Ултразвуков уред за защита от кучета DOGCHASER

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
34,99 лв.
DOGCHASER устройство за отблъскване и прогонване на агресивни кучета чрез ултра звук.
SKU: 173500
Тегло: 0,100 кг.
Производител: leaven Тайван

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Уред с ултразвук за защита от агресивни кучета: Кучегон DOGCHASER

DOGCHASER е ултразвуков уред за защита от агресивни кучета (кучегон), проектиран да обезопаси хора и животни от потенциални нападения. Той излъчва мощен прогонващ ултразвук с честота 20-25KHz, който е невидим и недоловим за човешкия слух, но създава неприятно усещане при кучетата. Въпреки дискомфорта, ултразвукът е напълно безболезнен и безопасен, не причинява вреда на животните.

DOGCHASER е малък и компактен, което го прави идеален за носене в джоб или чанта, предоставяйки бърза и лесна защита във всеки момент. Кучегона създава безопасна зона около потребителя, като ефективно предотвратява приближаването на агресивни кучета.

Използването на DOGCHASER е просто и удобно, като предлага сигурност при разходки, бягане, колоездене или други дейности на открито.

кучегон с ултразвук DOGCHASER

Приложение и употреба:

Ултразвуковият кучегон DOGCHASER е многофункционален уред, който предлага разнообразни приложения и начини на употреба, с цел предотвратяване на агресия и обучение на кучета. Ето някои от основните му приложения:

Защита на Хора: DOGCHASER е идеален за хора, които редовно се сблъскват с домашни или бездомни кучета, осигурявайки надеждна защита в случай на агресивно поведение. Било то по време на бягане, разходка или във всяка друга ситуация, ултразвуковият кучегон помага за предотвратяване на потенциални нападения.

Защита на Домашни Любимци: Уредът може да бъде използван за защита на вашите домашни любимци по време на разходки. Ако друго куче се доближи агресивно, DOGCHASER може да помогне за безопасното разделяне на животните, без да причинява вреда.

Тренировъчно Средство: Ултразвуковият кучегон може също да се използва като ефективно средство при обучението на кучета. В комбинация с вербални команди, ултразвукът може да помогне за прекъсване на нежелани или вредни навици на кучето и да подпомогне процеса на възпитание на правилно поведение в дома и сред хората.

Ултразвуковият кучегон DOGCHASER представлява безопасен и ефективен метод за защита и обучение, като предлага хуманен подход към управлението на поведението на кучетата. Неговата универсалност и лесна употреба го правят ценен инструмент за всеки собственик на домашни любимци или хора, които редовно имат контакт в среда с кучета.

Когато искате да се защитите от кучета:

Когато използвате ултразвуковия кучегон DOGCHASER за защита от кучета, следвайте тези стъпки:

  1. Насочване и Активиране: Насочете устройството с ултразвуковия излъчвател директно към кучето, което Ви заплашва. Натиснете и задръжте бутона за 1-2 секунди. Това ще излъчи ултразвуков сигнал, който е неприятен за кучето, но не причинява болка.

  2. Повторение при Необходимост: Ако първоначалното излъчване не доведе до желания ефект, повторете действието, докато кучето не реагира. Обикновено кучетата реагират като се отдръпват или оттеглят от зоната пред Вас, въпреки че може да продължат да лаят.

  3. Максимално Ефективна Зона: Устройството работи най-ефективно на дистанция до 6-8 метра. Макар че е възможно кучетата да чуят ултразвука и от по-голямо разстояние, близостта гарантира по-силна реакция.

  4. Умерена Употреба: Използвайте DOGCHASER само когато е наистина необходимо, за да се защитите от агресивно поведение на кучета. Избягвайте неговото използване при мирни животни или собствения Ви домашен любимец без ясна причина, тъй като това може да предизвика стрес или объркване у животното.

DOGCHASER е ефективно средство за защита и тренировка, но трябва да се използва отговорно и само когато е наистина необходимо. Той предоставя начин за безконтактно общуване с кучето и установяване на контрол при агресивно поведение, без да причинява вреда на животното.

При трениране на куче:

При трениране на куче с ултразвуковия кучегон DOGCHASER, спазвайте следните стъпки и препоръки за правилна и ефективна употреба:

  1. Безопасно Разстояние: Позиционирайте се на разстояние не по-малко от 1 метър от кучето. Това осигурява, че ултразвукът ще бъде ефективен и ще позволи на кучето да асоциира звука с вашата команда, без да го стресира прекалено.

  2. Краткотрайно Излъчване: Излъчвайте ултразвука за кратко време, като съчетавате звуковия сигнал с устна и/или ръчна команда. Това помага на кучето да асоциира звуковия сигнал с конкретна команда или поведение, което се очаква от него.

  3. Реакция на Кучето: При първата употреба на DOGCHASER е нормално кучето да реагира с бягство или смущение. Важно е да останете спокойни и последователни в командите си. С времето кучето ще свикне и ще започне да разбира, че трябва да изпълнява вашите команди или да спре нежеланото поведение.

  4. Директна Видимост: Ултразвукът е ефективен само когато има директна видимост между устройството и кучето, без плътни прегради на пътя. Уверете се, че няма препятствия, които могат да блокират звуковите вълни.

  5. Проверка на Батерията:Уреда се доставя без батерия. Преди употреба, натиснете бутона и проверете дали червената лампа на устройството светва. Ако не светва, това може да означава, че батерията е изчерпана и трябва да бъде сменена.

DOGCHASER може да бъде ценно средство при обучението на кучета, помагайки за прекъсване на вредни навици и установяване на правила за поведение. Важно е да използвате устройството с разбиране и търпение, като винаги го комбинирате с положително подсилване на доброто поведение на вашето куче.

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 7 метра пред уреда Честотен обхват: 20kHz-25kHz Звуково налягане: Над 100 dB Комплекта съдържа: : Уред за прогонване на кучета, инструкция за употреба Начин на прилагане: Насочва се към нападателя и се натиска бутона за ултразвук против кучета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета Размери: вис: 64мм. , шир: 94мм. , дълж.: 27 мм Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 3м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред за защита от кучета DOGCHASER
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред за защита от кучета DOGCHASER Добави