Ултразвуков уред за защита от кучета DOGCHASER

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
34,99 лв.
DOGCHASER устройство за отблъскване и прогонване на агресивни кучета чрез ултра звук.
SKU: 173500
Тегло: 0,100 кг.
Производител: leaven Тайван

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Уред с ултразвук кучегон DOGCHASER

Уред за защита от нападение на кучета върху хора и животни. Излъчва мощен прогонващ ултразвук, който стопира агресивни кучета. Има малки и компактни размери, удобен за носене в джоб.

DOGCHASER излъчва ултразвук с честота 20-25KНz, който не се чува от хората, но на кучетата създава неприятно усещане (дискомфорт, НЕ БОЛКА). Ултразвуков кучегон DOGCHASER е напълно безопасен както за хората, така и за кучетата.

Уред за защита от агресивни кучета позволява да създадете около Вас безопасна зона, недостъпна за кучета.

кучегон с ултразвук DOGCHASER

Приложение и употреба:

Ултразвковият кучегон е предназначен за защита от кучета за хора, които имат контакти с домашни или бездомни кучета ежедневно. DOGCHASER служи за защита на Вашия домашен любимец от други кучета при разходка. Кучегон с ултразвук се използва като тренировъчно средство за кучета, в съчетание с допълнителни команди, при което успешно се преустановяват вредни навици на кучето и се възпитава за правилно поведение сред хората и в дома

Когато искате да се защитите от кучета:

Насочете устройството с ултразвуковия излъчвател към застрашаващото Ви куче и натиснете бутона за 1-2 секунди. Повторете действието колкото пъти е необходимо, докато получите ефект. Нормално е кучето да се отдръпне и оттегли от зоната пред Вас, като може и да продължи да  лае.

Максимално-ефективната зона е до 6-8 метра, макар че повечето кучета чуват ултразвука и реагират и от по-голямо разстояние. Не използвайте устройството срещу кучета, които с нищо не Ви заплашват, или срещу Вашия домашен любимец без причина.

Така ще предизвикате объркване и непредвидимо поведение на животното. Третирането с DOGCHASER е начин за общуване с кучето, при който Вие отговаряте по неприятен за него начин на проявена агресия,  заставяте го да изпълни Ваша команда или просто да се отдръпне от пътя Ви. Никога не третирайте кучето с DOGCHASER без причина, DOGCHASER не е играчка, а средство за защита и обучение!

При трениране на куче:

Използвайте DOGCHASER от разстояние не по-малко от 1 метър, за кратко време, съчетано с издаване на устната и/или ръчна команда. Нормално е при първата тренировка с DOGCHASER, кучето да побегне или да се смути, но след това ще разбере, че просто трябва да изпълнява Вашите команди или да преустанови някой вреден навик.

Ултразвукът действа на кучето само при наличие на директна видимост, без никакви плътни прегради между него и устройството. DOGCHASER може да бъде използван както навън, така и в затворено помещение. При натискане на бутона се убедете, че червената лампа, разположена пред него, светва. Ако това не стане, то батерията е за смяна

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 7 метра пред уреда Честотен обхват: 20kHz-25kHz Звуково налягане: Над 100 dB Комплекта съдържа: : Уред за прогонване на кучета, инструкция за употреба Начин на прилагане: Насочва се към нападателя и се натиска бутона за ултразвук против кучета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета Размери: вис: 64мм. , шир: 94мм. , дълж.: 27 мм Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 3м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред за защита от кучета DOGCHASER
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред за защита от кучета DOGCHASER Добави
Може да имате нужда и от това: