Инсектицидна пура 15W T5 16mm /BL368 SYLVANIA

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
11,00 лв.
Резервна пура 15W за инсектицидна лампа Диаметър Т5 -16 мм (тип BLACKLIGHT 350)
SKU: 1036
Тегло: 1,000 кг.
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288000909

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Инсектицидна пура излъчваща UV-A/BL 368 светлина Sylvania

Малка по размери но много мощна инсектицидна пура Sylvania с размери от 300мм и диаметър от 16мм (Т5), тази инсектицидна тръба се използва в редица модели инсектицидни лампи за унищожаване на комари, мухи и пеперуди. Инсталира в инсектицидни лампи от всички видове. Пурата има ефективен живот от 10 000 часа.

Излъчва ултравиолетова светлина UV-A с дължина на вълната 368nm, която служи за борба с мухи, комари, пеперуди и други летящи насекоми, като ги привлича е инсектицидната лампа в която е монтирана осветителната тръба.

Инсектицидните пури са подменяме консуматив с продължителност на полезния живот около 6000-10000 часа. След като изтече този период от време пурата продължава да свети но нейната ефективност е намаляла с приблизително 50% и привличането на насекоми е не задоволително.

Инсектицидни пури Sylvania 15w t5>>топ цена>топ качество

Кога тряба да заменим UV пурите на инсектицидна лампа:

Инсектицидните тръби се заменят след изтичане на ефективният им живот това обикновено са 8-10 000 часа или една година непрекъсната работа. Подмяната на инсектицидните пури ще ви гарантира висока ефективност при унищожаването на летящи насекоми мухи и комари на вашата лампа, където и да е поставена. Най-подходящо време за подмяна на осветителните пури е преди започване на пролетно летният сезон точно тогава когато летящите насекоми са най-активни.

Как и кога се сменят пури на инсектицидна лампа:

Всяка инсектицидна лампа има инструкция за употреба, в която е описано подробно начина на смяна на осветителните привличащи пури. Има стандартни препоръки, които е препоръчително да следвате по време на смяна на инсектицидни крушки:

  • Изключете лампата против мухи и комари от електрическата мрежа
  • Ако вашата лампа против насекоми е с електрическа решетка, прочетете внимателно инструкциите за употреба и остатъчен ток в решетката след изключване!
  • Преди да смените пурите огледайте фасунгите на лампата за следи от нагаряния и пожълтявания. Ако има такива, бъдете внимателни тъй като фасунгите може да се счупят при смяната на пурите и лампата да не сработи.
  • Винаги сменяйте и запалителните стартери на уреда (ако има такива)
  • Почиствайте уреда от прах и дру замърсявания само със суха четка, без препарати или вода.
  • Запишете си датата и месеца на смяна за да знаете, кога приблизително сте извършили подмяната, което ще Ви ориентира кога да направите следващатата замяна на инсектицидни пури.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 30-40 кв.м поставена в лампа против мухи и комари Честотен обхват: UV-A Blacklight 368 Начин на прилагане: Инсталира се в уред против мухи и комари тип лампа против насекоми Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: дължина: 300мм; диаметър: 16мм (Т5); цокъл: G13 Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Капан Мощност: 15w Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура 15W T5 16mm /BL368 SYLVANIA
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура 15W T5 16mm /BL368 SYLVANIA Добави