Препарат Стопер против глигани 1000 мл.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
29,90 лв.

Гранулиран препарат против диви свине и глигани

SKU: 59335
Тегло: 1000,000 кг.
Производител: Farmap Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат против диви свине и глигани 1000 мл.

Готов за употреба препарат против глигани и диви прасета. Прогонващият препарат е комбинация от етерични масла под формата формата на инертни биоразградими гранули, специално създадени да ограничават достъпа по естествен начин на глигани.

Препарата предпазва вашите насаждения, лозя, овощни градини и култури, създавайки невидима ароматна бариера, поръсвайки с него около тях. Напълно безопасен за хора и насаждения поради естественият си състав, осигурява максимална защита от диви прасета и глигани.

Препарат против глигани>>топ цена>>топ ефект

За какво се използва препарата:

Може да използвате препарата около пътища, паркове, градини, насаждения и др. Употребявайте препарата , когато има нападение от глигани в даден район или за да го предпазите от такова. Прекомерната влага или дъжд може да намали ефективността на препарата, затова е препоръчително да се използва на сухи места и в сухо време .

Действие на препарата против глигани :

Благодарение на биоразградимите гранули, препарата създава ароматна бариера, която отблъсква и пропъжда глиганите, от местата на които е обработено с препарата.

Начин на употреба на препарата против глигани :

Заложете доза поръсете 2 гр./1 м2 или 50 гр. на 20 м2
Третирайте с препарата на всеки 3-7 дни до изчезване на вредителите. В открита среда 3-4 дни , в закрити помещения - през 7 дни
При обилен валеж, повторете обработката с препарата.

 

Технически характеристики

Площ на покритие: до 400 кв.м Интервал на работа: : При нужда АДВ:: Етерични масла Начин на прилагане: Поръсва се около насаждения подлежащи на защита от диви прасета Количество:: 1000 мл Вид на препарата: Гранула Предупреждение за опасности: 2гр./1 м2 или 50 гр. на 20 м2 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Глигани, диви прасета Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Няма Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат Стопер против глигани 1000 мл.
Вашата оценка:
img
Препарат Стопер против глигани 1000 мл.
Може да имате нужда и от това: