Инсектицидна пура Philips 15 W, 450mm - Shatterproof

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
23,50 лв.

Резервна инсектицидна пура Philips 15-18" 450mm -
Shatterproof

SKU: 200531
Тегло: 0,050 кг.
Производител: PHILIPS

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Резервна инсектицидна пура Philips 15w 450mm - със защитно фолио Shatterproof

Инсектицидна пура Philips 15 W 450mm -Shatterproof съвместима с всички модели инсектицидни лампи отговарящи на този стандарт. С оптимизиран спектър, съответстващ на чувствителността на очите на домашната муха и повечето летящи насекоми.

Инсектицидните пури  Philips Actinic BL (Shatterproof) са предназначени за употреба с инсектицидни лампи от всякакъв вид, като привличат летящите насекоми най-вече мухи и комари в инсектицидната лампа, където биват унищожавани от електрическа решетка или уловени върху леплива плоскост.

Те практически нямат UV-B излъчване и са напълно безопасни. В допълнение, те имат специално защитно фолио "(Shatterproof )", който държи всички стъкла и компоненти заедно в случай на случайно счупване.

Това елиминира риска от стъклени частици да се разсипят върху местата за приготвяне на храна или производствени помещения. Точно поради тази причина отговаря на строгите изисквания на стандарт НАССР. Нещо повече, с най-ниското съдържание на живак в индустрията и 100% без съдържание на олово, тези лампи представляват много добър екологичен избор.

Инсектицидна пура Philips 15-18 Watt 450mm - Shatterproof>>топ цена>>топ качество

Кога се сменят инсектицидните пури

Всички инсектицидни пури имат определен живот или часове, в който те работят ефективно това варира в зависимост от вида, модела и мощността на всяка една марка. Обикновено средният живот на инсектицидна тръба е 8000-10000 часа.

След изтичане на тези часове инсектицидната пура продължава да свети но не привлича толкова ефективно мухите и комарите. Поради това е наложиmo нейното подменяне с нова.

Добрата практика показва, че при непрекъсната употреба на инсектицидна лампа особено в производствени помещения е да се подменят инсектицидните тръби всяка година това гарантира висока ефективност на инсектицидните лампи поставени в даденият обект или помещение.

Предупреждения и безопасност:

Изключително малко вероятно е счупването на лампата да има някакво въздействие върху вашето здраве. Ако лампата се счупи, проветрете помещението за 30 минути и отстранете стъклените частици, за предпочитане с ръкавици. Поставете ги в запечатан найлонов плик и го занесете в местните съоръжения за отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.

Технически характеристики

Документи:

Технически данни

МАРКА: Philips Честотен обхват: Blacklight - 368 nm Интервал на работа: : 24/7 Друго: 9000 часа живот Начин на прилагане: В инсектицидна лампа Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди, молци Размери: Дължина: 450 mm, Диаметър : 28 mm, Цокъл (G13- 2-ва пина от всяка страна) Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Мощност: 15w Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура Philips 15 W, 450mm - Shatterproof
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура Philips 15 W, 450mm - Shatterproof Добави
Може да имате нужда и от това: