К-Отрин СК 25 100мл BAYER против хлебарки и други насекоми.

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
29,00 лв.

K-Othrine SC 25 Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки, молци, бълхи, пеперуди, дървеници

SKU: 4054
Тегло: 0,100 кг.
Производител: BAYER-Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

BAYER К-Отрин СК25 широкоспектърен инсектицид против хлебарки, мравки, мухи, комари 100 мл

K-Othrine SC 25 е течен инсектицид, препарат против хлебарки, мравки, мухи, комари, както и други видове летящи и пълзящи насекоми. Произведен от немският концерн BAYER.

Препарата е концентрат, който се разрежда с вода и с приготвените водни разтвори се третират външни или вътрешни площисрещу насекоми. Инсектицида съдържа 25 g/l делтаметрин, което го прави един от най-силните инсектициди от групата на синтетичните пиретроиди с широк спектър на действие.

Частиците на препарата имат подобен размер на онези в най-фините инсектицидни емулсии, но за разлика от тях, не се изпарява веднага от третираните зони. Тези частици остават на повърхността, готови за контакт с насекомите, осигурявайки по дълаг и надежден ефект при обработка против пълзящи и летящи насекоми. Препарата се предлага в опаковка от 100 мл за третиране на по-малки площи и опковка от 1L за професионална употреба.

Инсектицид с широк спектър на действие К-Отрин СК25 100 мл. на ТОП ЦЕНА

Как действа:

K-Othrine SC 25 е препарат, който действа като намокрим прах от гледна точка на остатъчна активност, но същевременно е използван с лекота и удобство на течност. За разлика от намокримия прах, нанесените частици не оставят следи.

Препаратът действа бързо срещу насекоми чрез директно пръскане или чрез остатъчна активност. Прониква в кутикулата на насекомото и бързо предизвиква опиянение, зашеметяване и смърт.Препарат K-Othrine SC 25 е широкоспектърен инсектицид, подходящ за борба с широк диапазон от вредители, включително и на насекоми, които са упорити при третиране с подобни препарти.

Препарата против насекоми К-Отрин има продължително последействие и лесна употрeба. Активното вещество Делтаметрин е стабилно при топлина.Микрочастиците не запушват пръскачката. Позволява подготвяне само на нужното количество работен разтвор.Препарата не оставя видими следи по обработените площи.

Биоразградим и разтворим във вода, не се налага използването на масло или органичен разтворител, които могат да повредят третираната повърхност.
Не оставя петна, не цапа и няма миризма.

Начин на употреба:

Препарата К-Отрин е концентрат, който се разрежда с вода. Приготвеният воден разтвор се нанася с ръчна пръскачка или моторна пръскачка. Обработват се зони, помещения или терени, по които преминават или кацат пълзящи или летящи насекоми или има следи от тях.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Начин на разреждане и разходна норма:

При третиране на непорьозни повръхности ( такива, които не попиват):

Притив пълзящи насекоми хлебарки, мравки: 50-60 ml в 5 литра вода за 100 кв.м
Против летящи насекоми мухи, комари: 30-40 ml в 5 литра вода за 100 кв.м
Разходна норма: 1 литър работен разтвор за 20 кв.м

 

При третиране на порьозни повръхности ( такива, които попиват):

Притив пълзящи насекоми хлебарки, мравки: 25-30 ml в 5 литра вода за 50 кв.м
Против летящи насекоми мухи, комари: 15-20 ml в 5 литра вода за 50 кв.м
Разходна норма: 1 литър работен разтвор за 10 кв.м

 

Интервал между обработките:

Пръскането против пълзящи или летящи насекоми може да се повтори при нужда или профилактично в интервал от 2-3 месеца.

Достъп на хора и животни в обработено помещение: 

30 минути след добро проветрение.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

MSDS

МАРКА: ENVU Площ на покритие: 55 кв.м АДВ:: Делтаметрин 25 g/l Антидот: Симптоматично Количество:: 100 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Непорьозни повърхности: Летящи насекоми 15-20мл в 5 литра вода Пълзящи насекоми 25-50мл. в 5 литра вода Непорьозни повърхности: Летящи насекоми 30–40 мл в 5 литра вода Пълзящи насекоми 50–60 мл в 5литра вода Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мравки (Hymenoptera); Бълхи (Siphonaptera); Мухи и комари (Diptera); Дървеници (Hemiptera); Хлебарки (Dictyoptera); Пеперуди, молци (Lepidoptera); Безкрило насекомо (Thysanura); Щипалки (Dermaptera); Въшки (Psocoptera) Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Veskov
    Selo peturnica

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: К-Отрин СК 25 100мл BAYER против хлебарки и други насекоми.
Вашата оценка:
img
К-Отрин СК 25 100мл BAYER против хлебарки и други насекоми. Добави