Гранули против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки Mondo Verde Talpa Raus

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
24,50 лв.

TALPA RAUS препарат против къртици, сляпо куче, полевки (полски мишки)

SKU: 20050
Тегло: 0,700 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526034836

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Защитни гранули за борба с къртици, сляпо куче и полевки Mondo Verde Talpa Rus 1000 ml

Препарат против къртици, сляпо куче и полевки Mondo Verde Talapa Raus, представлява суха гранулирана субстанция, против подземни гризачи . Препарата е направен от напълно органични съставки като гранули от сурова сушена глина напоена със специфична миризма, която подземните гризачи и полевките не харесват. Продукта е с подобрена нова, още по-ефективна формула за прогонване на къртици и подземни гризачи от двора и градината.

Продукта е напълно безопасен за растения и зелени площи, съдържа активно вещество гераниол, който е известен със своето отблъскващо действие върху къртици, полевки и подземни гризачи и много други вредители.

TALPA RAUS e ароматна бариера против къртици, подземни гризачи се използва изключително лесно и бързо, благодарение на гранулираната си формула и мерителна чашка, която е част от комплекта на препарата.

Препарат против къртици със рицин>>топ цена>>супер ефикасност

Къде се използва препарата за отблъскване на подземни гризачи, къртици, сляпо куче:

Препарата  е подходящ за защита на  земеделски култури, треви, декоративни храсти и цветя, дворове, градини, ливади. Ефективен е също в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки защитава от  къртици, сляпо куче и полевки (полски мишки).  Напълно органичният произход гарантира безвредното му действие към растения и  насаждения в това число и зеленчукови и плодни насаждения.

Как се поставя:

Поставете две мерителни чаши от продукта във всеки отвор, къртичина или тунел. За да поставите TALPA RAUS максимално ефективно при борба с къртици е важно да поставите продукта директно в тунела на къртицата.

Това може да стане, като разкопаете леко къртичината и откриете нейните тунели, обикновено те се намират на около 15-20 см под къртичината. След поставяне на препарата в тунела на подземният гризач върнете изкопаната пръст обратно. По този начин прогонващата миризма на препарата ще се разпространи в тунела на подземният вредител и по този начин ще го прогони от третираната зона напълно хуманно и безвредно за растенията и зелените площи във вашият двор или градина.

Повтаряйте третирането веднъж/два пъти седмично, докато къртиците и полевките напуснат третираната зона. Напояването и дъждът могат да намалят ефекта и продължителността на действие. Повторете третирането след дъжд или напояване.

Препоръки за употреба:

Нанесете продукта във всяка дупка на къртичина и/или върху цялата площ, където има къртици или друг вид подземни вредители. Проверявайте често третираната зона, за да поставите продукта във всеки нов отвор, къртичина или тунел и по този начин ще увеличите ефекта от самото третиране.

ВАЖНО:Продуктът няма характеристики нито на тор, нито на препарат за растителна защита, нито на биоцид. Предлага напълно натурална борба с подземни гризачи, безопасна за всички растения и зелни части във вашият двор или градина.

 

Технически характеристики

Документи:

Илб

МАРКА: MondoVerde АДВ:: Гераниол; (2E)-3,7-dimethylocta-2,6-dien-1-ol: Начин на прилагане: Поръсва се, около и/или в къртичини и тунели Антидот: Симптоматично Количество:: 1000 мл Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Поставете две мерителни чаши от продукта във всеки отвор, къртичина или тунел. Предупреждение за опасности: Може да предизвика алергична реакция. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, подземни гризачи Количество: 1000 мл Цвят: Кафяв Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Няма Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Лалета
  Оценка:
  100%
  Ползвам го постоянно, заради него имам прекрасна градина с цветя. Благодаря И ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Гранули против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки Mondo Verde Talpa Raus
Вашата оценка:
img
Гранули против къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки Mondo Verde Talpa Raus Добави