Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки

В наличност
5 5
5 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
7,00 лв.
Препарат срещу бълхи и кърлежи. за масова употреба приложим в домашни условия
SKU: 155200
Тегло: 0,030 кг.
Производител: TransChem
EAN: 3800126191029

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: TransChem

Описание и начин на употреба

Бандит 10 ЕВ препарат срещу кърлежи, бълхи и хлебарки( 25 мл)

Bandit 10 EV е иновативен инсектициден препарат, създаден за ефективна борба с кърлежи и бълхи, комари, мухи и хлебарки.

Какво представлява Bandit 10 EV?

Това е микроемулсионен концентрат, съдържащ активното вещество ципермерин, което гарантира бързо и дълготрайно действие срещу вредителите.

Bandit 10 EV действа като създава стабилна и чиста емулсия, която прониква през хитиновата обвивка на насекомите, водейки до тяхното бързо унищожение. Препаратът е изключително ефективен и осигурява защита за дълъг период от време.

Препарат бандит се предлага в различни разфасовки като по този начин може да задоволи търсенето,  както на професионалният пазар така и на масовият пазар Бандите 10 ЕВ се предлага в 25 мл, като след разреждане с вода с него може да напръскате 100-120 кв, разбира се има и Бандит 1000 м.л.

За тези, които желаят да използват еднократни и индивидуални дози от препарата може да предложим и комплект на по ниска цена Бандит 12 x 25 мл всяка. 

Препарат против кърлежи и бълхи Бандит 10 ЕВ на топ цена

Област и начин на приложение на Бандит

Препаратът може да се използва различни среди – от жилищни и обществени пространства до производствени и промишлени обекти, включително и специфични места като болници и ресторанти. Подходящ е за обработка на вътрешни и външни площи. Ето как се прилага:

 • на закрито – инсектицидът се разрежда с вода и се пръска върху повърхности, където вредителите обитават или преминават. Важно е да се обръща внимание на скрити места като пукнатини, цепнатини и зад мебели;
 • на открито – третирането се извършва около потенциални точки на влизане на насекомите в сградата, като се създава защитна бариера.

За борба с бълхи и кърлежи на открито, третирайте предварително окосените площи с разтвор, приготвен от 4 мл инсектицид на 2 л вода за 100 кв.м. Повторете процедурата след 7 дни за унищожаване на всички ларви. 

Спазвайте препоръчаните от производителя интервали между отделните третирания, за да осигурите най-добри резултати.

Употреба бандит 10 ЕВ

Указания при борба с насекоми

Ето как да прилагате препарата за по-голяма ефективност:

 • летящи насекоми – за максимална ефикасност срещу мухи и комари, насочете пръскането към повърхности, където те обичайно кацат – тавани, рамки на врати и прозорци, както и външни страни на кофи за боклук;
 • пълзящи насекоми – за борба с бълхи, кърлежи и хлебарки, прилагайте Бандит директно върху техните скривалища и маршрути. Следвайте инструкциите на производителя за правилното разреждане на продукта, за да осигурите най-добър резултат.

Винаги използвайте лични предпазни средства при работа с инсектициди. и следвайте инструкциите за безопасност. 

Внимание: След употреба, осигурете добра вентилация на помещенията и избягвайте достъпа на деца и домашни любимци до обработените зони до изсъхването на препарата.

Защо да изберете Bandit 10 EV?

Bandit 10 EV предлага ефикасно и дълготрайно решение срещу кърлежи и бълхи, като осигурява мир и безопасност във вашето пространство.

Важно е да прилагате препарата против насекоми стриктно според инструкциите за безопасност и употреба.

Предупреждения за опасност:

Бандит 10 ЕВ Безопасност при рабата

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 

Информационен лист за безопасност 

Разрешение на МЗ

МАРКА: TransChem АДВ:: ципермерин – 10 г/ 100 г Начин на прилагане: Чрез ръчна пръскачка, моторна пръскачка или пулверизатор Антидот: Симптоматично Количество:: 1 бр Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P233 Съдът да се съхранява плътно затворен. P264 Да се измият ръцете и лицето старателно след употреба с вода и сапун. P273 Да Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, кърлежи, комари, мухи. Количество: 25 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Бандит10ЕВ
  Оценка:
  100%
  Страхотен е ползвал съм го и съм доволен

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Preparat
  Efikasen

  Оценка от

  Публикувано на

 3. гр. София 1504, ул. Шипка 34, тел. 0887064420
  Препаратът е много добър, но ми трябва още

  Оценка от

  Публикувано на

 4. 1(един) брой Бандит 10ЕВ 25 мл,до ЕКОНТ кв Горна баня гр София
  Плащане при получаване

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от пръскалото с едно пръскане си реших проблема с кърлежи на вилата.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки
Вашата оценка:
img
Бандит 10 ЕВ 25 мл. препарат против кърлежи, бълхи и хлебарки Добави
Може да имате нужда и от това: