img

Фендона 60 СК - 0,5л.

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
99,99 лв.
Добави

Фендона препарат за борба и унищожаване на хлебарки, мравки и оси и др. 

SKU: 243
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BASF-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: BASF

Описание и начин на употреба

ФЕНДОНА 60 СК - 0,5л  Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, комари и оси на закрито

Фендона е бързо действащ препарат, който осигурява ефикасен контрол на широка гама вредители, като хлебарки мравки, оси и комари в закрити помещения Препарата е с моментален ефект и дълготрайно действие. 

Препарата унищожава хлебарки, мравки, оси и комари. Върху всички видове повърхности както в закрити помещения, в помещения за отглеждане на животни, в птицеферми и люпилни, търговски и обществени сгради. Няма силно изразена миризма, което го прави подоящ за работа на закрито.

ФЕНДОНА се различава от останалите препарати за пръскане против насекоми тъй като съдържа микроскопични частици, които полепват по всички видове повърхности от дърво и стъкло до най-порьозните като тухла, бетон и зидария. Тези специално разработени частици прилепват плътно към повърхностите като защитават обработените повърхности от насекоми  дълго време.

ФЕНДОНА унищожава вредителите по два основни начина а именно стомашен и контактен път, като частиците от препарата полепват по телата на насекомите, когато те се движат по обичайните им пътища към храната. Активното вещество на препарата ФЕНДОНА е толкова ефикасно, че предизвиква излизането на насекомите от скривалищата им за 5 мин., парализира ги до 30 мин, и ги унищожава 24 часа.

ФЕНДОНА е регистрирана в 75 страни в света и е класифицирана от СЗО като препарат с най-слаба токсичност. Да, ФЕНДОНА е между най-добрите препарати за унищожаване на хлебарки,мравки, комари или оси на закрито, като същевременно не замърсява околната среда.

Начин на приложение на ФЕНДОНА 60СК :

Препарата е концентрат, от който се приготвят водни разтвори с него се обработват зони и места на които има пълзящи или летящи насекоми. Препарата се нанася с ръчни или електрически пръскачки.  Третират се пукнатини, цепнатини или се нанася точково в зоните с наличие на насекоми.

Как се пръска против хлебарки и мравки с ФЕНДОНА 60СК  с приготвеният работен разтвор опръскайте всички зони и места където сте забелязали наличие на хлебарки или мравки,не забравяйте, че хлебарките се крият най често в топли точки като печки, компресори на хладилници, щрангове,кухненски шкафове, цепнатини,фуги.Опръскайте обилно с препарата навсякъде след обработка или опръскване с препарата фендона напуснете помещението докато препарата не изсъхне или минимум два часа не мийте обработените повърхности. Повторете обработката  при необходимост след 7 дни.

Как се пръска против комари и оси с ФЕНДОНА 60СК  с приготвеният работен разтвор от фендона опръскайте срещу комари или оси зони и места, на които насекомите пребивават. Пръскането трбва да бъде насочено, като с приготвеният воден разтвор се опръсква обилно.

Разходна норма на препарата ФЕНДОНА 60СК:

5 мл от препарата се разреждат в 1л вода. Водният разтвор стига за третиране на  20кв.м.
За по големи площи 25 мл от препарата се разреждат в 5л вода. Водният разтвор стига за третиране на  100 кв.м.

Остатъчна ефективност срещу различните видове вредители:

Остатъчният ефект на препарата варира спрямо вида на повърхността, както и от степента на отлаганията на приложеният продукт.

Против мравки: до 1 месец когато отлаганията остават не нарушени.

Против дървеници: 3 месеца когато отлаганията остават не нарушени

Против хлебарки ефективност се постига само с пресни отлагания

Против комари  ефективност се постига само с пресни отлагания само върху непориьозни повърхности.

Против мухи: до 3 месеца когато отлаганията остават не нарушени само върху непориьозни повърхности.

Порив оси: до 3 месеца когато отлаганията остават не нарушени

 

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител:BASF

 

 

Технически характеристики

Тегло: 0.500000 Документи:

Разрешение на МЗ

МАРКА: BASF Интервал на работа: : 1-2 приложения годишно АДВ:: алфа циперметрин Начин на прилагане: Ръчна или моторна пръскачка Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5 мл в 1 л вода. Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Целеви Вредител: Хлебарки, мравки, комари, оси, дървеници, мухи, кокошинки Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Фендона 60 СК - 0,5л.
  Оценка:
  100%
  Уникален препарат! Препоръчвам.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Фендона 60 СК - 0,5л.
Може да имате нужда и от това: