Телефон 0879 400 500

Електронен уред за защита и борба с подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER

Цена (с ДДС):
48,00 лв.
В наличност
Брой:
Електронен уред за подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии защита до 1500кв.м
Характеристики

Артикулен номер: 500715

Тегло: 0.5000

Производител: Тайван

Сподели

Електронен уред за зашита и борба с подземни гризачи къртица, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER®


Електронен уред за защита от подземни гризачи и змии с механична вибрация през интервали от 25 секунди и площ на защита от къртици, сляпо куче и змии около 1500кв.м (кръг с диаметър 45 метра). Електронният уред за подземни гризачи и змии с вибрация, използва напълно различна технология за отблъскване на подземни гризачи- къртици, сляпо куче и змии. Уреда за змии и подземни гризачи разполага с електрически мотор с ексцентрик, който се върти в корпуса на уреда за подземни гризачи и змии, като създава много мощна вибрация на алуминиевия корпус на устройството против къртици, слепи кучета и змии.

Размерът на ефективно защитаваната площ от уреда против къртици, сляпо куче и змии зависи от вида на почвата в района. Влажната глинеста почва е идеалната среда за разпространение на звуковите емисии и вибрациите от електронния уред за къртици, сляпо куче и змии. Сухата песъчлива или торфена почва намалява разпространението на емисиите от вибрационни вълни излъчвани от уреда за подземни гризачи и змии, заради по-ниската плътност на почвата.

Електронен уред за защита от подземни гризачи и змии работи с 4 броя алкални батерии от 1,5V размер 'D', които не са включени в комплекта. Животът на батериите е от 4-6 месеца, в зависимост от марката на батериите. Задължително сменете комплекта батерии след указания период или когато установите липсата на излъчвана вибрация от електронното устройство против подземни гризачи и змии. Уреда против къртици и змии е изключително икономичен и мощен като може да защити вашият обект от къртици и сляпо куче и от змии един летен сезон с един комплект батерии.

Електронният уред за защита от подземни гризачи и змии e изработен от алуминиев корпус и притежава 100% водо-защитеност. Дължината и диаметърът са съответно 41,5 см и 8 см, а теглото без батериите е 500 грама.

Електронният уред за защита от подземни гризачи — къртици, сляпо куче и змии развива пълният си ефект до 14 дни след поставяне, през това време къртиците, слепите кучета и змиите напускат охраняваната площ. Не местете уреда за защита от къртици и сляпо куче със спирането на вибрациите от електронното устройство за защита подземните гризачи и влечугите може да се върнат отново.

Електронният уред за защита от подземни гризачи и змии се монтира много лесно. Отвива се капака на уреда изважда се основата и се поставят батериите, като се спазва указания поляритет. Върнете основата обратно в алуминиевия корпус и затегнете капака, ако сте поставили правилно батериите уреда за защита от подземни гризачи къртици и сляпо куче, излъчва първата емисия вибрация. С помощта на подходящ инструмент се прави отвор в почвата за поставяне на уреда за защита от подземни гризачи и влечуги, който се покрива до маркировката върху алуминиевия корпус.

Не забивайте уредът с чук или натиск може да повредите устройството против змии, къртици и сляпо куче.

Технически характеристики:

Размери: дължина 41,5 х диаметър 8.00 см.
Площ на покритие: 1500 кв.м
Произход:Тайван
Тегло: 0500гр.
Гаранция: 12м.
Материал:Алуминии и пластмаса
Захранване:Батерии 4 x R20/ алкални/-не са включени в комплекта

 

Купи този уред за защита от Змии и подземни гризачи и ще получиш:

 Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

 Не се нуждае от  поддръжка

 Без употреба на химикали и препарати.

 Безопасен за хора и животни.

 Гаранционен  и след гаранционен сервиз.

 Професионална консултация за разполагане на уреда против гризачи.

 

КУПИ БАТЕРИИ ЗА ЕЛЕКТРОНЕН УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ MOTOR MOLECHASER
4,00 лв.
Батерии DURACELL PROCELL R20/D

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: