Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-5%
Промо цена 27,50 лв. Редовна цена 29,17 лв.
Автоматичен капан за къртици и полевки с лесно зареждане
SKU: 70072
Тегло: 0,500 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277267605

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия
Купи заедно на по-ниска цена
Купи пакет от топ продукти срещу къртици на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Капан за къртици с бързо и лесно зареждане GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE

Капан за подземни гризачи сляпо куче, къртици, полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE произведен за да бъде максимално лесен за употреба и максимално ефикасен при борбата с подземни гризачи. Капана за къртици се зарежда само с едно движение чрез издърпване на  зареждащият лост и капана е готов за употреба.

Капана за къртици и сляпо куче е един от най-безопасните капани за зареждане на пазара не изисква никаква сила, както при повечето подобни продукти. Залагането на капана за къртици е максимално улеснено, като допълнителен продукт се предлагат комплект шило (за откриване на тунелите на къртиците, слепите кучета) и лопатка за лесно изкопаване на кръгла дупка с точният диаметър на кана, който е  6см.

Поради неговата структура лесно може да разберете дали капана има улов или не, когато зареждащият лост е паднал в положение както е бил преди да го заредите значи капана е щракнал и най-вероятно има улов.

Продукта се предлага и в комплект от 3 бр капан за къртици на по-ниска цена, както и оригинален комплект от 4 капана със сонда и шило

Лесно зареждащ се капан за къртици>>топ цена>> високо качество>> високо качество

Капана за къртици, сляпо куче и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE е произведен от здрава и издръжлива пластмаса. Капана има много лек спусък, който се задейства дори и при най лекият допир на подземен гризач с него.

Спусъка се задейства от преминаващите къртици, слепи кучета или полевки. Конструкция направена за лесна работа с капана лесно зареждане, лесна индикация за улов. Важно е да се каже, че при борба с подземни гризачи, че ако до три дни след залагането на капана няма нищо уловено, а активността на къртиците и слепите кучета е на лице трябва да преместите капана в друг тунел.

Как да позиционирам капна най-добре:

Преди да заложите капана за къртици е хубаво да заравните или затъпчете всички къртичини или дупки на подземни гризачи. Изчакайте едно денонощие така ще разберете, кои са активните тунели на къртиците, слепите кучета, заложете капана в тунел в който забелязвате активност (нова къртичина при къртиците) или почистена от предварително затъпканата дупка на слепите кучета. Това ще ви гарантира, че няма да поставите капана в не активна къртичина или тунел.

Употреба на капана за къртици и сляпо куче:

1. Намерете активният тунел на подземните гризачи чрез специалната сонда или тънък твърда метална пръчка. Трябва да пробождате почвата около къртичина или дупката на подземните гризачи, при намиране на тунела ще усети леко пропадане на сондата това е знак че сте на правилното място.

Никога не залагайте капана в центъра на къртичина или тунел от сляпо куче винаги трябва да разположите капана на минимум 1м от тях. Деактивиране на капана ако сте заредили капана и искате да го деактивирате може да направите това, чрез натискане на активиращият спусък с тънък и далак предмет, така ще задействате капан и ще освободите спусъка.

 


2. Използвате шилото тип лопата за да направите дупка за поставянето на капана за сляпо куче и къртица шилото прави чист и точен разрез на почвата с диаметър 6см. точно колкото е диаметъра на капана.

3. Поставете зареденият капан за подземни гризачи в дуката така че вътрешният спусък да е по дължина на тунела на подземният гризач.Уплътнете с пръст около капана ако е необходимо сляпото куче и къртиците не обичат светлина.

4. Капана е готов за улов!.


 

 


ВАЖНО!: Никога не бъркайте с гола ръка в капана. Никога не докосвайте активиращият спусък с ръце, когато капана е зареден. Да не се използва за друго освен за описаното в инструкцията за употреба. Да се пази на страни от деца.

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Начин на прилагане: Залага се в тунела на подземният гризач Предупреждение за опасности: Никога не бъркайте с гола ръка в капана Целеви Вредител: Къртици, полски мишки Размери: Размери не зареден: 19 x 6 см Размери зареден:24 x 6 см Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен клиент
  Оценка:
  100%
  Много доволен съм, супер ефикасен е!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE
  Оценка:
  100%
  Много полезен и ефективен уред.Много съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE
Вашата оценка:
img
Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE Добави
Може да имате нужда и от това: