Хуманен капан за котки, белки, невестулки 80 x 20 x 27 см

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
72,90 лв.
SKU: 89749
Тегло: 3,500 кг.
Производител: EU
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Капан за котки, белки, невестулки тип клетка модел (S2) 80 x 20 x 27 см

Този механичен живоловен капан е специално проектиран за улавяне на различни видове диви животни като котки, белки, златки, невестулки, съсели и други. Капанът е оборудван с двойно заключващ механизъм, който ефективно предотвратява избягването на уловените животни, като същевременно е изключително лесен за употреба и поддръжка.

Капанът е изработен от висококачествена поцинкована мрежа и ламарина. Размерите му са 80 x 20 x 27 см, което го прави подходящ за улавяне на малки и средни по размер животни. Особено чувствителният стъпков механизъм се задейства дори от най-лекия натиск, което гарантира ефективността на капана.

Капанът е проектиран така, че да улавя животните живи и без да ги наранява.Капана разполага със специален стъпков механизъм върху който може да поставите различни примамки като яйца или друг вид примамка.  Яйцата са известни като любима храна на белките, но е важно да не бъдат докосвани с гола ръка, за да не отблъскват животните с човешкия мирис.

Капан за котки тип клетка>>топ цена>>топ качество

Какво предсавлява капана:

Модел  S2 е еднопроходен капан, предназначен за улавяне на котки, белки, невестулки. Той е изработен от висококачествена поцинкована мрежа с дебелина 1.8 мм, което гарантира дълготрайност и устойчивост на корозия. Капанът е оборудван със специален стпков механизъм с гнезда за поставяне на различни по-вид примамки в зависимост от това какво животно желаете да уловите. По-долу ще откриете най-важните характеристики на продукта:

 1. Поцинкован Материал:

  • Капанът е изработен от 100% поцинкована стомана, което предотвратява образуването на ръжда и удължава живота на продукта. Този материал гарантира дълготрайна употреба.
 2. Система на Затваряне - Тресчотка:

  • Уникалната система на затваряне е базирана на тресчотка, която предотвратява отварянето на капана отвътре, след като животното е уловено.
 3. Дръжка за Носене:

  • Капанът разполага с метален капак за ръката, осигуряващ безопасност при носене на уловеното животно и предпазва от атаки със зъби или нокти.
 4. Капак за поставяне на примамка:

  • Има ревизионен капак отстрани или отзад, улесняващ поставянето на примамката. Това улеснява процеса на поставяне на стръвта в капана.
 5. Поставяне на примамки яйца:

  • Специално направените отвори в съпковият механизъм дават възможност да поствите до яйца, което увеличава вероятността за успешен улов на дребни хищници като белки или невестулки, като има и куки за закачване на месо или друг вид примамка.
 6. Куки за Закрепване на Стръв:

  • Стъпковият механизъм разполага с две куки за постоянно закрепване на примамки като месо.
 7. Балансиращ стъпков механизъм:

  • Стъпковият механизъм работи на принципа на баланс, като активира затварянето на капана, когато животното вземе стръвта от едната страна.

Този капан е идеален за хора, които търсят хуманен и ефективен начин за контрол на популацията на дребни и средни хищници и котки, без да причиняват вреда на животните. Благодарение на висококачествените материали и иновативния дизайн, този капан предлага дълготрайност и надеждност при улавяне на целевите видове.

Капан за белки и котки>>топ цена>>топ качество

Как да заредите капана за котки, белки, невестулки:

Зареждането на капана за котки, белки, невестулки е важен процес, който изисква внимание и точност. Ето стъпка по стъпка инструкции за правилното зареждане и подготовка на капана:

Стъпка 1: Подготовка на Капана

 • Повдигане на Лоста и затварящата врата:
  • Първо, повдигнете страничния лост в най-горната си позиция, за да освободите вратите на капана. След това повдигнете вратата на капана и я застопорете с лоста на пусковия механизъм.

Стъпка 2: Закрепване на Лостовете

 • Настройка на Лостовете:
  • От едната страна на капана има два лоста - горен и долен. Поставете долния лост върху горния така, че да се закрепят стабилно.

Стъпка 3: Тест на Капана

 • Изпробване:
  • Можете да тествате капана, като внимателно натиснете вътрешната степенка чрез тънък предмет като пръчка или друго. Вратите трябва автоматично да се затворят.

Стъпка 4: Поставяне на Примамка

 • Избор на Примамка:
  • При поставяне на примамки за белки, невестулки и други животни, използвайте сурови яхца, важно е да използвате и ръкавици, за да избегнете пренасянето на човешки миризми върху примамките. За улавяне на диви котки, използвайте сухата котешка храна.
 • Технически характеристики на капана:

  • Дебелина на мрежата: 1.8 мм
  • Надежден механизъм: Осигурява ефективност при улавянето на животното.
  • Удобна и безопасна дръжка: Предотвратява наранявания или ухапвания по време на преноса на уловеното животно.
  • Устойчивост на атмосферни влияния: Гарантира дългосрочна и надеждна употреба на капана.
  • Размери: 80 см x 20 см x 27 см
  • Тегло: 3.5 кг
  • Произведено в Европейския съюз (EU)

 

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Котки, белки, невестулки и всякакви животни, които се побират в капана Цвят: Сив Размери: 82x20x27 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Капан Комплекта съдржа: : Капан. инструкция з аупотреба Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Хуманен капан за котки, белки, невестулки 80 x 20 x 27 см
Вашата оценка:
img
Хуманен капан за котки, белки, невестулки 80 x 20 x 27 см