Биополин атрактант за медоносни пчели

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
62,88 лв.
Препарат за привличане на пчели с цел опрашване.
SKU: 700214
Тегло: 0,500 кг.
Производител: ICB Pharma
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: ICB Pharma

Описание и начин на употреба

Биополин естествен атрактант за медоносни пчели повишаващ опрашването на земеделски култури и насаждения 

Атрактант за медоносни пчели, бомбуси и мегахилии (опрашители по люцерната). За употреба при зеленчуци, плодове, овощни дървета, ягодоплодни и маслодайни култури (домати, пипер, краставици, лук, зеле, моркови, репички, маруля, боб, грах, патладжан, тикви, дини, пъпеши, череши, вишни, сливи, ябълки, праскови, кайсии, ягоди, малини, касис, рапица, лавандула и др.)

Състав: естествени терпеноидни съединения, полизахариди, добавки с естествен произход.

BIOPOLIN привлича по естествен път опрашването на растения

Начин на действие:

Микрокапсулирана формулация с бавно освобождаване на атрактанта и удължено действие по време на целия цъфтеж. С него се опръскват културите по време на цъфтеж. Третираните растения стават по-атрактивни за пчелите и така биват по-често посещавани от тези насекоми. Резултатът е по-доброто опрашване с последващо увеличаване на добива и подобряване качеството на продукцията.Не е продукт за растителна защита според ЕС Регламент № 1107/2009! Не съдържа активни вещества! Не изисква регистрация като пестицид!

Начин на употреба:

Приготвят се работни разтвори и се опръскват насажденията. Прилага се веднъж в началото на цъфтежа, най-късно - непосредствено преди периода на пълен цъфтеж на растенията. Пръскането се повтаря само при растения с продължителен цъфтеж (около 10-12 дена след първото третиране) или ако завали силен дъжд веднага след опръскването. Обработката трябва да се извършва сутрин, при сухо и спокойно време. Зеленчуци, овощни дървета и ягодоплодни култури Препоръчителна разходна норма: 200 мл препарат с 50-75 л вода на декар.Разтворът трябва да покрие цялата площ с насаждения. 

Зимна и пролетна маслодайна рапица:

1. Опръскване на цялото поле: 75-100 мл препарат с 30 л вода на декар.
2. Третира се периметъра на полето, като се опръсква ивица с ширина няколко метра и
вътрешността на полето, като се минава една на всеки 4-5 технологични просеки
(достатъчно е да се обработят 25-30 % от цялото поле). Работи се с концентрация 1 % (100мл препарат в 10 л вода). При този начин на обработка, разходът на препарат е отново 75-100 мл на дека

 

Технически характеристики

МАРКА: ICB Pharma Площ на покритие: 5-10 дка в зависимост от насажденията Интервал на работа: : Третира се веднъж по време на цъфтежа или се повтаря при растения с продължителен цъфтеж 10-12 дни след първото третиране АДВ:: Не съдържа активно вещество Начин на прилагане: Пръскане Категория на потребителите: Масова и професионална Количество: 1 литър Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Биополин атрактант за медоносни пчели
Вашата оценка:
img
Биополин атрактант за медоносни пчели Добави