img

Електронен уред против змии PEST X REPEL RR-2

В наличност
Цена (с ДДС):
38,00 лв.
Добави
Ултразвуков електронен уред за борба със змии. Площ на покритие 800кв.м
SKU: 10001
Тегло: 0,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Ултразвуков електронен уред срещу с змии и гущери.

Електронният уред против змии Ви осигурява високо ефективен и лесен начин да премахнете влечугите (змии и гущери) от Вашия имот. Доказано е, че змиите са силно чувствителни към ниско честотни звуци и вибрации които уредът излъчва под земята. Змиите приемат подпочвените вибрации, като сигнал за заплаха и опасност. Електронният уред RR-2 излъчва звукови сигнали и вибрации, които са непоносими за змиите. Вибрациите излъчвани от уреда се предават и разпространяват, чрез плътността на земната почва, в която е забито устройството и те принуждават влечугите да напуснат защитената площ. Обикновено не се връщат повече, докато уреда работи. Освен върху всички видове змии, уреда RR-2 въздейства и на гризачи, като мишки и плъхове, които са основната храна на змиите. Чрез тези ултразвукови вибрации се прогонват гризачите и по този начин лишава змиите от храна, което спомага те да напуснат територията охранявана от устройството.

Принцип на работа на уреда против змии:

Вибрациите против змии излъчвани от уреда се разпространяват в кръг с диаметър 32 - 35 метра, което прави охраняемата площ на устройството 800 кв.м.Електронният уред за борба със змии е безвреден за хора и домашни животни прогонва само змии.

Начин на употреба на ултразвуковото устройство:

1.Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.
2.Извадете вътрешното тяло
3.Поставете 3 бр. батерии (1.5V - R20 не са включени) (D) по указания на етикета начин. В рамките на 15 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4.Върнете вътрешното тяло в корпуса.
5.Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6.Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда за змии в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
7.За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда срещу змии.


Уред за борба със змии защитава площ от 800кв.м от всички видове змии.

 

 

Технически характеристики

Тегло: 0.200000 МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 800 кв.м Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Целеви Вредител: Змии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електронен уред против змии PEST X REPEL RR-2
Може да имате нужда и от това: