Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1кг

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
75,00 лв.
Родекс течен препарат за приготвяне на родентицидни примамки 1л
SKU: 50088
Тегло: 1,000 кг.
Производител: PELGAR
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Родекс концентрат за приготвяне на родентицидни примамки

Техническият концентрат "Родекс" е високо ефективен родентицид, предназначен за използване като отрова за мишки и плъхове. Този продукт съдържа антикоагулант второ поколение бромадиолон с концентрация от 2.5 г/кг, който доказано е много ефикасен в контролирането на гризачите.

За да се направи родентицидната примамка, към концентрата "Родекс" може да се добави жито, зърно или друг вид примамка, която мишки и плъхове обичат. Подходящото дозиране и съотношение на концентрата към примамката следва да бъдат внимателно спазени, за да се постигне оптимална ефективност.

Съдържанието от денатониум бензоат, добавено към продукта, представлява отблъскващ фактор за човешкия вкус и е включено с цел предотвратяване на случайно поглъщане на продукта. Този антикоагулант е предназначен да намали броя на мишки и плъхове, които могат да представляват проблем в различни околности.

При използването на "Родекс", следва да бъдат спазени предупрежденията и указанията на производителя. Редовната проверка на поставените примамки и поддържането на примерна хигиена са също важни стъпки при използването на този родентицид.

Този продукт е предназначен за контрол на гризачи и се използва в средите, където мишки и плъхове представляват проблем. Внимателното му прилагане и спазване на предпазни мерки са ключови фактори за ефикасността му в борбата срещу тези вредители.

Родекс концентрат срещу гризачи

Разходна норма:

Съотношение 1:49. Разредете препарата Родекс, като смесите 1 килограм от препарата с 49 килограма жито, овес, царевица или друг подходящ носител. Този метод на разреждане ще ви позволи да приготвите родентицидната примамка, която може да бъде използвана за контрол на мишки и плъхове.

След разреждането, следвайте указанията и предпазните мерки, предоставени от производителя на препарата, за да гарантирате безопасното и ефективно използване на продукта. 

Начин на използване:

 1. Подгответе жито, зърно или друг вид примамка, която е предпочитана от гризачите. Тази примамка ще се използва като основна съставка на родентицидната примамка.

 2. Добавете техническия концентрат "Родекс" към примамката. Концентрацията и количеството на концентрата, които трябва да бъдат добавени са 1 към 49 или 1 килограм от препарата към 49 килограма зърно . Внимателно следвайте инструкциите на производителя.

 3. Разбъркайте примамката добре, за да се осигури равномерното разпределение на концентрата в нея.

 4. Поставете примамката на места, където се подозира присъствие на мишки и плъхове, като следите следите на тяхното движение и местата, които често посещават.

 5. Поддържайте редовни интервали за проверка на примамката и нейната консумация от гризачите. В случай на изядени или повредени примамки, ги презаредете с нови.

 6. Избягвайте използването на продукта в близост до храни и фуражи, предпазете го от деца и домашни любимци.

 7. При необходимост, използвайте предпазни средства като ръкавици и маска при работа с концентрата и при приготвянето на примамката.

 8. Изпозвай приготвената примамка само в защитени дератизационни тунели

Особености  на препарата:

"Родекс" представлява активно вещество, което не се предлага като готов за употреба биоциден препарат. Той не е предназначен за масови потребители и изисква специфични процедури за разреждане и приготвяне на родентицидната примамка, както и спазване на инструкциите на производителя за безопасност и ефективност. Тези особености на продукта трябва да бъдат внимателно разбрани и спазени от лицата, които го използват за контрол на мишки и плъхове.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопастност

Етикет

МАРКА: Pelgar АДВ:: 2.5 г/кг бромадиолон 0.5 г/кг денатониум бензоат Друго: Това е активно вещество, което не е готово за употреба. Технически концентрат за приготвяне на родентицидни примамки Начин на прилагане: Смесва се с жито Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Н301 Токсичен при поглъщане. H312+ H332 Вреден при контакт с кожата и при вдишване. H360D Може да увреди плода. H372 Причинява увреждане на кръвта. H412 Вреден за водните организми, с дълготраен ефект Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 1 кг. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мишеморка
  Оценка:
  100%
  Уникално средство за унищожение на мишки

  Оценка от

  Публикувано на

 2. ОК
  Оценка:
  100%
  Супер

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1кг
Вашата оценка:
img
Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1кг Добави