Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки

В наличност
5 5
5 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
7,00 лв.
Препарат срещу бълхи и кърлежи. за масова употреба приложим в домашни условия
SKU: 155200
Тегло: 0,030 кг.
Производител: TransChem
EAN: 3800126191029

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: TransChem

Описание и начин на употреба

Бандит 10 ЕВ препарат срещу кърлежи, бълхи и хлебарки( 25 мл)

Разполагате с двор или градина, предблоково пространство или друг вид открита площ, която искате да защитите от кърлежи, бълхи или комари. Бандит 10 ЕВ е точният избор за това. Изпозването на препарата ще предпази Вас и вашето семейство от ухапвания досадните насекоми?

Това е най-използваният препарат против кърлежи и бълхи в България. Има изключително широк спектър на действие като действа срещу летящи и пълзящи на насекоми както на закрито така и на открито.

Препарат бандит се предлага в различни разфасовки като по този начин може да задоволи търсенето,  както на професионалният пазар така и на масовият пазар Бандите 10 ЕВ се предлага в 25 мл, като след разреждане с вода с него може да напръскате 100-120 кв, разбира се има и Бандит 1000 м.л.

За тези, които желаят да използват еднократни и индивидуални дози от препарата може да предложим и комплект на по ниска цена Бандит 12 x 25 мл всяка. 

Препарат против кърлежи и бълхи Бандит 10 ЕВ на топ цена

Какво представлява:

Инсектицида е микроемулсионен концентрат, от който се приготвят водни разтвори. С приготвеният концентрат се третират външни или вътрешни площи заселени с различни видове насекоми.

Основно се използва срещу бълхи, кърлежи, комари, мухи и хлебарки. Препарата не съдържа органични разтворители и няма силна миризма. Когато препарата се разтвори във вода създава стабилна и чиста емулсия, която прониква през хитиновата обвивка на насекомото и го унищожава. Препарата има бърз първоначален ефект и добро остатъчно действие.

Как действа препарата против кърлежи и бълхи:

Бандит 10 ЕВ е силен препарат за унищожаване на насекоми и паразити, доказал с времето своята ефективност, който убива кърлежите и бълхите и не им дава шанс да се настанят в тревните площи. Започва да действа веднага след третиране, унищожава насекомите, които са влезнали в контакт с него бързо, като същевременно има и добро остатъчно действие върху непорьозни повърхности, което означава, че унищожи и други насекоми, които ще преминат по третираната повърхност.

ВАЖНО: За да получите добро остатъчно действие срещу летящи насекоми (мухи, комари) след пръскане с Бандит е важно да пръскате върху места, на които насекомите кацат.Това могат да бъдат различни повърхности като: тавани, рамки на врати или прозорци, кофи за смет и други.

За добро остатъчно действие против пълзящи насекоми (бълхи, кърлежи, хлебарки) трябва да пръскате с бандит директно на места, които насекомите убиват, винаги спазвайте препоръките на производителя по отношение на разреждането на препарата.

Област на приложение:

Инсектицид с остатъчно действие за контрол на бълхи, кърлежи, хлебарки, комари, мухи. За употреба вътре и около жилищни, обществени, производствени и промишлени сгради, включително и болници (без отделенията с лежащо болни), ресторанти, кухни, хотели и заведения за бързо хранене, военни поделения, магазини, складове, кланици, сметища, кофи за смет, около торища и др.

За употреба върху хоризонтални и вертикални повърхности, където насекомите могат да почиват (без тези, върху които се приготвя храна). За площ но третиране срещу бълхи и кърлежи.

Употреба бандит 10 ЕВ

Начин на употреба:

Препаратът се разрежда във вода. Може да използвате празен флакон с пулверизатор от препарат за прозорци, градинска или лозарска пръскачка. За остатъчно действие срещу пълзящи насекоми (бълхи, кърлежи, хлебарки) се третират местата, които насекомите обитават, където се крият или където преминават (зад первази, по дюшемето, в килери, мазета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, кухненски мивки, печки, долната страна на чекмеджета и етажерки и в процепите по съоръжения и предмети, закрепени плътно за стените).

За остатъчно действие срещу летящи насекоми (комари, мухи) се третират местата, където насекомите кацат да почиват или да се хранят (тавани, черчевета, рамки на врати, остри висящи предмети, лампи и местата около тях, корнизи, кофи за смет, бунища и др.).

Важно!: Винаги изпозвай индивидуални мерки за защита като лични предпазни средства при работа с инсектициди виж нашият комплект от маска, ръкъвици и защитни очила на топ цена.

Разходна норма на препарата против кърлежи и бълхи:

Пръскане срещу бълхи:

Преди третирането, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прохосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци. Разходна норма 4 мл в 1 л вода за 20 м².

Пръскане срещу кърлежи, хлебарки, комари, мухи:

Опръскване срещу хлебарки, кърлежи, комари, мухи: 8 мл в 1 л вода за 20 м² Един флакон е достатъчен за приготвяне на следните количества работен разтвор: за бълхи 6.25 л, за кърлежи 12.5 л, за хлебарки 3 л и обработка съответно на 125 м², 625 м² и 60 м², площ.

Площ но третиране срещу кърлежи и бълхи:

Обработват се тревни площи, паркове, алеи, градски градини, пасища, ниска растителност и др. в местата с установена инвазия на кърлежи и бълхи. Преди обработките площите задължително да се окосят. Разходна норма 4 мл в 2 л вода за 100 м². Обработката се повтаря след 7 дена. Втората обработка се препоръчва, за да се унищожат и ларвите, които ще се излюпят от евентуално наличните яйца по време на първата обработка, тъй като пиретроидните биоциди имат кратък остатъчен ефект в природата (24 часа).

Интервал от време между отделните третирания:

За получим максимално добри резултати при борба с вредителите в важно да спазим интервалите от време, които производителя е препоръчал. В зависимост от видовете насекоми, за които използвате препарата те могат да бъдат в интервал от 1-4 месеца. 

Достъп на хора и животни в закрити помещения след пръскане е 60 минути.

При пръскане на открити тревни площи карантинният срок, в който до обработените терени не трябва да има достъп на хора и животни е 24 часа.

 

Предупреждения за опасност:

Бандит 10 ЕВ Безопасност при рабата

Вид на биоцидния препарат: течен: микроемулсионен концентрат

Производител: TransChem Professional B.V

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 

Информационен лист за безопасност 

Разрешение на МЗ

МАРКА: TransChem АДВ:: ципермерин – 10 г/ 100 г Начин на прилагане: Чрез ръчна пръскачка, моторна пръскачка или пулверизатор Антидот: Симптоматично Количество:: 1 бр Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P233 Съдът да се съхранява плътно затворен. P264 Да се измият ръцете и лицето старателно след употреба с вода и сапун. P273 Да Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, кърлежи, комари, мухи. Количество: 25 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Бандит10ЕВ
  Оценка:
  100%
  Страхотен е ползвал съм го и съм доволен

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Preparat
  Efikasen

  Оценка от

  Публикувано на

 3. гр. София 1504, ул. Шипка 34, тел. 0887064420
  Препаратът е много добър, но ми трябва още

  Оценка от

  Публикувано на

 4. 1(един) брой Бандит 10ЕВ 25 мл,до ЕКОНТ кв Горна баня гр София
  Плащане при получаване

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от пръскалото с едно пръскане си реших проблема с кърлежи на вилата.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки
Вашата оценка:
img
Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки Добави