Електронен ултразвуков уред срещу кучета и котки GARDIGO

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
74,20 лв.
Уред против кучета и котки на батерии обхват до 7 метра и ъгъл 70 °
SKU: 60050
Тегло: 1,000 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277260026

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Уред срещу кучета и котки GARDIGO 

Ултразвуковият уред GARDIGO е предназначен за прогонване на кучета и котки от райони, в които тяхното присъствие е нежелано. Електронното устройство против кучета и котки има точно калибрирани честоти, които  дразнят кучетата и котките, като те напускат охраняваната от уреда площ и търсят по тихо и спокойно място.

Апарата излъчва мощен ултразвук, който не само прогонва кучета и котки но и създава трайни навици у тях. Навиците, които създава прогонващият апарат са трайни и Ви гарантират среда без наличие на не желано присъствие на кучета или котки.

Ултразвковият уред има ролята едновременно на кучегон или коткогон, като излъва смесен ултразвков сигнал 20 000 до 27 000 Hz. Тези сигнали са нечуваеми за хора но силно дразнещи за животните. 

УРЕД ПРОТИВ КУЧЕТА И КОТКИ С УЛТРАЗВК

 

Начин на употреба:

Електронният уред против кучета и котки GARDIGO разполага с инфрачервен датчик за движение и топлина,  който активира ултразвуковата бариера срещу котки, той има обхват до 7 м и ъгъл 70 °. Уреда се захранва от 6 броя батерии от 1,5 V AA или адаптер на ток 9 V, 100 mA.

Апарата излъчва ултразвук с честота  20 000 до 27 000 Hz и звуково налягане от до 90 db, като тези честоти са предназначени за отблъскване на кучета и на котки.

Уреда е напълно безвреден за хора и животни, като той не наранява животните, а само ги кара да се чувстват дискомфортно в зоните охранявани от апарата, те търсят по тихо и спокойно място и заради това напускат зоната, в която е пуснат уреда.

Разположение и монтаж:

Уреда е готов за употреба след поставяне на батериите. Уред против кучета и котки Gardigo се поставя директно в зоните, които желаете да защитите. Уреда се поставя на височината на целевият вредител по този начин ултразвуковата емисия достига най- бързо и качествено до животните, като те се чувстват стресирани и напускат зоната в която има ултразвук против кучета и котки. Уреда създава навици, които животните запомнят и след време спират да посещават такъв тип зони в които има подобни ултразвукови честоти.

ВАЖНО!: За да спестите честата подмяна на батерии изключвайте уреда, когато в зоната на инфрачервеният датчик за движение ще има необичайно движение на хора. Датчика активира ултразвуковият апарат от всякакъв тип движение и по този начин може да се изтощят батериите без да има целеви ефект.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: до 7 метра пред уреда и 70 ° ъгъл Честотен обхват: 20 000 до 27 000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Интервал на работа: : Всеки път, когато датчика засече движение Комплекта съдържа: : Уред против кучета и котки, инструкция за употреба Батерии: AA 1.5V Друго: Захранване: 6 х батерии размер АА (не са включени) Опция захранване: DC 9 V / 100 mA (не са включени) Начин на прилагане: Поставя се директно в зоните, които желаете да защитите Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета, котки Размери: 140 х 80 х 55 мм Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Електронен ултразвуков уред срещу кучета и котки GARDIGO
  Оценка:
  100%
  за мен уреда е отличен.доволен съм

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен ултразвуков уред срещу кучета и котки GARDIGO
Вашата оценка:
img
Електронен ултразвуков уред срещу кучета и котки GARDIGO Добави
Може да имате нужда и от това: