Телефон 0879 400 500

Инсектицидни лампи

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
1 2 3
 
125,00 лв.
Лампа против мухи и комари с UV светлина защита до 80кв.м
 
95,00 лв.
Инсектицидна лампа PLUS ZAP 16W се отличава с високо качество на изработка и уникален дизайн. Площ на покритие 40кв.м
  Промо

Нормална цена: 160,00 лв.

Special Price 152,00 лв.

Инсектицидна лампа против мухи и комари с FEP фолио 80 кв.м
  Промо

Нормална цена: 220,00 лв.

Special Price 110,00 лв.

Лампа против насекоми с Декоративен преден панел от дърво
 
79,00 лв.
Лампа за унищожаване на комари и мухи
 
75,00 лв.
Лампа унищожител на комари и мухи
 
50,00 лв.
Лампа за борба с комари и мухи 12w
 
92,60 лв.

Инсектицидна лампа за контрол на мухи, комари, молци и др. Stainless steel 30W FEP

 
99,20 лв.
Лампа за борба с мухи, комари и др летящи насекоми
 
195,00 лв.
Инсектицидната лампа Лайт Спайдър отговаряща на стандарт HACCP,GMP,IFS.
  Промо

Нормална цена: 69,80 лв.

Special Price 65,90 лв.

Инсектицидна лампа уред против мухи и комари
 
25,60 лв.
Лампа против комари за контакт защита до 20 кв.м
  Промо

Нормална цена: 52,00 лв.

Special Price 41,60 лв.

Инсектицидна лампа на батерии 30кв.м
 
46,00 лв.
Лампа за унищожаване на мухи и комари 3W LED
 
80,00 лв.
Лампа за борба с летящи насекоми мухи и комари 10W LED
 
196,00 лв.
Лампа за унищожаване на мухи и комари 24W LED
 
35,90 лв.

Лампа за унищожаване на мухи, комари, молци.

 
78,90 лв.
Лампа против комари и мухи с LED UV светлина
 
308,16 лв.
Инсектицидна лампа IP65 оборудвана с 2x 15 В FEP пури отговаряща на стандарт HACCP за поставяне на влажни и мокри места.
 
1 100,00 лв.
Инсектицидна лампа за монтаж в помещения с взривоопасна среда.
 
488,00 лв.
Инсектицидна лампа с високоволтова решетка за унищожаване на мухи, комари и др.летящи насекоми площ на покритие 850кв.м
 
648,00 лв.
Унищожител на мухи и комари за външна употреба TITAN 200 IPX44 PEST WEST
 
540,00 лв.
Лампа против летящи насекоми Луксозна
 
282,00 лв.
Лампа против мухи и комари площ на покритие до 160 кв.м
 
570,00 лв.

Лампа против мухи и комари площ на покритие до 150 кв.м

 
234,00 лв.
Инсектицидна лампа OLYMPIA RT22 /HACCP/ BL- 2X15W. площ на покритие 80кв.м За професионална употреба.
 
318,00 лв.
Инсектицидна лампа RT 14 с високоволтова решетка за професионална и масова употреба. Площ на покритие 160 кв.м
 
198,00 лв.
Инсектицидна лампа RT 12 с високоволтова решетка за професионална и масова употреба. Площ на покритие 80 кв.м
 
515,00 лв.
Инсектицидна лампа RT 15 с високоволтова решетка за професионална и масова употреба. Площ на покритие 360 кв.м
 
265,00 лв.
Инсектицидна лампа OLYMPIA RT22 /HACCP/ BL- 4X15W. площ на покритие 160кв.м За професионална употреба.
 
351,00 лв.
Инсектицидна лампа с леплива плоскост отговаряща на стандарт HACCP.
  Промо

Нормална цена: 29,97 лв.

Special Price 24,99 лв.

Лампа против мухи и комари за 25кв.м

 
270,00 лв.
Инсектицидна лампа MO_EL 309 за унищожаване на летящи насекоми мухи комари
 
119,50 лв.
Лампа против комари и мухи с вентилатор и 3D функция
 
319,00 лв.
Инсектицидна лампа стандарт HACCP. Висящ тип с леплива плоскост за улавяне на летящи насекоми.
  Промо

Нормална цена: 165,00 лв.

Special Price 99,00 лв.

Инсектицидна лампа МО_EL защита от мухи и комари 50кв.м
 
684,90 лв.
Лампа против мухи и комари от най-висок клас и качество EDGE INSECT-O-CUTOR
 
379,85 лв.
Инсектицидна лампа EXOCUTOR. Мощен и красив модел лампа за летящи насекоми с площ на покритие 280 кв.м
 
44,00 лв.
Мини унищожител на мухи и комари LED
 
25,00 лв.

Инсектицидна лампа BROS за борба и унищожаване на мухи,комари и др.летящи насекоми.
Площ на покритие 30кв.м 

Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
1 2 3

Какви инсектицидни лампи предлагаме?:

При нас ще откриете голямо разнообразие от висококачествени инсектицидни лампи за монтаж на закрито и открито на най-известните производители в света. Всички лампи против комари и мухи разполагат с 24м гаранция, гаранционен сервиз, следгаранционен сервиз поддържаме всички видове консумативи за предлаганите от нас инсектицидни тела. ЕВРО ПЕСТ ЕООД сайта OTROVI.COM е вносител на инсектицидни лампи и консумативи за тях. Тук може да откриете редица професионални лампи против комари и мухи, които са предназначени за производители на храни, лекарства, ресторанти, хотели и всички свери свързани с хранителна и фармацевтична индустрия.

Как да избeрете качествена лампа против комари на изгодна цена:

Избора на качествена лампа против комари и мухи е важен особено когато става дума за големи и малки производствени помещения. Лампите защитават вашите складове и производствени бази от летящи насекоми. Точно заради това избора на този уред е важен! Качествената лампа ще Ви служи без никакви технически проблеми дълги години, като същевременно ще реши проблема с мухи, комари, молци във всяко помещение за което е предвидена. Този вид уред за унищожаване на летящи насекоми се използва масово във всички компании от хранително вкусовата промишленост.

Полезно за инсектицидните лампи:

Инсектицидните лампи са един от най ефективните и евтини уреди за унищожаване на летящи насекоми в нашият бит. Инсектицидните лампи привличат летящите насекоми чрез UV-A светлина излъчвана от осветителните пури и унищожават летящите насекоми по два основни начина чрез:

  • Високоволтова решетка с ток като тези лампи се наричат високоволтови.: Този вид уред за унищожаване на насекоми привлича мухи и комари чрез UV светлина. Насекомите влизат в контакт с мрежата на уреда против насекоми и биват унищожени моментално. Унищжените мухи, комари, молци и други летящи насекоми се събират в специален контейнер наречен тава, той се намира на дъното на всеки уред за унищожаване на насекоми. Контейнера се почиства периодично. 

  • Иинсектицидни лампи и чрез леплива плоскост с лепило като тези лампи се наричат инсектицидните лампи с леплива плоскост с използват основно в сферата на Хранително вкусовата промишленост.Поради това че летящите насекоми и основно мухите няма опасност да замърсят произвежданата продукцията при улавяне на лепливата плоскост на лампата а също така може да се проведе и мониторинг за летящи насекоми.

Дизайн и модели как да избера лампа против комари:

Както при всичко така и при лампите против комари и мухи има различни видове лампи, като най често те се делят на индустриални и такива за с декоративен капак, който покрива основната част на уреда там където се улавят насекомите. Защо това е така? При индустриалните модели лампи против насекоми основно с леплива плоскост, цялата лампа е открита, което означава, че се вижда ясно плоскостта на която се улавят насекомите, това е така защото тези уреди трябва да имат широко уловително поле и лесен достъп на пест контрол операторите за да може да отчитат броя на уловените насекоми върху лепливата плоскост. Тези лампи се монтират в складове или производствени. При лампите с декоративни капаци, тук основно говорим пак за лампи с леплива плоскост основната уловителна част на лампата е скрита с декоративен капак за да не се виждат уловените върху лепливата плоскост мухи, комари, винарки и ди. Тези уреди против насекоми се монтират в ресторанти, хотели или други представителни части. в които насекомите не трябва да се виждат от посетителите в обекта.

Инесектицидните лампи работят денонощно 24/7 като защитават от мухи и други летящи насекоми обекта в който са поставени 100% ефективно. Инсектицидните лампи имат поддръжка техните осветителни пури се подменят всяка година като те имат полезен живот около 6000 до 7000 работни часа. След това продължават да светят но привличането на мухи не е толкова ефективно това се дължи на изчерпването на флуоресцентна който излъчва точно UV-BL спектъра или това което виждат летящите насекоми. Инсектицидните лампи привличат мухите със светлината която излъчват тя има дължина на вълната BU/368nm тя е част от естествените слънчеви лъчи и е основен видим спектър на светлината за повечето летящи насекоми. Този вид уред е известен още като лампа против комари. Те могат да се използват както на закрито така и на открито. Лампа против комари на открито се поставя и монтира само по навеси, барбекюта или беседки. Това е така, защото уреда не е изолиран от пръски вода например от дъжд и може да изгори ако е изложен на такива атмосферни условия. Лампа против комари на открито може да бъде поставена или разположена на места с висока влажност само ако отговаря на стандарт IP 65 това са специален клас инсектицидни лампи за открито монтиране. Инсектицидната лампа за открито монтиране е по скъпа от обикновена лампа против комари, тъй като има специални защити и уплътнения.

При нас ще намерите голямо разнообразие от различни модели висококачествени инсектицидни лами както за професионална така и за масова употреба.Всички лампи са с високо качество на най големите европейски производители нашата цел да предложим високо ефективни продукти с високо качество на максимално най добра цена. ЕВРО ПЕСТ ЕООД е вносител и дистрибутор на повечето инсектицидни лампи които предлагаме.Всички лампи разполагат с 24м търговска гаранция,гаранционен сервиз след гаранционен сервиз.Разполагаме с резервни консумативи за всички модели инсектицидни лампи в това число:

Най-новите тенденции при лампите против комари и мухи:

Най-новите тенденции производство на на лампи против комари са са  LED пури за инсектицидни лампи. Това означава че ще има много по малко консумация на ток и много по дълъг живот на осветителната пура. Този вид консуматив все още не е утвърден от най-големите производители на консумативи за инсектицидни лампи но несъмнено бавно навлиза в тяхното полезрение. LED  пурите за инсектицидни лампи би трябвало да имат същите технически характеристики както стандартните им предшественици, като ефективност и привличане на мухи, комари и др летящи насекоми. LED пурите ще имат 3-5 пъти по дълъг живот което значи по малко разходи за подмяна на досегашните стандартни консумативи.

Ето и някои примери за инсектицидни лампи с LED осветление които вече са факт на пазара в Европа и България.