Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-5%
Промо цена 27,50 лв. Редовна цена 29,17 лв.
Автоматичен капан за къртици и полевки с лесно зареждане
SKU: 70072
Тегло: 0,500 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277267605

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия
Купи заедно на по-ниска цена
Купи пакет от топ продукти срещу къртици на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Капан за къртици с бързо и лесно зареждане GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE

Капан за подземни гризачи сляпо куче, къртици, полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE произведен за да бъде максимално лесен за употреба и максимално ефикасен при борбата с подземни гризачи. Капана за къртици се зарежда само с едно движение чрез издърпване на  зареждащият лост и капана е готов за употреба.

Капана за къртици и сляпо куче е един от най-безопасните капани за зареждане на пазара не изисква никаква сила, както при повечето подобни продукти. Залагането на капана за къртици е максимално улеснено, като допълнителен продукт се предлагат комплект шило (за откриване на тунелите на къртиците, слепите кучета) и лопатка за лесно изкопаване на кръгла дупка с точният диаметър на кана, който е  6см.

Поради неговата структура лесно може да разберете дали капана има улов или не, когато зареждащият лост е паднал в положение както е бил преди да го заредите значи капана е щракнал и най-вероятно има улов.

Продукта се предлага и в комплект от 3 бр капан за къртици на по-ниска цена, както и оригинален комплект от 4 капана със сонда и шило

Лесно зареждащ се капан за къртици>>топ цена>> високо качество>> високо качество

Особености на Капана GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE

Изключително Чувствителен Спусък:

 • Уредът разполага с изключително чувствителен механизъм, който се задейства с минимален контакт, осигурявайки, че дори при най-лекия допир от подземен гризач капанът ще сработи.

Ефективност при Улавяне:

 • Спусъкът се активира надеждно при преминаването на къртица, сляпо куче или полевка, което увеличава шансовете за успешно улавяне на нежеланите гости.

Лесна на Работа:

 • Капанът е проектиран с мисълта за лесно зареждане и бърза индикация за улов, което прави мониторинга и работата с капаните бързо и неизискващо много усилия.

Стратегии за Поставяне:

 • При засечена активност на подземните гризачи, ако в рамките на три дни след поставянето на капана няма уловени животни, е препоръчително да преместите капана в друг, по-активен тунел, за да увеличите шансовете за успех.

Употреба и Местоположение:

 • Капанът е идеален за използване в домашни градини, земеделски полета и паркове, където подземните гризачи често са проблем.

Използването на капана GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE предлага един безопасен, ефективен и екологичен подход към проблема с къртиците и други подземни гризачи, като елиминира нуждата от химически средства за борба с вредителите и предотвратява възможните щети, които те могат да причинят.

Как да позиционирам капна най-добре:

За да позиционирате капана за къртици и сляпо куче по възможно най-ефективния начин, важно е да идентифицирате активните тунели, които използват тези подземни гризачи. Ето няколко стъпки, които може да следвате:

 1. Заравняване на Къртичините:

  • Преминете през всички видими къртичини и дупки и ги затъпчете или заравнете.
 2. Наблюдение:

  • Изчакайте 24 часа, за да откриете кои от заравнените места са били отново отворени. Това ще покаже къде са активните тунели на къртиците и сляпите кучета.
 3. Избор на Подходящо Място за Капана:

  • Поставете капана в тунел, където забелязвате наскоро образувана къртичина или премахнато затъпкване от слепите кучета. Това ще ви увери, че капанът е в активен тунел, което значително увеличава шанса за улов.
 4. Проверка на Стабилността:

  • След като поставите капана, уверете се, че е стабилен и не може лесно да бъде изместен от гризачите при преминаването им.
 5. Поддържане на Тъмнина:

  • Къртиците и сляпите кучета предпочитат тъмните, затворени пространства, така че уплътнете добре входовете на тунела, за да предотвратите светлината да влиза.

Правилното позициониране на капана е от съществено значение за успеха на улавянето. Като следвате тези стъпки, вие значително увеличавате ефикасността на капана и шансовете за намаляване на популацията на подземните гризачи в обработваната зона.

Употреба на капана за къртици и сляпо куче:

1. Намерете активният тунел на подземните гризачи чрез специалната сонда или тънък твърда метална пръчка. Трябва да пробождате почвата около къртичина или дупката на подземните гризачи, при намиране на тунела ще усети леко пропадане на сондата това е знак че сте на правилното място.

Никога не залагайте капана в центъра на къртичина или тунел от сляпо куче винаги трябва да разположите капана на минимум 1м от тях. Деактивиране на капана ако сте заредили капана и искате да го деактивирате може да направите това, чрез натискане на активиращият спусък с тънък и далак предмет, така ще задействате капан и ще освободите спусъка.

 


2. Използвате шилото тип лопата за да направите дупка за поставянето на капана за сляпо куче и къртица шилото прави чист и точен разрез на почвата с диаметър 6см. точно колкото е диаметъра на капана.

3. Поставете зареденият капан за подземни гризачи в дуката така че вътрешният спусък да е по дължина на тунела на подземният гризач.Уплътнете с пръст около капана ако е необходимо сляпото куче и къртиците не обичат светлина.

4. Капана е готов за улов!.


 

 


ВАЖНО!: Никога не бъркайте с гола ръка в капана. Никога не докосвайте активиращият спусък с ръце, когато капана е зареден. Да не се използва за друго освен за описаното в инструкцията за употреба. Да се пази на страни от деца.

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Начин на прилагане: Залага се в тунела на подземният гризач Предупреждение за опасности: Никога не бъркайте с гола ръка в капана Целеви Вредител: Къртици, полски мишки Размери: Размери не зареден: 19 x 6 см Размери зареден:24 x 6 см Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен клиент
  Оценка:
  100%
  Много доволен съм, супер ефикасен е!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE
  Оценка:
  100%
  Много полезен и ефективен уред.Много съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE
Вашата оценка:
img
Капан за сляпо куче, къртици и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE Добави