Препарат против къртици и сляпо куче Mondo Verde RODITOR ГЕЛ 750 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
25,80 лв.
Препарат за отблъскване и прогонване на къртици Roditor Gel
SKU: 50018
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526045092

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Отбъскващ препарат гел против къртици Mondoverde Roditor 750 ml

Преперат за отблъскване на подземни гризачи, къртици, сляпо куче и полевки. Препарата против къртици и сляпо куче отблъсква и защитава на база етерични масла от растения, които са известни с това, че подземните гризачи не обичат и избягват.

Препарата против къртици е под формата на силно ароматни гел блокчета, които прогнват къртиците от тунелите, които обичйно посещават. Пради това, че отблъскващият препарат е под гормата на гел той не се влияе от вода и влага. Защитният гел е опакован в удобна бутилка, чрез, която може да поставите ароматните кубчета директно в тунела на картика.

Продукта се предлага във опковка от 750 мл. Тя стига за третиране на 20-30 тунели и или къртичини. Може да намерите този продукт в комбинация с суха гранула Talpa Raus на по нисдка цена.

Препарат за защита от картик

Как да използвам препарата за защита от къртици:

Препарата за защита от къртици Roditor gel Mondo Verde се поставя директно в тунелите на къртиците или сляпото куче, препарата не се отмива от дъждове и влага има продължителен отблъскващ ефект, върху подземните гризачи. Първото, което трябва да направите, за да може да използвате продукта ефективно, е да откриете тунела на подземният гризач.

За да откриете тунела може да използвате специална сонда шило за откриване на тунели на къртици или използвате тънък и остър предмет, за да може да откриете тунела. Направете малък отвор и поставете препарата  директно в тунела по които къртиците или слепите кучета се придвижват.

Важно е да знаете че къртиците имат и неактивни тунели, тоест такива които не използват. За да направите борбата с къртици максимално ефективна преди да поставите препарата в тунелите на къртиците може да заравните всички къртичини с крак или лопата. На следващият ден проверете за ново направени къртичини, по този начин ще избегнете вероятността да поставите препарата в не активен тунел.

След първоначалното поствяне на защитният гел трбва да правите подържащи ароматната бариера третирания на всеки 2-3 седмици. По този начин ще държите вредителите настрани от двора и градината.

Разходна норма на препарата за подземни гризачи:

Една опаковка от 750 мл е подходяща за обработка на 50-60кв.м площ или 25-30 къртичини.

 

Важно: Да не се пие и пуши по време на работа с продукта против къртици и сляпо куче. При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци. Съхранявайте продукта на сухо и проветриво място. Да не се пипа с голи ръце, използвайте ръкавици. Само за външна употреба

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde АДВ:: Allium Sativum масло от чесън, Акация Сенегалска гума (Арабска гума),Акрилова киселина, полимер с натриев акрилат Начин на прилагане: Поставя се в тунелите или къртичините на подземните гризачи Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 750 мл е подходяща за обработка на 50-60 кв.м площ или 25-30 къртичини Предупреждение за опасности: Да не се пие и пуши по време на работа с продукта против къртици и сляпо куче. При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци. Съхранявайте продукта на сухо и проветриво място. Да не се пипа с голи ръце, използвайте р Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: къртици, сляпо куче, полевки Количество: 750 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Цвят: Зелен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против къртици и сляпо куче Mondo Verde RODITOR ГЕЛ 750 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против къртици и сляпо куче Mondo Verde RODITOR ГЕЛ 750 мл Добави
Може да имате нужда и от това: