Уред против плъхове, мишки и пълзящи насекоми 2 в1 ултразвук и електромагнит Weitech WK1003

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
69,90 лв.

Комбиниран уред против мишки, плъхове, хлебарки и паяци за дома и офиса 2 в 1 ултразвк и електромагнит за защита на 60 кв,м

SKU: WK1003
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099010034
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Ултразвуков и електромагнитен уред за защита от мишки, плъхове, хлебарки и паяци Weitech WK1003 2 в 1 – 60 M²

Weitech WK1003 е иновативен уред, който съчетава ултразвукови и електромагнитни технологии за отблъскване на гризачи и насекоми. Този репелер е предназначен да покрива площ до 60 квадратни метра, като предоставя ефективно решение за контрол на вредители в домове и офиси.

Уреда разполага с две от най-ефективните технологии за борба с вредители като същевременно има опция нощнасветлина, която свети, когато в помещението стане тъмно.

 • Ултразвукова Технология: Излъчва високочестотен ултразвук, който е нечуваем за хората, но крайно неприятен за гризачите и насекомите 21-42 kHz синусоидален.
 • Електромагнитна Технология: Създава електромагнитно поле, което прониква в стените чрез положената инсталация на жици и кабели в стените, достигайки до местата, където обикновено се крият вредителите. Излъчва електромагнитни вълни на интервал от 165 секунди на всеки 330 секунди.
 • Нощна светлина: Функция за осветление свързана с светлинен датчки, която може да бъде активна или спряна.

Комбиниран уред против гризачи и насекоми а ултразвук и елктромагнитWeitech WK1003>>Топ Цена>>топ качество

Ефективност и покритие:

Уредът е проектиран да отблъсква плъхове, мишки и различни видове пълзящи насекоми (хлебарки и паяци), като използва комбинация от ултразвукови и електромагнитни вълни. Това го прави изключително ефективно средство за контрол на вредителите в защитена площ до 60 квадратни метра.

Изтощени от постоянния стрес, гризачите и насекомите обикновено напускат областта в рамките на 72 часа, търсейки по-добри условия за живот. За оптимални резултати е препоръчително да оставите устройството да работи за период от около 2 седмици, през което време активността на гризачите ще намалее значително.

Този уред представлява иновативно и безвредно решение за премахване на нежеланите вредители във вашия дом или офис, без употребата на химикали или капани. Устройството е идеално за хора, които търсят ефективен, но хуманен метод за контрол на вредителите.

Свойства на ултразвука:

 • Нечуваем за Хората:
  • Ултразвуковите сигнали, използвани от уреда, са извън обхвата на човешкото ухо, което ги прави напълно нечуваеми за хората.
 • Отражение и Абсорбция:
  • Тези сигнали се отразяват от твърди и гладки повърхности, но могат да бъдат абсорбирани от по-меки материали като килими и пердета.
 • Ограничения на Проникването:
  • Важно е да се отбележи, че ултразвуковите вълни не могат да преминат през стени или тавани.

Уред против гризачи насекоми с мощен ултразвук и електромагнит

Свойства на електромагнита:

 • Проникване през Прегради:
  • Електромагнитните вълни създават поле, което е способно да прониква през стени и други прегради, достигайки до местата, където обикновено се крият вредителите.
 • Безопасност за Здравето:
  • Електромагнитното поле, генерирано от уреда, е достатъчно слабо, за да не представлява опасност за човешкото здраве.

Инструкции за инсталиране на ултразвуков и електромагнитен уред против гризачи и насекоми WK1003

Инсталирането на Weitech WK1003, ултразвуков и електромагнитен репелер, е прост и лесен процес. Ето стъпките, които трябва да следвате, за да осигурите правилната работа на уреда:

 1. Включване в Контакт:

  • Поставете уреда в контакт с напрежение 220-240 V.
 2. Активиране на Системите:

  • След включване, и двете системи - ултразвукова и електромагнитна, започват да работят едновременно.
 3. Индикатори за Работа:

  • Червеният светодиод, който светва след няколко минути, показва, че електромагнитните вълни работят периодично.
  • Зеленият светодиод, който светва незабавно, сигнализира, че ултразвуковите вълни са в постоянна работа.
 4. Превключвател "Light ON/OFF":

  • Разположен от лявата страна на устройството, този превключвател контролира нощната светлина. В положение ON, нощната лампа светва само в тъмни условия. В положение OFF, светлината остава изключена.
 5. Превключвател "MODE":

  • Разположен отдясно на устройството, този превключвател позволява регулиране на ултразвуковата честота. Можете да избирате между фиксиран и променлив режим за увеличаване на смущаващия ефект върху вредителите.
 6. Препоръки за Превключване на Режими:

  • За да предотвратите привикването на вредителите към ултразвука, препоръчваме да сменяте режимите на всеки 3-4 седмици.

Технически Характеристики

 • Захранване: 230 V / 50 Hz.
 • Консумация на Енергия: Максимална консумация от 3.5W.
 • Звукови Честоти: Фиксирани ултразвукови честоти 58 kHz и променливи честоти 21-42 kHz.
 • Електромагнитни Вълни: Интервал на действие 165 секунди на всеки 330 секунди.

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 60 кв.м Честотен обхват: Звукови честоти: фиксирани ултразвукови честоти = 58 kHz + променлива ултразвукови честоти = 21-42 kHz синусоидални + електромагнитни вълни на интервал = 165 секунди на всеки 330 секунди Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Комбиниран уред против гризачи и пълзящи насекоми и инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, Плъхове, Хлебарки, Паяци Размери: 70 x 80 x 110 mm Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Не Материал: ABS пластмаса Технология: LED, Електромагнит, Ултразвук Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против плъхове, мишки и пълзящи насекоми 2 в1 ултразвук и електромагнит Weitech WK1003
Вашата оценка:
img
Уред против плъхове, мишки и пълзящи насекоми 2 в1 ултразвук и електромагнит Weitech WK1003 Добави