Препарат против дървояди BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP 1кг

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
15,90 лв.
Препарат за предварителна защита на дървесина от дървояди
SKU: 239871
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598703805

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Препарат срещу дървояди на нова не заразена дървесина готов за употреба BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP 1 кг

BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP е импрегниращ препарат за защита от дървояди, плесен, гъби, термити и всички видове дърворазрушаващи насекоми. Препарата против дървояди дава дълготрайна защита на дървото както екстериорно така и интериорно на всякакви изделия от дърво.Удължава живота и запазва естетическия вид на обработените с него дървени елементи.

Препарата се използва за нова не заразена дървесина, като неговата цел да инпрехнира и консервира дървото така, че то да не бъде засегнато или нападнато от дървояд, мухъл, гъби или мухъл.

Препарата се предлага в малка опковка от 1 кг концентрат за разреждане с вода, туба 5 кг за третиране на по-големи площи готов за употреба и туба 5 кг концентрат за разреждане с вода и употреба на големи площи.

Препарат за защита от дървояди OCHEMIT OPTIMAL FORTE APP 1кг на топ цена

 

Препарата се използва успешно за защита от дървояди:

Покривни конструкции, сачаци
Дървени конструкции, веранди
Навеси, дървени огради
Пейки, кашпи, други изделия от дърво
Ламперии, перголи, беседки
Масивни входни порти и врати

Какво представлява препарата за защита от дървояди BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP:

BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP е готов за употреба концентиран препарат за предварителна импрегнация на нова или стара не заразена с дървояди дървесина. Продукта консервира дървото и го защитава от дървояди, гъби, плезени, термити, гниене. Продукта е напълно безцветен.Дава добра защита, която издържа дълго във времето. 

Видове нанасяне на препарата против дървояди:

Чрез намазване с четка на цялата площ и всички достъпни страни на дървото.
Чрез потапяне, на малки детайли във вана или съд.
Чрез напръскване, прилага се за третиране на по-големи площи с цел спестяване на време.

Преди третиране всички повърхности трябва да бъдат здрави и почистени от стари покрития за да може да попие добре препарата. При предварително почистване с шлайф на едрите власинки на дървото ще намалите разходната норма на препарата против дървояди.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма на препарата BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP

Препарата е готов за употреба, нанася се 1 килограм върху 5 кв.м дървена повръхност или елементи, срещу нападение от дървояд и други дърворазрушаващи насекоми, мухъл, плесен, дървесни гъби и други. За нова или старо не заразено дърво.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Ако имате нужда от препарат против дървояди за вече нападната и заразена дървесина вижте BOCHEMIT I APP

Производител: Bochemit

Технически характеристики

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 1кг за 5кв.м Работна температура: +5 до + 30 градуса Интервал на работа: : Повтори при нужда АДВ:: Четвъртични амониеви съединения, бензил-с 12-16 алкилдиметил хлориди Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 200 мл на кв.м Предупреждение за опасности: Използвайте, маска и ръкавици Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Превантивна защита от дървояди Количество: 1 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. паркет
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам го на всички, които имат естествен паркет и искат да го защитят преди лакиране.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Защита
  Оценка:
  100%
  Добро е

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървояди BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP 1кг
Вашата оценка:
img
Препарат против дървояди BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP 1кг Добави
Може да имате нужда и от това: