Телефон 0700 10 522

Фендона 60 СК - 0,5л.

Фендона 60 СК - 0,5л.

Промо Цена (с ДДС):

Нормална цена: 90,00 лв.

Special Price 82,00 лв.

В наличност
Брой:

Фендона препарат за борба и унищожаване на хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, оси и др. 

Характеристики

Артикулен номер: 243

Тегло: 0.5000

Производител: BASF

Безплатна доставка

Сподели

ФЕНДОНА 60 СК - 0,5л  Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, мухи, бълхи, кърлежи и комари

Фендона е бързо действащ препарат, който осигурява ефикасен контрол на широка гама вредители, като хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, оси, мухи и др. Препарата е с моментален ефект и дълготрайно действие. 

Препарата унищожава хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, оси, комари и др./ върху всички видове повърхности както вътрешни така и външни. Няма силно изразена миризма, което го прави подоящ за работа на закрито.

ФЕНДОНА се различава от останалите препарати за пръскане против насекоми тъй като съдържа микроскопични частици, които полепват по всички видове повърхности от дърво и стъкло до най-порьозните като тухла, бетон и зидария. Тези специално разработени частици прилепват плътно към повърхностите като защитават обработените повърхности от насекоми  дълго време.

ФЕНДОНА унищожава вредителите по два основни начина а именно стомашен и контактен път, като частиците от препарата полепват по телата на насекомите, когато те се движат по обичайните им пътища към храната. Активното вещество напрепарата ФЕНДОНА е толкова ефикасно, че предизвиква излизането на насекомите от скривалищата им за 5 мин., парализира ги до 30 мин, и ги унищожава 24 часа.

ФЕНДОНА е регистрирана в 75 страни в света и е класифицирана от СЗО като препарат с най-слаба токсичност. Да, ФЕНДОНА е между най-добрите препарати за унищожаване на хлебарки,мухи,мравки,бълхи,дървеници и др. като същевременно не замърсява околнта среда.

Разходна норма на препарата ФЕНДОНА 60СК:

Против хлебарки 6-9 мл на литър вода 1л.вода покрива 20кв.м.
Против мухи и комари 6-9мл от препарата се разреждат в 3-3.5л. вода като с работният разтвор може да напръскате против летящи насекоми 60-75кв.м
Против кърлежи и бълхи 9мл от препарата фенодона в 6л. вода за напръскване на 100-120кв.м площ

Начин на приложение на ФЕНДОНА 60СК :

Как се пръска против хлебарки с ФЕНДОНА 60СК  с приготвеният работен разтвор опръскайте всички зони и места където сте забелязали наличие на хлебарки,не забравяйте, че хлебарките се крият най често в топли точки като печки, компресори на хладилници, щрангове,кухненски шкафове, цепнатини,фуги.Опръскайте обилно с препарата навсякъде след обработка или опръскаване с препарата фендона напуснете помещението докъто препарата не изсъхне или минимум два часа не мийте обработените повърхности. Повторете обработката  при необходимост след 7 дни.

Как се пръска против мухи и комари с ФЕНДОНА 60СК  с приготвеният работен разтвор от фендона опръскайте срещу комари всички зелени части на двора или обекта който желаете да третирате срещу комари особено внимателно опръскайте високата растителност, като храсти не окосени треви и др.За максимален ефект повтаряйте обработката с фендона 60ск след проливни дъждове или при необходимост.Опръскване с фендона срещу мухи с приготвеният разтвор опръскайте местата където има високи концентрации на мухи за да направите препарата фендона още по ефективен може да добавите и две супени лъжици захар тя служи за атрактант т.е мухите кацан местата опръскани с фендона и по този начин влизат в контакт с препарата фендона и загиват.Повтаряите обработката с фендона при необходимост.

Как се пръска против кърлежи и бълхи с ФЕНДОНА 60СК  с приготвеният работен разтвор от фендона опръскайте срещу бълхи цялата заселена площ плътно т.е умокрете с препарата фендона на всякъде бълхите са паразити и умират само при намокряне с препарата.Пръскане против кърлежи с ФЕНДОНА 60 СК 

Количество: 0.500 мл

Внимание!Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител:BASF

 

 

 

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Магазин 2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: