Електронен уред за защита и борба с подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER

Изчерпан
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
49,99 лв.
Електронен уред за подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии защита до 1500кв.м
SKU: 500715
Тегло: 0,500 кг.
Производител: leaven Тайван

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Уред против къртици, сляпо куче и змии с мощна моторна вибрация за 1500 кв.м

Електронен уред за защита от подземни гризачи и змии с механична вибрация през интервали от 25 секунди и площ на защита от къртици, сляпо куче и змии около 1500кв.м (кръг с диаметър 45 метра).

Електронният уред за подземни гризачи и змии с вибрация, използва напълно различна технология за отблъскване на подземни гризачи- къртици, сляпо куче и змии.

Уреда разполага с електрически мотор с ексцентрик, който се върти в корпуса на уреда за подземни гризачи и змии, като създава много мощна вибрация, която прогонва вредителите максимално бързо от зоната в която е поставен уреда. Апарата се предлага и в комплект с течен препарат срещу змии и със сух гранулирн препара за отблъскване на влечуги на топ цени.

Уред против къртици с моторна вибрация

Как действа:

Уреда излъчва механична вибрация. Размерът на ефективно защитаваната площ от уреда против къртици, сляпо куче и змии зависи от вида на почвата в района. Влажната глинеста почва е идеалната среда за разпространение на звуковите емисии и вибрациите от електронния уред за къртици, сляпо куче и змии. Сухата песъчлива или торфена почва намалява разпространението на емисиите от вибрационни вълни излъчвани от уреда за подземни гризачи и змии, заради по-ниската плътност на почвата.

Как работи:

Електронен уред за защита от подземни гризачи и змии работи с 4 броя алкални батерии от 1,5V размер 'D', които не са включени в комплекта. Животът на батериите е от 4-6 месеца, в зависимост от марката на батериите. Задължително сменете комплекта батерии след указания период или когато установите липсата на излъчвана вибрация от електронното устройство против подземни гризачи и змии.

Уреда против къртици и змии е изключително икономичен и мощен, като може да защити вашият обект от къртици и сляпо куче и от змии един летен сезон с един комплект батерии.

Електронният уред за защита от подземни гризачи и змии e изработен от алуминиев корпус и притежава 100% водо-защитеност. Дължината и диаметърът са съответно 41,5 см и 8 см, а теглото без батериите е 500 грама.

Електронният уред за защита от подземни гризачи — къртици, сляпо куче и змии развива пълният си ефект до 14 дни след поставяне, през това време къртиците, слепите кучета и змиите напускат охраняваната площ. Не местете уреда за защита от къртици и сляпо куче със спирането на вибрациите от електронното устройство за защита подземните гризачи и влечугите може да се върнат отново.

Монтаж и употреба:

Електронният уред за защита от подземни гризачи и змии се монтира много лесно. Отвива се капака на уреда изважда се основата и се поставят батериите, като се спазва указания поляритет. Върнете основата обратно в алуминиевия корпус и затегнете капака, ако сте поставили правилно батериите уреда за защита от подземни гризачи къртици и сляпо куче, излъчва първата емисия вибрация. С помощта на подходящ инструмент се прави отвор в почвата за поставяне на уреда за защита от подземни гризачи и влечуги, който се покрива до маркировката върху алуминиевия корпус.

Важно:

Не забивайте уредът с чук или натиск може да повредите устройството против змии, къртици и сляпо куче.

 

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 1500 кв.м Звуково налягане: Под 100 dB Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, змии, полевки Размери: дължина 41,5 х диаметър 8.00 см. Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Пластмаса и метал Технология: Електромагнит,Механична вибрация Цвят: Сив,Син Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Кърт
  Оценка:
  100%
  Супер е!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред за защита и борба с подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER
  Оценка:
  100%
  Доволен!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Електронен уред за защита и борба с подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER
  Оценка:
  100%
  Силно препоръчвам, много съм доволен от уреда!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред за защита и борба с подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER
Вашата оценка:
img
Електронен уред за защита и борба с подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER
Може да имате нужда и от това: