Натурален препарат против листни въшки Homevo 50gr

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
7,30 лв.

Органичен препарат за защита на растенията от листни въшки Homevo

SKU: 500369
Тегло: 0,050 кг.
Производител: Homevo -Румъния

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: homevo натурални препарати против вредители

Описание и начин на употреба

Органичен препарат за листни въшки Homevo

HOMEVO е 100% органичен и натурален препарат, специално разработен за борба с листните въшки, които могат да нанасят сериозни щети на цветята и други растения. Листните въшки са източник на множество болести и могат да пренасят вируси, които увреждат растенията и са резистентни към традиционни методи за борба с вредителите.

Начин на употреба:

За приложение срещу листни въшки по растенията, съдържанието на едно пакетче (50 грама) се разтваря в 2 литра вода. С получения разтвор се обработват растенията, които трябва да бъдат защитени от листните въшки. След изпаряване на водата, прахът остава по повърхността на растенията и продължава да действа като защитна бариера за вредителите по растеноята и цветята.

Начин на действие:

При контакт, диатомитният прах причинява механични увреждания на хитина на насекомите, водещи до тяхната дехидратация и смърт в рамките на 72 часа. Препаратът ефективно контролира всички етапи на развитие на въшките - от яйца до възрастни индивиди. Листните въшки не развиват резистентност към действието на продукта.

Диатомитната пръст, или диатомит, е вид седиментна скала, която се образува от натрупването на изкопаемите останки на микроскопични водорасли, известни като диатомеи. Тези организми се характеризират със силициеви обвивки, които, след като диатомеите умрат, се натрупват на дъното на водоемите.

С течение на времето тези отлагания се консолидират в мека, пореста скала, която лесно се нарязва на фин, бял на цвят прах. Диатомитът има висока порьозност и абсорбционна способност, което го прави изключително полезен в различни приложения, включително като филтър, изолационен материал, абразив и като естествен инсектицид

Препоръки: За най-добри резултати се препоръчва извършването на минимум три последователни третирания на седмична база през активния период на насекомите.

Състав: Основният активен компонент е диатомитен прах.

Опаковка: Продуктът се предлага в опаковки по 50 грама, предназначени за еднократна употреба.

Технически характеристики

МАРКА: Homevo Площ на покритие: Няма определена Интервал на работа: : 3 последователни третирания с интервал от 7 дни. АДВ:: Диатомит на прах Начин на прилагане: Аерозолно Вид на препарата: Прах Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Листни въшки Количество: 50gr Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Натурален препарат против листни въшки Homevo 50gr
Вашата оценка:
img
Натурален препарат против листни въшки Homevo 50gr Добави