Фендона 60 СК - 0,5л.

Изчерпан
5 5
6 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
99,99 лв.

Фендона препарат за борба и унищожаване на хлебарки, мравки и оси и др. 

SKU: 24300
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BASF-Германия
EAN: 81146253
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: BASF

Описание и начин на употреба

ФЕНДОНА 60 СК препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, комари и оси на закрито 

Фендона 60 СК осигурява надеждна защита срещу хлебарки, мравки, оси, комари, дървеници като поддържа вашето пространство свободно от вредители.

Какво представлява Фендона 60 СК?

Това е високоефективен инсектицид с активното вещество алфа-циперметрин. Продуктът е разработен във формата на суспензионен концентрат, предназначен за разреждане с вода:

 • действие на продукта – алфа-циперметринът, като мощен пиретроид, действа на нервната система на насекомите, водейки до тяхното бързо унищожение. Препаратът е ефективен срещу широк спектър от летящи и пълзящи насекоми. За употреба в закрити помещения;
 • област на приложение – препаратът може да се използва както в домашни условия, така и в промишлени, селскостопански и обществени сгради на закрито.

Фендона 60 СК е класифициран като препарат с най-слаба токсичност от Световната здравна организация (СЗО) и е е регистриран препарат в 75 страни по света. Продуктът няма миризма и не оставя следи.

Фендона 60 СК на Топ Цена

Начин на употреба на Фендона

За максимална ефективност, третирайте всички засегнати области от насекомите по следния начин:

 • на закрито – разредете препарата според указанията и пръскайте върху повърхности, където се забелязват вредители;
 • разходна норма:
Фендона Вода за разреждане  Обработена повръхност 
25 ml 5 литра 100 кв.м
12.5 ml 2,5 литра 50 кв.м
5 ml 1 литра 20 кв.м
2.5 ml 0,5 литра 10 кв.м
1.25 ml 0,25 литра 5 кв.м

Редовното почистване, поддържане на хигиената и запечатването на всички възможни входове за насекоми в сградата са ключови за предотвратяване на повторно навлизане на насекоми и вредители.

Експертни съвети за пръскане

За по-добри резултати, експертите съветват да третирате през вечерните часове, когато насекомите са по-активни. Ето как се прилага препаратът спрямо различните видове вредители:

 • хлебарки и мравки – обработват се всички зони и места, където са забелязани хлебарки или мравки, с акцент на топли точки като печки, компресори на хладилници, щрангове, кухненски шкафове. Обработката се повтаря при необходимост след 7 дни;
 • комари и оси – насочено се пръскат стени, тавани или подове в зависимост от насекомите и тяхната плътност;
 • дървеници – използва се ръчна пръскачка, препоръчително с обем 3-5 литра. Пръска се обилно върху всички елементи на рамката на леглото, нощни шкафчета, цепнатини, фуги и други места, където насекомите може да се укрият.

Важно: Никога не пръскайте върху горната част на матрака, която се използва за спане, а от всички останали страни на матрака Особено внимание отделете на ъглите и краищата на матрака.

Защита и безопасност при употреба

Прилагайте стриктно според инструкциите за безопасност и употреба, за да избегнете вреди за здравето и околната среда. Използвайте лични предпазни средства при работа с препарата. След употреба измийте добре ръцете и лицето си.

Внимание: Уверете се, че обработените повърхности са сухи преди употреба на пространствата.

Фендона срещу хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, оси на ниска цена

Защо да изберете Fendona 60 SC?

Предлага бързо и дълготрайно действие срещу широк спектър от вредители, като осигурява безопасност и защита на обработените пространства.

Често задавани въпроси

 • Може ли да се използва в кухни и хранителни заведения?
 • Да, Fendona 60 SC може да се използва в кухни и хранителни заведения, стига да се спазват всички мерки за безопасност и да не се пръска директно върху храни или повърхности, които влизат в контакт с храна.
 • Трябва ли да напускаме помещението след третиране с Fendona 60 SC?
 • Препоръчително е да напуснете помещението за няколко часа след третирането, за да позволите на препарата да подейства и да избегнете вдишване. Уверете се, че помещението е добре проветрено преди да го използвате отново.
 • Как се съхранява?
 • Съхранявайте препарата на хладно и сухо място, далеч от хранителни продукти и домашни любимци. Уверете се, че капачката е затворена плътно, за да предотвратите изтичане и да запазите ефективността на препарата.

Предупреждения за опастност при работа с Фендона 60 СК и Фендина Про

 

Как се пръска с препрат Фендона 60 СК

Технически характеристики

Документи:

Разрешение на МЗ

МАРКА: Basf Площ на покритие: Различна според площта и вида вредител Интервал на работа: : 1-2 приложения годишно АДВ:: Алфа циперметрин Начин на прилагане: Ръчна или моторна пръскачка, електрическа пръскачка ULV Антидот: Симптоматично Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5 мл от фендона в 1 л вода за обработка на 20 кв.м Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Хлебарки, мравки, комари, оси, дървеници, мухи, кокошинки Монтаж и приложение: Външен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Фендона
  Оценка:
  100%
  Топ продукт!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. mnogo dovolen
  Оценка:
  100%
  Preparata e mnogo dobar - preporuchvam!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. fendona
  Оценка:
  100%
  Препарата е чудесен! Бърза доставка, препоръчвам

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Федона
  Напълно безполезен препарат против оси и мухи! Пари на вятъра!!!

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Фендона-0,500мл.
  Оценка:
  100%
  Отлично

  Оценка от

  Публикувано на

 6. Фендона 60 СК - 0,5л.
  Оценка:
  100%
  Уникален препарат! Препоръчвам.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Фендона 60 СК - 0,5л.
Вашата оценка:
img
Фендона 60 СК - 0,5л.
Може да имате нужда и от това: