Леплива плоскост съвместима с инсектицидна лампа Лайт Спайдер 45 x 29 см

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
8,80 лв.

Леплива плоскост за инсектицидна лампа Лайт Спайдер

SKU: 70020
Тегло: 0,200 кг.
Производител: POMEL-Полша

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Резервна леплива плоскост за лампа против летящи насекоми Лайт Спайдер

Резервната леплива плоскост, съвместима с инсектицидната лампа Light Spider, предлага изключително решение за борба с летящи насекоми. Основни характеристики на тази плоскост включват:

  1. Двустранно Лепило: Плоскостта е леплива от двете страни, което удвоява шансовете за улавяне на насекоми и осигурява максимална ефективност на продукта. Това я прави изключително практична, тъй като може да се използва и от двете страни, увеличавайки нейния живот и функционалност.

  2. Размери: Размерите на плоскостта са 45 x 29 см, което осигурява достатъчно голяма повърхност за улавяне на голям брой насекоми. Големият размер е идеален за зони с висока популация на летящи насекоми и осигурява дългосрочна защита преди необходимостта от смяна.

  3. Материал: Изработена е от 0,6 мм картон, което я прави достатъчно здрава и устойчива. Тази основа е избрана заради нейната способност да задържа и поддържа лепилото и уловените насекоми.

  4. Инсектицидно Лепило: Покритието от силно инсектицидно лепило гарантира, че всяко насекомо, което докосне плоскостта, ще бъде уловено и задържано. Лепилото е формулирано така, че да бъде изключително лепкаво и ефективно при улавянето на различни видове летящи насекоми.

Тази резервна леплива плоскост е идеалното допълнение към вашата инсектицидна лампа Light Spider и ще ви помогне да поддържате вашето пространство свободно от нежелани летящи насекоми.

Леплива плоскост за инсектицидна лампа Light Spider>>топ цена>>топ качество

Кога да сменим плоскост на лампа против летящи насекоми Light Spider:

Смяната на лепливата плоскост на инсектицидната лампа Light Spider трябва да се извършва редовно, за да се гарантира нейната ефективност и хигиена. Ето няколко указания за това кога да се извърши смяната:

  1. При Запълване с Насекоми: Лепливата плоскост трябва да се подменя, когато се запълни с насекоми от двете страни. Тъй като плоскостта е с големи размери и е способна да улови много летящи вредители като (мухи, комари и пепруди), редовната ѝ проверка е важна за оценка на необходимостта от смяна.

  2. Специфични Изисквания в Производствени и Фармацевтични Обекти: В обекти за производство и опаковане на хранителни продукти, както и във фармацевтичната промишленост, хигиенните стандарти са особено строги. В тези случаи, лепливата плоскост трябва да се подменя по преценка на пестконтрол оператора, отговарящ за ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация) на обекта или в съответствие със специфичните изисквания на стандартите за качество, внедрени в предприятието.

Ефективността на инсектицидната лампа и поддържането на високи хигиенни стандарти изисква редовна поддръжка и своевременна смяна на лепливата плоскост, за да се избегне намаляване на лепливостта и натрупването на микроби върху насекомите, уловени на плоскостта.

Технически характеристики

Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Цвят: Черен Размери: 45 x 29 см Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Водоустойчив картон Технология: Капан Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Леплива плоскост съвместима с инсектицидна лампа Лайт Спайдер 45 x 29 см
Вашата оценка:
img
Леплива плоскост съвместима с инсектицидна лампа Лайт Спайдер 45 x 29 см Добави