img

Мрежа против птици 10 x 10 m око 50мм

Изчерпан
Цена (с ДДС):
360,00 лв.
Мрежа против птици 10 x 10м око 50 мм
SKU: 21659
Тегло: 3,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Мрежа против птици 10 x 10 m око 50мм

Мрежа против птици за професионална защита от птици на различни по вид търговски, производствени и административни обекти. Мрежата против птици е специално създадена за ограничаване на достъпа на гълъби до различни обекти с големи площи. Мрежите създават механична бариера и ограничават кацане и гнездене на гълъби на места, на които няма никакъв друг начин за тяхното възпиране.

Как ефект има от мрежите против птици?

Мрежите против гълъби са доказани от години употреба в Европа и целият свят. Мрежите имат моментален възпиращ ефект върху гълъбите, като ограничават достъпа до защитената зона. Мрежите са същевременно ефективни и абсолютно безопасни за птиците .

Как се използват мрежите против гълъби?

Мрежите се опъват директно върху зоните, които желаете да защитите от гълъби. Мрежите могат да бъдат монтирани, както на хоризонтални повърхности. така и на вертикални повърхности и фасади. 

Монтаж на мрежите за птици:

Съществуват много видове монтаж на мрежите против птици, като повечето от тях изискват професионална намеса, тъй като монтажа изисква дупчене и достъп до високи места достъпни само за алпинисти. Ние сме подбрали възможно най-лесният метод за монтаж, който не изисква дупчени  опъване на въжета и други оскъпяващи дейности.Към мрежата против гълъби може да закупите универсална поликарбонатна кука, която се залепва чрез монтажно лепило и задържа мрежата , чрез обикновено закачване куките се залепват и образуват рамка, в която се опъва мрежата обикновено куките се лепят през 20см една от друга за да може да направят здрава и трайна рамка за мрежата против гълъби.

Кой може да монтира мрежа против гълъби?

Ако мястото, на което желаете да монтирате мрежата е лесно достъпно мрежата може да бъде монтирана от всеки не изисква сериозни умения. Ако мрежата е на трудно достъпно или високо място е необходимо да наемете алпинисти, които да извършат монтажа или всяка фирма която се занимава с външни изолации.

Естетически вид на обекта защитен с мрежа?

Естествено всеки си задава въпроса поставянето на мрежа против гълъби загрозяват ли сградата. Отговора е НЕ мрежите са с специални пясъчни цветове, които са почтои не забележими погледнати от далеч. За тъмни фасади може да се достави мрежа с черен цвят.

Технически характеристики:

Размер:10 x 10м (100кв.м)

Размер на окото: 50 x 50 мм

Цвят: Пясъчен

Целеви вредител: Гълъби

Гаранция на материала: 24м

Произход: Чешка Република

Технически характеристики

Тегло: 3.000000 Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Мрежа против птици 10 x 10 m око 50мм
Може да имате нужда и от това: