Генератор за топъл аерозол Mini Fog

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-32%
Промо цена 350,00 лв. Редовна цена 520,00 лв.

Уреда за опушване, генератор за топъл аерозол

SKU: 146598
Тегло: 3,000 кг.
Производител: ORMA Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Orma

Описание и начин на употреба

Min Fog Машина за опушване против комари и насекоми с топъл аерозол

Min Fog е малък генератор за топъл аерозол, който създава инсектициден дим, служи за унищжаване на комари, мухи и много други лятящи и пълзящи насекоми в гъста растителност и трудно достъпни места.

Уреда работи на газ, няма двигател с вътрешно горене има изцяло механичен начин на работа, чрез ръно изпомване на инсектицида към серпентината на mini fog. Идеален за третиране на  малки площи като магазини, складове, контейнери, кошчета, капаци, канализация, храсти, гъста растителност и т.н.

Дима идващ от генератора за топъл аерозол достига бързо дори и в най-трудно достъпните зони за третиране на складови вредители или комари или други летящи насекоми.

Малък генератор за топъл аерозол >> ТОП ЦЕНА

Принцип на работа:

Уреда работи без бензинов двигател, не произвежда отработени газове. Захранва се с стандартна малка бутилка бутан от 390 ml, с която има продължителност на работа приблизително 1 час.

Цилиндърът с газ може да се изпозва няколко пъти, в края на третирането, може да се отстрани и след това да се използва отново при последващо третиране до изчерпване на количеството газ в него.

Малкият размер и лекото тегло (само 1,2 кг) го правят удобен и практичен за употреба.

Резервоарът може да побере приблизително 1,5 литра течен инсектицид разреден в нафта или Пропиленгликол. Mini Fog е изграден в съответствие с CE стандартите. Не произвежда отработени газове. 

Инструкция за употреба:

1. Прочетете внимателно това ръководство.

2. Поставете предварително приготвеният разтвор от подходящ инсектицид, разреден в нафта или Пропиленгликол (минерално масло) в химически резервоар.

Свържете газовата кутия към основното тяло.

ВАЖНО: Не изпозвайте вода. Уреда няма да  работи коректно само с вада тъй като тя не може да направи пушек а само пара.

Стартиране

1. Отворете кранчето за управление на газта.

2. Натиснете ключа на запалването.

3. Уверете се, че бобината е запалила, обикновено трбва да изчакате около 30 секунди за пълно нагряване.

Изпускане на дим

1. Помпайте с лоста на помпата.

2. Ако струята е по-слаба, изпомпвайте отново.

3. За интензивно опушване  е необходимо да изпомпвате на по-чести интервали.

Спиране

1. След работа затворете кранчето за газ.

2. Развийте резервоара за химикали и помпата с лоста изпомпвайте 5 или 6 пъти, за да премахнете останалите химикали в бобината и изхвърлящата дюза.

Поддръжка

1. Резервоарът за химикали, бутилката с газ и основното тяло трябва да се съхраняват отделно.

2. След работа почистете дюзата за изхвърляне.

ВНИМАНИЕ!

Този продукт се нагрява, когато се използва. Ако някоя част от агента не е изгоряла напълно, това може да причини пламване от вятъра. Затова го пазете далеч от запалими материали. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Почисти  старателно след употреба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Технически характеристики

МАРКА: Orma Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, молци, пеперуди, складови вредители. Количество: 1 бр Размери: 45,6 х 16,6 х 36,8 см Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса и метал Комплекта съдржа: : Генератор за топъл аерозол + 1 бр бутилка газ Бутан 390 мл Цвят: Жълт Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Генератор за топъл аерозол Mini Fog
Вашата оценка:
img
Генератор за топъл аерозол Mini Fog
Може да имате нужда и от това: