Бандит 10ЕВ 1л Против кърлежи, бълхи, хлебарки и мухи

В наличност
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
89,99 лв.

Препарат Банди 10 ЕВ за борба и унищожаване на бълхи, кърлежи, хлебарки, мухи

SKU: 261236
Тегло: 1,000 кг.
Производител: TransChem
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: TransChem
Купи заедно на по-ниска цена
=
Спестяваш 16,29 лв.
225,39 лв.

Описание и начин на употреба

Препарат против кърлежи, бълхи, мухи, комари и хлебарки Бандит 10ЕВ ( 1л)

Бандит 10 ЕВ е течен, микроемулсионен концентрат срещу летящи и пълзящи насекоми в дома и градината служи за унищожаване на мухи, комари, кърлежи, бълхи, хлебарки.

Преди употреба инсектицидният концентрат се разрежда във вода и с приготвените водни разтвори се третират заселени с насекоми външни или вътрешни площи. Има бързо унищожаващ насекомите действие и добро остатъчно действие след третиране.

Препарата се предлага в малки опаковки за масова употреба по 25 мл или комплект от 12 x 25 мл . 

Бандит 10 ЕВ против бълхи, кърлежи и комари на топ цена

Как действа:

Бандит 10 ЕВ е високоефективен препарат против бълхи, кърлежи, комари, мухи, хлебарки, доказал с времето своята ефективност. Препарата има силен и бърз първоначален ефекти, като унищожава насекомите при контакт с него. Освен това има и добра остатъчна ефективност при третиране на порьозни повърхности.

Къде може да се използва:

Инсектицид с остатъчно действие за контрол на хлебарки, бълхи, кърлежи, комари, мухи. За употреба вътре и около жилищни, обществени, производствени и промишлени сгради, включително и болници (без отделенията с лежащо болни), ресторанти, кухни, хотели и заведения за бързо хранене, военни поделения, магазини, складове, кланици, сметища, кофи за смет, около торища и др. За употреба върху хоризонтални и вертикални повърхности, където насекомите могат да почиват (без тези, върху които се приготвя храна). За площно третиране срещу бълхи и кърлежи.

Как да използвам Бандит 10ЕВ

Употреба и разходна норма:

Бандит 10 ЕВ се нанася с ръчна пръскачка, като се опръскват местата, които насекомите обитават. Може да използвате празен флакон с пулверизатор от препарат за прозорци, градинска или лозарска пръскачка.

Пръскане срещу хлебарки, кърлежи, комари, мухи:

При ниска заселеност с насекоми се обработва с 0.8 % разтвор (разреждат се 40 мл препарат в 5 л вода - 0.08 % концентрация на АВ). При висока заселеност с насекоми се обработва с 2 % разтвор (разреждат се 100 мл препарат в 5 л вода - 0.2 % концентрация на активното вещество). Разходна норма 5 л/100 м².

Пръскане срещу бълхи в затворени помещения:

Преди третирането срещу бълхи, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прохосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци с 0.4 % разтвор (разреждат се 20 мл от препарата в 5 литра вода - 0.04 % концентрация на активното вещество). Разходна норма 5 л/100 м²

За остатъчно действие срещу летящи насекоми (комари, мухи) се третират местата, където насекомите кацат да почиват или да се хранят (тавани, черчевета, рамки на врати, остри висящи предмети, лампи и местата около тях, корнизи, кофи за смет, бунища и др.).

За остатъчно действие срещу пълзящи насекоми (хлебарки, бълхи, кърлежи) се третират местата, които насекомите обитават, където се крият или където преминават (зад первази, по дюшемето, в килери, мазета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, кухненски мивки, печки, долната страна на чекмеджета и етажерки и в процепите по съоръжения и предмети, закрепени плътно за стените).

Външно пръскане срещу кърлежи и бълхи:

Обработват се тревни площи, паркове, алеи, градски градини, пасища, ниска растителност и др. в местата с установена инвазия на кърлежи и бълхи. Преди обработките площите задължително да се окосят.

При опръскване с гръбна моторна пръскачка се обработва с 1 % разтвор (разреждат се 40 мл от препарата в 4 л вода – 0.1 % концентрация на активното вещество), при разходна норма 4 л/дка. При опръскване с ръчна градинска пръскачка с щанга или маркуч с пистолет се обработва с 0.2 % разтвор (разреждат се 40 мл от препарата в 20 л вода – 0.02 % концентрация на активното вещество), при разходна норма 20 л/дка. Обработката се повтаря след 7 дена. Втората обработка се препоръчва, за да се унищожат и ларвите, които ще се излюпят от евентуално наличните яйца по време на първата обработка, тъй като пиретроидните биоциди имат кратък остатъчен ефект в природата (24 часа).

Лични предпазни средства:

Защита на дихателните пътища: подходяща дихателна маска при създаване на аерозол.
Защита на ръцете: гумени или пластмасови ръкавици.
Защита на очите: плътно прилепващи очила.
Защита на кожата и на тялото: работно облекло с дълги ръкави, ботуши.

Виж специално подбран комплект за работа с инсектициди, който включва ръкавици, защитни очила и маска

Предупреждения за опасности при работа с Бандит 10ЕВ:

Препарат Бандит 10 ЕВ на топ цена

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 

Информационен лист за безопасност 

Разрешение на МЗ

МАРКА: TransChem АДВ:: ципермерин – 10 г/ 100 г. Начин на прилагане: Пръска се с ръчни или моторни пръскачки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: При ниска заселеност се обработва с 0.8 % разтвор (разреждат се 40 мл препарат в 5 л вода - 0.08 % концентрация на активното вещество). При висока заселеност се обработва с 2 % разтвор (разреждат се 100 мл препарат в 5 л вода - 0.2 % концентрация на актив Предупреждение за опасности: P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P233 Съдът да се съхранява плътно затворен. P264 Да се измият ръцете и лицето старателно след употреба с вода и сапун. P273 Да Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, кърлежи, комари, мухи Количество: 1 литър Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. ЛозицаПлевен 5954
  1 лтБандит

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Доставка до еконт сандански ул георги бенковски
  Очаквам доставката о882101015

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Бандит 10ЕВ 1л Против кърлежи, бълхи, хлебарки и мухи
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам! Трепе кърлежи и бълхи бързо!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Бандит 10ЕВ 1л Против кърлежи, бълхи, хлебарки и мухи
Вашата оценка:
img
Бандит 10ЕВ 1л Против кърлежи, бълхи, хлебарки и мухи Добави
Може да имате нужда и от това: