img

Препарат за защита от дървояди, термити, мухъли, плесен на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ 1л

В наличност
Цена (с ДДС):
30,00 лв.
Добави
Препарат за защита от дървояди на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F
SKU: 21223
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Препарат за защита на незаразена дървесина от дървояди, термити, мухъли, плесен BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ 1л

Вероятно сте се чудили с какво точно да обработите и да защитите предварително дървесината на нови или стари дървени конструкции от нападение на дървояди или други опасности.BOCHEMIT OPTI F е препарат за предварителна импрегнация на нова или стара не заразена дървесина, като целта на препарата е защити дълготрайно дървесината от нападение на почти всички видове опасности за дървото. BOCHEMIT OPTI F защитава от дървояди, термити, всички видове дърворазрушаващи насекоми, мухъл, плесен, като запечатва и консервира.BOCHEMIT OPTI F се използва, както интериорно така и екстериорно за всякакъв вид изделия от дърво с цел удължаване на техния живот, физически и естетически характеристики якост, здравина и естетически вид на дървото.

Какво представлява BOCHEMIT OPTI F:

Бохемит Опти Ф е течен, безцветен широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден препарат за дълготрайна профилактична защита на дървесина от плесен, дървояди, термити, дърворазрушаващи насекоми и дървесни гъби. BOCHEMIT OPTI F може да бъде използван и за защита на стени и замазки от домашни гъби и плесен.

Видове нанасяне на препарата против дървояди:

Чрез намазване с четка

Чрез потапяне

Чрез напръскване

Преди третиране всички повърхности трябва да бъдат здрави и почистени от стари покрития за да може да попие добре препарата. При предварително почистване с шлайф на едрите власинки на дървото ще намалите разходната норма на препарата против дървояди.

Разходна норма BOCHEMIT OPTI F:

Интериор: 1:09 Разреждане съотношение концентрат вода BOCHEMIT OPTI F при концентрация на работния разтвор 10% разходна норма 20 гр на кв. м при четка, пръскане ( x2 )

Екстериор: 1:09 Разреждане съотношение концентрат вода BOCHEMIT OPTI F при концентрация на работния разтвор 10% разходна норма 20 гр на кв. м при четка, пръскане ( 2-3 x ) Потапяне 15-20 минути.

Обща разходна норма с 1кг BOCHEMIT OPTI F може да обработите приблизително 50 -57кв.м. С 5кг от препарата може да обработите 285 кв.м

Съхраняване на готовият разтвор 6-12 часа

Дълготрайност на защитата:

Екстериорно: проверка след 10г.

Интериорно: не ограничено време

Количество: 1кг и 5кг

Цвят:Безцветен

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Ако се нуждаете от препарат против дървояди за вече заразена дървесина изберете Препарат за дървояди Bochemit Plus 1кг Концентрат

Производител: Bochemit

Технически характеристики

Тегло: 1.000000 МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 57 кв.м Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Защита от дървояди Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за защита от дървояди, термити, мухъли, плесен на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ 1л
Може да имате нужда и от това: