Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1л

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
75,00 лв.
Родекс течен препарат за приготвяне на родентицидни примамки 1л
SKU: 50088
Тегло: 1,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Препарат Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1л.

Технически концентрат Родекс за направа на отрова за гризачи, съдържащ 2.5 г/кг антикоагулант второ поколение бромадиолон и 0.5 г/кг денатониум бензоат (отблъскващо за човешкия вкус вещество, добавя се за избягване на случайно поглъщане). Използва се за направа на отрова за мишки и плъхове, като се смесва със зърно, жито или друг вид примамка, която гризачите обичат.

Родекс концентрат срещу гризачи

Разходна норма:

Препарата родекс се разрежда 1 към 49 или 1кг от препарата към 49кг жито, овес,царевица или друг носител.

 

Особености  на препарата:

Това е активно вещество. Не е биоциден препарат в готова за употреба форма и не е предназначен за масови потребители.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопастност

МАРКА: Pelgar АДВ:: 2.5 г/кг бромадиолон 0.5 г/кг денатониум бензоат Друго: Това е активно вещество, което не е готово за употреба. Технически концентрат за приготвяне на родентицидни примамки Начин на прилагане: Смесва се с жито Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Н301 Токсичен при поглъщане. H312+ H332 Вреден при контакт с кожата и при вдишване. H360D Може да увреди плода. H372 Причинява увреждане на кръвта. H412 Вреден за водните организми, с дълготраен ефект Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 1л. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1л
Вашата оценка:
img
Родекс 0.25% концентрат за приготвяне на родентицидни примамки 1л
Може да имате нужда и от това: