Отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 10кг Unihem

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
144,88 лв.
Професионална отрова за мишки и плъхове RATIMOR паста
SKU: 8965761
Тегло: 10,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Силна червена отрова за гризачи мишки и плъхове Ратимор паста 10кг

Ратимор паста е високо качествена отрова за мишки и плъхове тип паста опакована в индивидуални сашета от филтърна хартия. Препарата срещу гризачи е със силно активно вещество бромадиолон и висококачествени атрактанти на база три вида месо, какао на прах, сухо мляко, животинска мазнина и други атрактанти, които карат гризачите да предпочетат отровната примамка, пред естествената си храна.

Ратимор паста е подходяща за вътрешна и външна употреба, запазва свежият си вид и атрактивност в продължение на 28 дни. Препарата е подходящ за използване в зони, в които има други източници на храна за гризачите, като той доминира над останалата храна и гризачите се хранят с препарата. Това е от изключително значение, когато става дума за третиране на складове или обекти със складирана храна или фураж.

Ратимор паста 10 кг професионална отрова за мишки и плъхове паста

Какво представлява:

Отровата за гризачи Ратимор паста е под формата на сашета с червен цвят, които са опаковани във филтърна хартия. Тази форма има няколко важни функции:

 1. Мониторинг: Филтърната хартия служи като мониторинг инструмент. Ако забележите, че целостта на пакетчето е нарушена или нагризана от мишки или плъхове, това е сигнал, че има присъствие на гризачи. Обратно, ако след залагането на отровата пакетчето е напълно цяло, това е индикация за отсъствие на гризачи.

 2. Естествен инстинкт: Гризачите имат естествен биологичен инстинкт да разопаковат или прегризват храната си. Филтърната хартия на сашетата съдейства за този процес и ги привлича към отровата.

Отровата Ратимор паста съдържа силни активни съставки, включително Битрекс - горчив агент, който предизвиква повръщане при домашни любимци и нецелеви обекти, но гризачите не усещат този горчив вкус.

Продуктът също включва мумифицираща смес, която помага за изсушаване на умрелите мишки и плъхове, предотвратявайки появата на неприятни миризми от тях. Тези характеристики на продукта го правят ефективен инструмент за контрол на гризачите и същевременно предпазват от нежелани последици при използване.

Как действа:

Ратимор паста започва да действа веднага след поглъщането, но смъртта на гризачите настъпва след няколко дни. Времето, необходимо за смъртта на гризачите, може да варира в зависимост от плътността на гризачите в конкретната зона.

За постигане на ефективен контрол, е важно да се следи количеството на заложената отрова за мишки и плъхове в дератизационните тунели или кутии. Ако се установи, че гризачите продължават да консумират отровата и се наблюдава наличие на гризачи, е важно да се добави нова доза от продукта. Продължаването на контрола е необходимо, докато гризачите спрат да се появяват и отровата не бъде изчерпана от дератизационните тунели или кутии. Това осигурява ефективно и дългосрочно управление на гризачите в засегнатата област.

За употребата на Ратимор отрова за мишки и плъхове следвайте следните инструкции:

Определете засегнатите зони: Поставете препарата на места, където сте забелязали наличие на гризачи или следи от тях. Това може да включва места като ъглите на стаите, складове, гаражи и други области, където се подозира присъствие на гризачи.

Използвайте дератизационни тунели или кутии: Залагайте препарата само в дератизационни тунели или кутии, за да избегнете достъпа на нецелеви обекти до отровната примамка. Този подход осигурява, че само гризачите ще имат достъп до отровата.

Следвайте дозировката: Винаги залагайте количество от препарата, описано от производителя. Следвайте препоръките от опаковката, за да гарантирате правилната дозировка.

Съвет: След първоначалното третиране с препарата, редовно проверявайте дератизационните тунели или кутии на всеки 2-3 дни. Ако установите, че няма достатъчно отрова или че гризачите продължават да ядат от нея, добавете нова доза. Този метод ви позволява да поддържате необходимото количество родентицид, което да унищожи вредните гризачи и да поддържа контрола върху тях.

За  мишки (Mus musculus) 20-25 g, 2-3 примамки На разстояние от 2 до 5 метра
За плъхове сив, черен, кафяв 100 - 180 g,  10-15 примамки На разстояние от 5 до 10 метра

 

GHS Пиктограма

Ефикасна защита от гризачи

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Бромадиолон 0.005%, Битрекс Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: За мишки 20-25 g, За плъхове сив, черен 100 - 180 g Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 10 кг Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. SKLAD
  Оценка:
  100%
  EKSTRA E

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 10кг Unihem
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 10кг Unihem Добави