Мрежа против птици 10 x 10 m око 50мм

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
360,00 лв.
Мрежа против птици 10 x 10м око 50 мм
SKU: 21659
Тегло: 3,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Професионална мрежа против гълъби и птици с размер 10 x 10 m и око 50 мм

Мрежа против птици за професионална защита от птици на различни по вид търговски, производствени и административни обекти. Мрежата против птици е специално създадена за ограничаване на достъпа на гълъби до различни обекти с големи площи.

Мрежите създават механична бариера и ограничават кацане и гнездене на гълъби на места, на които няма никакъв друг начин за тяхното възпиране.

Мрежа против гълъби

Как ефект има от мрежите против птици?

Мрежите против гълъби са доказани от години употреба в Европа и целият свят. Мрежите имат моментален възпиращ ефект върху гълъбите, като ограничават достъпа до защитената зона. Мрежите са същевременно ефективни и абсолютно безопасни за птиците .

Как се използват мрежите против гълъби?

Мрежите се опъват директно върху зоните, които желаете да защитите от гълъби. Мрежите могат да бъдат монтирани, както на хоризонтални повърхности. така и на вертикални повърхности и фасади. 

Монтаж на мрежите за птици:

Съществуват много видове монтаж на мрежите против птици, като повечето от тях изискват професионална намеса, тъй като монтажа изисква дупчене и достъп до високи места достъпни само за алпинисти.

Ние сме подбрали възможно най-лесният метод за монтаж, който не изисква дупчени  опъване на въжета и други оскъпяващи дейности.Към мрежата против гълъби може да закупите универсална поликарбонатна кука, която се залепва чрез монтажно лепило и задържа мрежата , чрез обикновено закачване куките се залепват и образуват рамка, в която се опъва мрежата обикновено куките се лепят през 20см една от друга за да може да направят здрава и трайна рамка за мрежата против гълъби.

Кой може да монтира мрежа против гълъби?

Ако мястото, на което желаете да монтирате мрежата е лесно достъпно мрежата може да бъде монтирана от всеки не изисква сериозни умения. Ако мрежата е на трудно достъпно или високо място е необходимо да наемете алпинисти, които да извършат монтажа или всяка фирма която се занимава с външни изолации.

Естетически вид на обекта защитен с мрежа?

Естествено всеки си задава въпроса поставянето на мрежа против гълъби загрозяват ли сградата. Отговора е НЕ мрежите са с специални пясъчни цветове, които са почтои не забележими погледнати от далеч. За тъмни фасади може да се достави мрежа с черен цвят.

Технически характеристики:

Размер:10 x 10м (100кв.м)

Размер на окото: 50 x 50 мм

Цвят: Пясъчен

Целеви вредител: Гълъби

Гаранция на материала: 24м

Произход: Чешка Република

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Мрежа против птици 10 x 10 m око 50мм
Вашата оценка:
img
Мрежа против птици 10 x 10 m око 50мм
Може да имате нужда и от това: