Соларен уред против котки, кучета, гризачи и диви животни Solar Tier-Abwehr Dual

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
59,90 лв.
Соларен ултразвуков уред против всякакви животни, обхват 9 метра пред апарата.
SKU: 60064
Тегло: 0,400 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277268497
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков соларен уред против котки, кучета, гризачи и диви животни Solar Tier-Abwehr Dual

Мощен ултразвуков уред със соларен панел и двойни излъчватели на ултразвуков сигнал. Този ултразвуков уред е предназначен за защита от широк спектър диви и домашни животни.

Електронното устройство разполага с двойни колони, за двойно по -голям ефект при ефективното отблъскване на кучета, котки, гризачи, белки, зайци, диви животни от всякакъв тип и  някои видове птици.

Уреда е предназначен за употреба на открито, като защитава успешно градини, дворове, веранди, тераси и други видове засегнати от вредители площи с площ до 9м от устройството.

Ултразвуков уред за защита от кучета, котки и диви животни Solar Tier-Abwehr Dual >> ТОП ЦЕНА

Как работи соларният ултразвуков уред против котки, кучета, гризачи и диви животни:

Solar Tier-Abwehr Dual е снабден с голям и силен соларен панел, който зарежда 4 x 2/3 AA акумулиращи батерии, които са вградени в корпуса на уреда. Апарата разполага със система с двойни говорители, които излъчват мощен ултразвуков сигнал с диапазон от 20-40 kHz, когато дадено животно навлезе в зоната за обхват на инфрачервеният датчик на уреда.

Основната цел на този ултразвук против кучета, котки, гризачи и диви животни е да отблъсне и прогони вредителите от зоните, в които не желаете тяхното присъствие. Уреда се активира от прецизен инфрачервен датчик за движени, което означава, че работи само когато засече движение от топлокръвен обект.

Употреба и монтаж на ултразвуковият уред против всякакви животни:

Преди да използвате уреда заредете апарата добре, като го оставите минимум 4 часа на слънчева светлина. На дъното на ултразвуковият уред ще откриете бутон, чрез който Вие може да активирате уреда поз.ON уреда работи, поз OFF уреда не работи. Този уред против котки, кучета, гризачи и диви животни е предназначен за употреба на открито. Уреда се поставя само в зони с пряко слънце греене, за да може да се зареждат батериите от солариният панел.

Уреда може да бъде монтиран на стена, като се окачи на предварително монтирани крепежни елементи. Уреда може да бъде монтиран чрез специално колче, което е в комплекта на ултразвуковият апарат. Уреда е защитен от проникване на вода при нормални валежи. Не поставяйте апарата до пръскащи поливни системи с високо налягане. Уреда се използва при минимална температура 0 градуса и максимална 50 градуса.

Очакван ефект от ултразвуковият уред против всякакви животни:

Както всички ултразвукови апарати против вредители и този се нуждае от определено време, през което да развие своят максимален ефект. Уреда работи, само когато датчика за движение засече наличие на животни, като излъчва серия от ултразвукови сигнали целящи да прогонят животното.

При различните видове животни има различни интервали от време, за които ще се отучат да посещават защитената от ултразвуковият уред зона. При борба с котки и кучета това може да отнеме повече време, тъй като тези животни имат изградени навици и ефекта може да отнеме от 3 дни до 2 месеца в зависимост от конкретната ситуация и индивидуалната слухова чувствителност на всяко едно животно.

При гризачи и диви животни ефекта е значително по-бърз, тъй като този вид животни са изключително плашливи ефекта за прогонва може да отнеме от 3 дни до 30 дни в зависимост от ситуацията и вида на целевият вредител. За да направите вашият уред по ефективен Вие трябва да премахнете всички източници на храна, вода и укритие на вредителите. Винаги дръжте ултразвуковият уред директно насочен към зоната, която желаете да защитите.

Производител: GARDIGO Германия

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 9 метра пред уреда Честотен обхват: 20000-40000 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: 0 + 50 градуса Интервал на работа: : Поз OFF ( не работи) Поз ON уреда работи Размери: 9.5 х 14 х 4,5 см Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен, Под Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Соларен уред против котки, кучета, гризачи и диви животни Solar Tier-Abwehr Dual
  Оценка:
  100%
  Машинката работи перфектно, гони всякакви гадове от двора.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Соларен уред против котки, кучета, гризачи и диви животни Solar Tier-Abwehr Dual
Вашата оценка:
img
Соларен уред против котки, кучета, гризачи и диви животни Solar Tier-Abwehr Dual Добави
Може да имате нужда и от това: