Отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 10кг Unihem

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
144,88 лв.
Професионална отрова за мишки и плъхове RATIMOR паста
SKU: 8965761
Тегло: 10,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem

Описание и начин на употреба

Силна червена отрова за гризачи мишки и плъхове Ратимор паста 10кг

Ратимор паста е високо качествена отрова за мишки и плъхове тип паста опакована в индивидуални сашета от филтърна хартия. Препарата срещу гризачи е със силно активно вещество бромадиолон и висококачествени атрактанти на база три вида месо, какао на прах, сухо мляко, животинска мазнина и други атрактанти, които карат гризачите да предпочетат отровната примамка, пред естествената си храна.

Ратимор паста е подходяща за вътрешна и външна употреба, запазва свежият си вид и атрактивност в продължение на 28 дни. Препарата е подходящ за използване в зони, в които има други източници на храна за гризачите, като той доминира над останалата храна и гризачите се хранят с препарата. Това е от изключително значение, когато става дума за третиране на складове или обекти със складирана храна или фураж.

Ратимор паста 10 кг професионална отрова за мишки и плъхове паста

Какво представлява:

Отрова за гризачи Ратимор паста е под формата на сашета с червен цвят опаковани във филтърна хартия. Залага се без да се разкъсва или премахва филтърната хартия, тя служи за няколко неща едновременно, като на първо място е мониторингът.

Веднага ще забележите ако целостта на пакетчето е нагризано от мишки или плъхове, което е сигнал за наличие на гризачи и респективно ако след залагането на отровата пакетчето е напълно цяло това е сигнал за отсъствие на гризачи.

Втората основна функция на филтърната хартия е това, че гризачите обичат сами да разопаковат или прегризват храната си, това е естествен биологичен инстинкт при тях. 

Ратимор паста съдържа Битрекс, това е горчив агент, който предизвиква повръщане от домашни любимци и не целеви обекти, но същевременно гризачите не го усещат. Препарата съдържа мумифицираща смес, която предизвиква изсъхване на умрелите мишки и плъхове, като по този начин няма неприятна миризма от унищожените гризачи.

Как действа:

Ратимор започва да действа веднага след поглъщане, но гризачите умират до няколко дни след поглъщането. В зависимост от плътността на гризачите във всяка една зона е необходимо да се следи количеството на заложената отрова за мишки и плъхове и ако е необходимо да се добавя нова докато не спре да изчезва от дератизационите тунели или кутии.

Употреба на ратимор отрова за мишки и плъхове:

Поставяте препарата на места, където сте забелязвали наличие на гризачи или следи от тях.Залагайте препарата само в дератизационни тунели или кутии за да избегнете достъпа на не целеви обекти с отровната примамка. Винаги залагайте описаното от производителя количество родентицид.

Съвет: След първоначално третиране с препарата, проверявайте дератизационните прибори на всеки 2-3 дни, ако има липса на отрова задължително добавете нова. По този начин ще заложите необходимото количество родентицид, който да унищожи вредните гризачи.

За  мишки (Mus musculus) 20-25 g, 2-3 примамки На разстояние от 2 до 5 метра
За плъхове сив, черен, кафяв 100 - 180 g,  10-15 примамки На разстояние от 5 до 10 метра

 

GHS Пиктограма

Ефикасна защита от гризачи

Технически характеристики

МАРКА: Unichem АДВ:: Бромадиолон 0.005%, Битрекс Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: За мишки 20-25 g, За плъхове сив, черен 100 - 180 g Целеви Вредител: мишки, плъхове Количество: 10 кг Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. SKLAD
  Оценка:
  100%
  EKSTRA E

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 10кг Unihem
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 10кг Unihem Добави
Може да имате нужда и от това: