Шипове против птици и диви животни за защита на соларни панели 50 см

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
11,70 лв.

Шипове за защита на фотоволтеични панели от птици и диви животни

SKU: 200100
Тегло: 0,100 кг.
Производител: ECOPIC

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Шипове за защита на фотоволтеични панели от гълъби, птици и диви животни 50 см

Защитните шипове за слънчеви панели представляват иновативно решение за проблема с нежеланото нашествие на птици и диви животни, които могат да повредят или намалят ефективността на фотоволтаичните системи. Тези шипове са изключително важни за поддържането на дългосрочната работоспособност и оптималното функциониране на слънчевите панели. Ето някои от техните ключови характеристики и предимства:

1. Материал: Изработени са от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява издръжливост и устойчивост на корозия и други атмосферни влияния. Основата е направена от поликарбонат, материал известен със своята здравина и дълготрайност, както и устойчивост на UV лъчи и екстремни температурни колебания.

2. Дължина и Адаптивност: С дължина от 50 см, защитните шипове могат лесно да се адаптират към различни размери и форми на слънчеви панели. Това позволява лесна инсталация и гъвкавост при покриване на нуждите на всяка фотоволтаична система, без значение от нейните специфични характеристики.Регулируема, максимална височина на шиповете е  21 см. Гъстотата на бодлите е 40 броя в един елемент от 50 см.

3. Защита: Шиповете предотвратяват достъпа на птици и други диви животни, които търсят убежище или гнездови места под панелите. Това намалява риска от повреди, замърсяване и потенциално намаляване на ефективността на слънчевите панели поради засенчване или блокиране на фотоволтаичните клетки.

Шипове против птици за соларни панели

Ползи за Човека и Животните:

Инсталирането на шипове против гълъби и животни не само предпазва слънчевите панели от повреди, причинени от гнездене и дейността на птици и белки, но и предотвратява възможни рискове за животните, свързани с високите температури под панелите. Така се осигурява безопасност както за инсталациите, така и за животните в района.

Защита от Птици и Диви Животни:

Шиповете предотвратяват ефективно навлизането на птици и диви животни под фотоволтаичните панели, където температурите могат да бъдат особено високи и опасни. Това елиминира риска от повреди на панелите, както и от неприятни миризми, замърсявания и шум, свързани с присъствието на животни.

Потенциални Заплахи:

  • Високи Температури: Летните температури под панелите могат да доведат до изгаряне на гнезда и яйца.
  • Физически Повреди: Строителството на гнезда може да нанесе щети на покритието и кабелите на панелите.
  • Пожарна Опасност: Материалът на гнездата може да се възпламени при високи температури.
  • Замърсяване: Птичите изпражнения и отпадъци значително намаляват ефективността на панелите.

ШИПОВЕ ПРОТИВ ГЪЛЪБИ

Предимства:

  • Предотвратяване на навлизането и гнезденето на птици най-често гълъби и вредители от всякакви видове.
  • Поддържане на висока ефективност и дълъг живот на панелите.
  • Без необходимост от поддръжка и допълнителни консумативи.
  • Устойчивост на атмосферни влияния и UV излъчване.

Защитни шипове за соларни панели за птици

Инсталация и монтаж:

Шиповете могат да бъдат монтирани с монтажно лепило, без необходимост от специални инструменти или професионална помощ. Препоръчва се монтажът да се извърши върху чиста и суха повърхност за оптимална адхезия.

Използването на защитни шипове е ефективен и безопасен метод за защита на вашите слънчеви панели от птици и диви животни, осигуряващ спокойствие и намалени разходи за поддръжка.

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Площ на покритие: 50 x 21 см Начин на прилагане: Върху рамка на соларен панел Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Гълъби, птици, диви животни Цвят: Прозрачен Размери: 50 x 21 см Материал: Поликарбонат и метал Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Шипове против птици и диви животни за защита на соларни панели 50 см
Вашата оценка:
img
Шипове против птици и диви животни за защита на соларни панели 50 см Добави