Капан за хлебарки с лепило Hoy-Hoy Trap-a-Roach

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
14,50 лв.
Къщички за хлебарки с лепило и примамка HoyHoy 5 бр.
SKU: 90011
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Earth Corporation Tokyo Japan, reBrand by EdiaLux.
EAN: 4901080950079

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Earth Corporation

Описание и начин на употреба

Къщички за хлебарки с лепило и хранителна примамка за бързо привличане и улавяне Hoy Hoy Тrap A Roach  (5 броя в комплект)

Hoy-Hoy Trap-a-Roach е капан за хлебарки, познат още като къщичка, чието действие се дължи на повърхността, покрита с лепило. В един комплект се предлагат 5 броя. Успеваемостта на този продукт се дължи на това, че той примамва вредителите и след това ги обездвижва. Капанът с лепило е подходящ както за мониторинг, така и за унищожаване на отделни насекоми. Средството е ефективно при борба с хлебарките.

Благодарение на своята конструкция, пълзящите насекоми лесно могат да навлязат през отворите. Hoy-Hoy Trap-a-Roach е предназначен както за домашна, така и за професионална употреба. Японското производство е доказано в цял свят, което се дължи на ефикасността при премахване на хлебарките

Капанът с лепило е напълно безвреден и напълно безопасен за деца, възрастни и домашни животни, защото не съдържа биоциди, химикали или други отровни вещества. Освен това е и екологичен.

Към капаните с лепило се предлагат в комплект специално изработени подложки, които да улеснят навлизането на хлебарките във вътрешността на конструкцията. Най-подходящо е да поставите средството за мониторинг и унищожаване на насекомите в близост до местата, където сте забелязали тяхното наличие.

Най-често те обитават по-топлите места, като окабеляването, както и местата под електроуредите. Ще ги откриете още в близост до помещения, като кухнята или банята, както и при източници за храна, като шкафове. Могат да се открият още в пукнатини и цепнатини в пода или на стената. Благодарение на подложката, служеща като “килимче”, примамката, която ги привлича и лепливата повърхност, можете да уловите голяма част от популацията на пълзящите насекоми.

Можете да комбинирате този продукт с друг ефективен такъв, като инсектицидния гел Advion. С тази комбинация, можете да унищожите вредителите във вашия дом, офис, търговски обект, производствена сграда

Леплив капан къщичка срещу хлебарки HOY-HOY Trap-a-Roach на ТОП ЦЕНА

Начин на действие на капан за хлебарки Hoy-Hoy Trap-a-Roach

Структурата на повърхността, покрита с лепило, където вредителите следва да се уловят, е специално направена на вълни. Лепливата повърхност е дълготрайна и носи ефективност до 4 седмици след поставяне. Хранителната примамка, която се поставя върху лепливата повърхност, представлява силен атрактант за хлебарките.

Комбинира растителни и животински масла, както и протеини. След като усетят наличието на примамката, те навлизат през специфично разположените отвори на капана с лепило. След улавяне, краката им подлежат на залепване върху повърхността и те не могат да се освободят. Освен това, лепливата консистенция съдържа вещества, които изсмукват протеините и водата от крачетата на вредителите и ги дехидратират. По този начин те не могат да се освободят, обездвижват се и умират.

Използваните килимчета имат мъхесто покритие, което улеснява значително навлизането дори и на най-малките представители на популацията. Именно поради наличието на силен атрактант, под формата на примамка, килимче и допълнително подсилване на ефекта чрез дехидратация, този капан има значително по-висока успеваемост от конкурентните предложения. В примамката не се съдържат феромони. Не притежава неприятна миризма въпреки съдържанието на атрактанти за улавяне на насекоми.

Hoy Hoy Капан за хлебарки с лепило>> къщички за хлебарки на топ цени

Залагане на капана за хлебарки с лепило

Можете да използвате това средство за премахване на вредителите в закрити помещения. Има възможност за вертикално и хоризонтално поставяне, което е сред основните предимства на къщичката Hoy Hoy Trap a Roach. Има и допълнителни възможности за регулиране на височината, като това позволява капанът да бъде поставен почти навсякъде, дори и на труднодостъпни места, като под и зад различните уреди.

Начин на употреба

Целият процес по поставянето и употребата на това ефикасно средство срещу хлебарки се извършва в няколко стъпки:

 1. Поставете специалните килимчета Foot Mat в края на отворите на конструкцията. 
 2. Премахнете предпазната хартия според обозначението на стрелките, чрез което да активирате капана и лепливата му повърхност.
 3. Заложете хранителната примамка, като най-подходящо е това да се извърши в центъра на самата конструкция. Не я изсипвайте от опаковката и я поставете цяла.
 4. Изберете местата, където ще поставите къщичката. В зависимост от засилеността на популацията можете да изберете да заложите един или повече броя.
 5. Проверявайте често за наличие на уловени насекоми. Ако до няколко дни не забележите ефект, преместете къщичките на други места, защото това обстоятелство дава индикация, че на мястото, където примамката е поставена, няма наличие на насекоми.
 6. Когато лепливата повърхност се запълни с хлебарки, трябва да изхвърлите продукта и да заложите нов. Същото трябва да направите, ако са минали и 4 седмици от премахване на предпазната хартия, защото най-вероятно лепилото вече не е функционално.

Размерите на продукта са компактни – 10 см ширина и 20 дължина, като височината варира от 2.5 до 3 см. В комбинация с възможността за регулиране, вие можете да заложите капана с лепило и да унищожите чрез третиране голяма част от популацията навсякъде.

Продуктова информация:

Тип: Капан за хлебарки с лепило и атрактант
Употреба: Вътрешна
Размери (см): (Ш)10 x (Д)20 (в) 2,5-3.0 см (low -High)
Количество: 5 капана в кутия

Производител: Earth Corporation Tokyo Japan, reBrand by EdiaLux.

 

Технически характеристики

МАРКА: Earth Corporation Работна температура: 0+50 Комплекта съдържа: : 5 броя капан за хлебарки, 5 броя примамка за хлебарки, 10 броя килимче за качване на хлебарки в капана АДВ:: Лепило и хранителен атрактант Начин на прилагане: Залага се в близост до места, на който има хлебарки или следи от тях Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Хлебарки Количество: 5 капана в кутия Размери: 10 X 20 X 2,5-3.0 см (low -High) Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Водоустойчив картон Технология: Леплива повърхност Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Хой Хой
  Оценка:
  100%
  Супер капан за гадни хлебарки лови ги бързо!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Капан за хлебарки с лепило Hoy-Hoy Trap-a-Roach
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам. Върши идеална работа.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за хлебарки с лепило Hoy-Hoy Trap-a-Roach
Вашата оценка:
img
Капан за хлебарки с лепило Hoy-Hoy Trap-a-Roach Добави
Може да имате нужда и от това: