3M 6059 Филтри за защита от органични пари, газове и амоняк ABEK1

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
36,20 лв.
3М 6059 Защитни филтри органични пари, газове, амоняк
SKU: 6059
Тегло: 0,100 кг.
Производител: 3M

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: 3M

Описание и начин на употреба

3M 6059 Филтри за защита от органични пари и газове ABEK1

3M 6059 ABEK1 са филтри за защита от органични и не органични пари и газове с високо ниво на защита. Филтъра е съвместим с маска 3М серия 6000, 3М серия 7000 и 3М цяла лицева маска, един комплект се състои от два отделни филтъра за защита. Предпазните филтри защитават от пари и газове при работа с  боя, лак, разредители, органични и не органични пари и газове.

Ако в работната среда има прах може да използвате допълнителна защита прибавена към основният филтър 3М 6059 и капачета 501 И прахови филтри 5925 по този начин получавате пълна защита от прах и органични пари и газове, киселени, неорганика и амоняк  до 10x граница на експозиция на работното място (WEL) или 1000 ppm

3М 6059 ФИЛТРИ ЗА МАСКА

Спецификации:

-Касета или филтър целеви цветово кодиране: Кафяво, Сивo, Жълто, Зелено

-Ниво на защита: A1B1E1K1

-Тип на филтъра: Касета за газ, пари и амоняк

-Газ и изпарения защита Тип: киселинни газове, неорганични изпарения и киселинни газове, органични изпарения BP> 65 градуса ° С

-Серия на продукта: 6000 Series

-Съвместимост: Одобрен за AS / NZS 1716: 2012

Защитни фактори:

Забележете, че всеки филтриращ респиратор не трябва да се използват за защита при концентрации на замърсители в атмосферата над съответните нива на непосредствено опасни за живота или здравето (IDLH).

Тази касета / филтър, когато се използва за защита срещу замърсителите, както е посочено, е в състояние да осигури следните нива на защита:

С дихателен апарат полу маски серия 3M 6000/7500: за концентрации в атмосферата до 10 пъти над стандартната експозиция на работното място (WES) или 1000 ppm, което от двете е по-ниско.

С дихателен апарат с цяла лицева маска 3M 6000/7800: 50 x WES или 1000 ppm, което от двете е по-ниско.

Какво означават цветните ленти около филтъра:

3М цветен индекс на филтри и защита

3М 6059 филтри за полумаска и цяла лицева маска

 

Технически характеристики

МАРКА: 3M Комплекта съдържа: : Два броя филтри за маска 3М Категория на потребителите: Масова и професионална Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволна
  Оценка:
  100%
  Супер бързо пристигна

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: 3M 6059 Филтри за защита от органични пари, газове и амоняк ABEK1
Вашата оценка:
img
3M 6059 Филтри за защита от органични пари, газове и амоняк ABEK1 Добави