Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 50гр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-14%
Промо цена 59,90 лв. Редовна цена 69,90 лв.
Препарат за борба с мравки Добол 2МГ
SKU: 369610
Тегло: 0,500 кг.
Производител: BUGAWAY България
EAN: 3800126191630
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 10 x 50гр

Силно ефективен препарат против мравки Добл 2 МГ (микро гранула), е хранителна примамка, която привлича мравките и ги унищожава след като те консумират от нея. Поради своята биология пълзящите насекоми носят малките гранули отрова за мравки в своите мравуняци и по този начин унищожават цялата колония.

Препарат за борба с мравки на закрито и открито (в битови сгради, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, обекти за производство и търговия с храни, здравни и лечебни заведения, транспортни средства, ветеринарни обекти, животновъдни ферми) и на открито (дворове, градини, первази на прозорци, около основи на сгради).

Продукта се предлага под формата на сухо вещество микро гранула в голяма опаковка от 300 гр за третиране на по-големи площи и малка опаковка от 50 гр за третиране на по-малки помещения и площи.

Препарат против мравки Добол 2МГ на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на Добол 2МГ:

Препаратът е готов за употреба. Представлява сухи микро-гранули с дълго после действие. Няма мирис. Третират се местата, където мравките се движат и/или стоят – покрай стените, около и в пукнатини и цепки, на входа на гнездата. Да не се прилага на места, достъпни за деца и домашни животни.

Прилага се по 3 различни начина: поръсване, опръскване и омокряне:

1. Поръсване:

Поръсете фин слой от препарата против мравки при разходна норма от 20 г/м2. Прилагайте бариерно третиране около местата, които искате да бъдат защитени. Не почиствайте третираните повърхности, за да се запази инсектицидната активност.

Да не се допуска разпръскване на прахообразният биоцид извън третираните места, разпрашаване във въздуха и замърсяване на хранителни продукти, повърхности в контакт с храни и други повърхности и предмети, чрез които биоцидът може да влезе в контакт с кожата.

Поръсването покрай стените не е препоръчително за жилищни и други помещения, в които пребивават хора, и за помещения, в които се намират хранителни продукти.

2. Опръскване:

50 г от препарата против мравки (цялото съдържание на бутилката) в 0,5 л вода за 2,5 м2. Пръскайте от разстояние 30 cm. Да се използва градинска пръскачка или пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя. Помещенията, които ще се третират, да се освободят от хора и домашни животни.

Да се изнесат или покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни. Достъп на хора или животни до третираните зони: след изсъхване на третираните повърхности и добро проветряване на помещенията в продължение на 1 час. Да не се пръска включено електрическо оборудване.

3. Омокряне: 

Само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 г от препарата с 1 л вода за 1 м2. Третират се входовете на гнездата, около тях и пътечките, по които се движат мравките.

Интервал между обработките против мравки:

Обработката против мравки може да се повтори след 3 месеца при нормални условия и на всеки 30 дни при висока заселеност с мравки. Препарата трябва да се приложи отново в случай на почистване на повърхностите при приложение на закрито и след валеж при приложение на открито.

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: KWIZDA-France SAS

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

Разрешение на МЗ

МАРКА: Bugaway Комплекта съдържа: : 10 x 50 гр, индивидуални опаковки препарат против мравки Добол АДВ:: Ацетамиприд 0.2 г/ 100 г. Начин на прилагане: Поставя се по пътя на мравките или в зони с наличие на мравки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Прах Доза на приложение: Поръсване 20 г/м2. 50 г от препарата в 0,5 л вода за 2,5 м2 Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мравки, фараонови мравки, черни мравки Количество: 10 x 50 гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. ТОП
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 50гр
Вашата оценка:
img
Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 50гр Добави