Препарат за защита от дървояди, термити, мухъли, плесен на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ 1л

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
42,00 лв.
Препарат за защита от дървояди на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F
SKU: 21223
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598706233

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

BOCHEMIT OPTI F препарат концентрат за защита от дървояди, термити, мухъли, плесен  на незаразена дървесина 1 кг.

Препаратът Bochemit Opti F е под формата на концентрат, който служи за приготвянето на работни разтвори за обработка на незаразена дървесина срещу вредители, като дърворазрушаващи насекоми, сред които термити, както и гъбички – мухъл, плесен. Bochemit Opti F е препарат срещу дървояди с комбинирано действие. Представлява едновременно фунгицид, инсектицид и биоцид. 

Използването на препарата е подходящо като превантивна мярка срещу нападението на дървени изделия, мебели и конструкции от различни вредители. Ако искате да предпазите новите си дървени придобивки, както и да освежите и да придадете блясък, защитавайки старите, можете да използвате Bochemit Opti F срещу дървояди.

Важно: това средство служи за предварителна импрегнация на здрава дървесина и я предпазва от нападенията на вредителите и разрушаване. Ако вече имате наличен проблем с дървояди, термити, плесен, мухъл, е подходящо да се ориентирате към препарат за унищожаването на вредителите. Освен запазване на високото качество на дървесината и удължаването на живота ѝ, вие ще подобрите значително и естетиката на дървото с този широкоспектърен и универсален продукт.

Можете да откриете препарат Bochemit Opti F срещу дървояди под формата на готов продукт или концентрат в различни по големина разфасофки – 1 кг готов за употреба инсектицидиден разтвор, 5 кг готов за употреба изсектициден препарат, 1 кг концентрат и 5 кг концентрат подлежащ на разреждане.

Отрова за дървояди Бохемит на топ цена

Особености на Bochemit Opti F 

Широкоспектърният продукт срещу дървояди, термити, плесени, мухъл е в течна форма и представлява безцветна консистенция, която може да бъде както в готова за нанасяне форма върху дървени материали, така и в концентрирана течност, която подлежи на разреждане с вода. Универсалният продукт може да се използва върху замазки и стени.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Видове нанасяне на препарата против дървояди:

 • Чрез намазване с четка
 • Чрез потапяне
 • Чрез напръскване

За максимална ефективност на биоцидния и инсектициден продукт, трябва да почистите добре повърхността на дървените конструкции и изделия, като важното е дървесината да бъде незаразена. За максимално абсорбиране на препарата почистете старо покритие и лак. Ако използвате шлайф за предварителна подготовка, разходната норма значително ще се намали.

Разходна норма BOCHEMIT OPTI F:

Интериор: 1:09 Разреждане съотношение концентрат вода BOCHEMIT OPTI F при концентрация на работния разтвор 10% разходна норма 20 гр на кв. м при четка, пръскане ( x2 )
Екстериор: 1:09 Разреждане съотношение концентрат вода BOCHEMIT OPTI F при концентрация на работния разтвор 10% разходна норма 20 гр на кв. м при четка, пръскане ( 2-3 x ) Потапяне 15-20 минути.
Обща разходна норма 1кг BOCHEMIT OPTI F може да обработите приблизително 50 -66кв.м. С 5кг от препарата може да обработите 285 кв.м
Съхраняване на готовият разтвор

6-12 часа

 

Действието за защита на покритието е с дълготрайност и ефективност около 10 години. Вътрешното състояние на дървесината издържа неограничено време. 

Можете да нанасяте продукта чрез валяк, четка или пръскане. За по-малки детайли можете да използвате и спринцовка. 

Използвайте предпазни ръкавици и бъдете внимателни с биоцида. Преди употреба прочетете инструкциите от производителя. След употреба измийте ръцете си обилно с вода и сапун. По време на третирането не яжте, не пийте и не пушете.

Интериорно: не ограничено време

Количество: 1кг и 5кг

Цвят:Безцветен

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 66 кв.м АДВ:: Алкохоли, C12-15, Quaternary ammonium Четвъртични амониеви съединения, Феноксикарб и др. Начин на прилагане: С четка, валяк, потапяне, пръскане Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Разрежда се в съотношение 1:9 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Защита от дървояди Количество: 1 кг. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Супер е
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен препоръчвам за всякакво дърво става

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат за защита от дървояди, термити, мухъли, плесен на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ 1л
Вашата оценка:
img
Препарат за защита от дървояди, термити, мухъли, плесен на незаразена дървесина BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ 1л Добави