рицинови зърна. Освен, че прогонва подземните гризачи-попово прасе, къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки. Той представлява висококачествен органичен азотен тор. Препарата против подземни гризачи съдържа алкалоидни вещества (рицинин): тяхното освобождаване в почвата произвежда миризма, която създава неблагоприятна среда за къртици, сляпо куче и полевки. Препарата против къртици и подземни гризачи има бавно и постепенно освобождаване, действа в продължение на 80-90 дни.

Къде се използва препарата за отблъскване на подземни гризачи- къртици, сляпо куче, попово прасе и полевки:

Препарата  е препарат подходящ за земеделски култури, треви, декоративни храсти и цветя. Ефективен е също в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки защитава от  попово прасе, къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки.

Как се поставя TALPA RAUS  за поземни гризачи:

Препарата се прилага чрез равномерно поръсване във и около дупките на къртиците. За по-голяма ефективност, леко вкопайте препарата. След всяко третиране е добре да се полее с вода третирания участък. Поддържайте почвата влажна това държи препарата активен за по дълго време.


Препоръчителни дози: първоначално поръсете от препарата150-180 гр (три пълни дозатора) на квадратен метър; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр (един пълен дозатор) на квадратен метър. Също поставете във всяка дупка или галерия 50-60 гр (един пълен дозатор) от продукта.

Съдържа: алкалоиди (рицинин) и органичен азот (N) 5.5%. 
Действа като органичен азотен тор.
Екологичен. Био разградим. Приложим в биологичното земеделие.
Включва дозатор в опаковката.

ВНИМАНИЕ: Препоръчваме да държите препарата за защита настрана деца и животни от третираните участъци поне за 4-5 дни от момента на прилагане на продукта. Да не се продава насипно. Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета като справка за всяка бъдеща употреба. Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

Илб

МАРКА: MONDOVERDE АДВ:: алкалоиди (рицинин) и органичен азот (N) 5.5%. Действа като органичен азотен тор. Екологичен. Био разградим. Приложим в биологичното земеделие. Включва дозатор в опаковката. Начин на прилагане: Поръсва се, около и/или в къртичини и тунели Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Първоначално поръсете от препарата 150-180 гр (три пълни дозатора) на квадратен метър Предупреждение за опасности: H302 Вреден при поглъщане. Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P103 Преди употреба прочетете етикета. Р264 Да се измият ръцете старателно след употреба. Р301+Р312 При поглъщане придружено с неразположение: обадете в ЦЕНТЪР Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, подземни гризачи Количество: 1000 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Гранули против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки Mondo Verde Talpa Raus
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: