B&G Прашилка за нанасяне на прах и микро гранули срещу насекоми

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
78,00 лв.
SKU: 1150
Тегло: 0,200 кг.
EAN: 1108004189
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Уред за нанасяне на инсектициди на прах или финни микрогранули срещу насекоми B&G Bulb Duster

B&G Bulb Duster е професионална прашилка, специално създадена за прецизно разпръскване на прах и нанасяне на фини гранулирани примамки срещу насекоми от различни видове. Това устройство предлага изключителна гъвкавост и ефективност при третиране на труднодостъпни места с инсектициди на прах или други подобни продукти.

Предимства на B&G Bulb Duster:

 • Прецизно Нанасяне: Идеален за нанасяне на фини гранули или прах (инсектициди или натурални препарати), осигурявайки равномерно и ефективно покритие на третирана зона.
 • Здрав Материал: Изработен от здрав, естествен каучук, гарантиращ дълъг живот и максимална гъвкавост.
 • Удобен Дизайн: Разполага със щипка за колан, която позволява лесен достъп и удобство при работа.
 • Допълнителни Удължители: Включва  6 броя удължители за върха на уреда, който осигурява лесно приложение в пукнатини и труднодостъпни места.

Характеристики:

 • Гъвкава Основна Част: Основната част на прашилката е изработена от естествен каучук, който осигурява дълготрайност и гъвкавост.
 • Удължител и Накрайници: Пластмасовите удължители осигуряват безопасно нанасяне на препарати на прах около електрически контакти, матраци, конструкции на легла, шкафове и други подобнии труднодостъпни места, основно срещу дървеници и хлебарки, мравки и др. Един от удължителите може да се използва като тръба при нанасяне на финни гранули.
 • Капачка за Затваряне: Прашилката разполага с капачка, която осигурява безопасност и предотвратява разпиляването на праха, когато не се използва.
 • Щипка за Колан: Лесна за носене и достъп, като се прикрепя към колана или B&G IPM чантата.

За какви насекоми се използва B&G Bulb Duster?

B&G Bulb Duster е идеален инструмент за борба с широк спектър от пълзящи и летящи насекоми. Той може да бъде използван за прилагане на инсектициди на прах или фини гранулирани примамки за ефективно третиране на следните видове вредители:

 1. Хлебарки: За нанасяне на прах в пукнатини, около кухненски плотове и други скрити места, където се укриват хлебарките.
 2. Мравки: Ефективен при нанасяне на прах в мравуняци и около основите на сгради, за да предотврати навлизането им вътре.
 3. Бълхи: Използва се за обработка на килими, пукнатини и цепнатини, където бълхите и техните яйца могат да се скрият.
 4. Паяци: Прахообразните инсектициди могат да бъдат нанесени в ъгли, около прозорци и врати, за да се предотврати навлизането на паяци.
 5. Дървеници: Използва се за обработка на матраци, легла и пукнатини, където дървениците се укриват.
 6. Кърлежи: За нанасяне на прах в зони, където кърлежите могат да се укриват, като в дворове, градини и домашни пространства.
 7. Молци: Ефективен при обработка на дрехи и килери, където молците могат да се установят.
 8. Сребърни рибки: За нанасяне на прах в влажни и тъмни места, където тези насекоми се укриват.
 9. Бръмбари: Подходящ за обработка на складове и хранителни складови помещения, където бръмбарите могат да се появят.
 10. Оси: За прилагане на прах около гнезда на оси и други летящи насекоми.

Предимства на B&G Bulb Duster:

 • Прецизно Нанасяне: Осигурява равномерно разпръскване на праха, достигайки до труднодостъпни места.
 • Гъвкавост: Подходящ за използване в различни условия и срещу различни видове вредители.
 • Удобство и Безопасност: Изработен от здрав естествен каучук и оборудван с щипка за колан за лесен достъп и удобство при работа.

B&G Bulb Duster е перфектният инструмент за професионалисти и любители, търсещи ефективно и лесно за употреба решение за контрол на вредители.

Начин на Употреба:

 1. Пълнене: Напълнете прашилката наполовина за оптимално и ефективно нанасяне.
 2. Нанасяне: Използвайте устройството за прецизно разпръскване на прах или гранули в пукнатини, пукнатини и други труднодостъпни места.
 3. Поддръжка: Почистването и поддръжката на устройството са лесни, благодарение на висококачествените материали, от които е изработено.

Препоръки:

 • За най-добри резултати: Уверете се, че прашилката е напълнена наполовина.
 • Безопасност: Използвайте удължителите за безопасно нанасяне около електрически контакти и други опасни места.

B&G Bulb Duster е изключително ефективен и удобен инструмент за всеки професионалист или любител в областта на борбата с вредителите, предоставяйки прецизно и безопасно нанасяне на инсектициди и други продукти на прах.

Технически характеристики

Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Дървеници, хлебарки, бълхи, оси, молци Цвят: Черен Размери: Височина 20 см/Широчина 9.0 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: B&G Прашилка за нанасяне на прах и микро гранули срещу насекоми
Вашата оценка:
img
B&G Прашилка за нанасяне на прах и микро гранули срещу насекоми Добави