Racumin Foam BAYER 500 мл. Контактен родентицид пяна за унищожаване на плъхове и мишки

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
56,90 лв.
Пяна за унищожаване на плъхове и мишки BAYER
SKU: 859635
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BAYER-Германия
EAN: 86758822Ъ

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Родентицид пяна за унищожаване на плъхове и мишки Racumin Foam BAYER 

Racumin Foam е продукт на Bayer, който се предлага в разфасовка от 500 мл и служи за унищожаване на гризачи, като плъхове и мишки. Този препарат е под формата на пяна и представлява родентицид, който има контактно и бързо действие. Използва се срещу вредители само на закрито, като представлява алтернативно средство за контрол на популациите на гризачите.

Родентицид пяната срещу плъхове и мишки не действа чрез попадане в храносмилателната им система, под формата на хранителна примамка, а има друг метод на ефикасност, даващ максимален 100 % ефект.

Гризачите имат природен естествен навик да почистват козината си. Попаднала там, отровата ги убива много бързо. Разпространението и приложението се извършва чрез апликатор, който разпръсква родентицида под налягане и ви позволява да извършите правилна дозировка.

Racumin Foam BAYER родентицид за унищожаване на мишки и плъхове

Как работи?

Вместо да действа през храносмилателната система, както стандартните родентицидни примамки, Racumin Foam се базира на контактното взаимодействие с кожата и козината на гризачите. При контакт, гризачите облизват пяната от тяхната козина, което води до тяхното отравяне и следващата смърт.

Приложение:

Дозировка и местоположение: Използвайте спрей флакона, като сте се запознали предварително с навиците на гризачите. Фокусирайте се върху зони с дупки, пукнатини, следи от изпражнения или всички области, където считате, че гризачите са активни.

Комбинирано действие: За оптимален резултат, комбинирайте Ракумин пяна с отровни хранителни примамки за мишки и плъхове. Тази комбинация ще повиши шансовете за унищожаване на популацията на гризачи.

Употреба: Ракумин е готов за използване и не изисква предварителна подготовка. Само за упореба на закрито. Преди употреба разклатете добре флакона и се уверете, че флакона е със стайна температура.

Сигурност: Дръжте продукта далеч от деца, домашни животни, храна и източници на питейна вода. Създайте поне два метра разстояние между местата на прилагане на пяната и потенциалните източници на храна.

Мониторинг: Преди да приложите Ракумин, установете нивото на заселеност на гризачи в дадената зона чрез поставяне на капани и мониторинг. Това ще ви помогне да определите най-ефективните точки за прилагане на контактната отрова за мишки и плъхове .

Ракумин пяна BAYER>>отрова за мишки и плъхове

Предимства на Ракумин пяна:

 • 100% успеваемост в унищожаване на гризачи
 • Подходящ за труднодостъпни места, където стандартните примамки не могат да бъдат поставени.
 • Лесен за приложение с интегриран апликатор.
 • Винаги следвайте указанията за употреба на продукта и действайте отговорно при обработване и съхранение на родентициди

Дозировка и приложение:

Определя се в зависимост от гризачите, против чието наличие извършвате третирането:

 • против плъхове – използват се 20-30 грама от продукта
 • против мишки – прилагат се 4 грама. Ако заселеността е по-голяма, можете да приложите доза, подходяща за плъхове, равняваща се на 30 грама.
 • При повишена популация на гризачите и тяхната активност е необходимо да предприемете бързи и категорични действия, за да се справите с вредителите ефикасно. Ето няколко указания:

Оценка на ситуацията: Първо, трябва да оцените обема на проблема. На какви места наблюдавате наи-често следите от гризачи? Това може да включва изпражнения, унищожена храна, или дори наблюдение на самите гризачи.

Определете зоните на активност: Поставете специални капани или стикери, за да определите най-активните зони. Това ще ви помогне да насочите третирането там, където е най-необходимо.

Дозировка: Ако установите, че популацията на гризачите е висока, увеличете количеството използван родентицид. Не забравяйте обаче да следвате указанията за дозировка на опаковката.

Периодичен мониторинг: След като приложите родентицида, продължете да наблюдавате за активност. Това ще ви помогне да определите ефикасността на третирането и дали има нужда от допълнителни мерки.

Предпазване: Освен унищожаване на наличните гризачи, важно е да предприемете мерки за предотвратяване на бъдещи инвазии. Това може да включва уплътняване на входове и изходи, поставяне на мрежи на прозорците и вентилационните отвори, както и съхраняване на храната на недостъпни места.

Съвет: Винаги е препоръчително да консултирате специалист или да прочетете детайлно инструкциите на продукта, преди да приложите по-голямо количество от родентицида.

С правилния подход и последователност, може ефективно да контролирате и унищожите популацията на гризачи в дома или обекта си.

Racumin Foam>>отрова за гризачи>>топ цена

Съвети за безопасност:

 • Избягвайте контакт с очите и кожата.
 • Съхранявайте на място, недостъпно за деца и домашни животни.
 • След работа с продукта, мийте ръцете си добре.
 • Винаги прочетете и спазвайте указанията на опаковката, преди да използвате продукта. Родентицидите трябва да се използват отговорно и в съответствие с препоръчаните на дози и инструкции.

Технически характеристики

Документи:

MSDS

Разрешително

Етикет

МАРКА: ENVU Площ на покритие: Няма определена АДВ:: Куматетралил 0.4062% Начин на прилагане: в дупки, цепнатини и входове на мишки и плъхове Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Количество:: 500 мл Предупреждение за опасности: Запалим аерозол: Категория 1 H222 , Изключително запалим аерозол. Токсичност за репродукцията: Категория 1В H360D ,Може да увреди плода. Специфична токсичност за определени органи (STOT), повтаряща се експозиция: Категория 2 H373, Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки , Плъхове Количество: 500 мл. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Racumin Foam BAYER 500 мл. Контактен родентицид пяна за унищожаване на плъхове и мишки
Вашата оценка:
img
Racumin Foam BAYER 500 мл. Контактен родентицид пяна за унищожаване на плъхове и мишки Добави
Може да имате нужда и от това: