Уред против гризачи и белки Kemo Electronic FG022

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
74,00 лв.
Ултразвуков мобилен уред против гризачи и белки защита до 55 кв.м
SKU: 10022
Тегло: 0,200 кг.
Производител: KEMO Electronic Германия
EAN: 4024028020228
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kemo Electronic Германия

Описание и начин на употреба

Уред с мощен ултразвук против мишки, плъхове и белки Kemo Electronic FG022

Уредът Kemo Electronic FG022 е модерно електронно устройство, предназначено за защита от мишки, плъхове и белки. Той е разработен с използване на най-новите технологии в областта на ултразвуковата защита от вредители, гарантирайки висока ефективност и дълготрайност.

 • Висококачествени Материали: Устройството е произведено от премиум материали, което осигурява надеждност и издръжливост при експлоатация.
 • Захранване с батерии: Независимостта от електрическата мрежа чрез батерии позволява лесно и удобно поставяне на уреда на места, където достъпът до ток е ограничен, уреда може да бъде използван в автомобили, каравани, кемпери и много други.
 • Иновативни Технологии: Ултразвуковите технологии, вградени в уреда, са от най-ново поколение, което усилва ефективността му срещу мишки, плъхове, белки или други дребни вредители.
 • Мобилност и Гъвкавост: Захранването на батерии, осигурява максимална мобилност и удобство при употреба, правейки уреда идеален за приложение в различни условия и среди.

Kemo FG022 мощен мишегон с ултразвук

Употреба на уреда против гризачи и белки Kemo Electronic FG022:

Уредът Kemo Electronic FG022 е универсален и подходящ за използване в разнообразни условия - както вътрешни, така и външни пространства. Той е ефективно решение за защита срещу гризачи (мишки и плъхове) и белки в следните среди:

 • Автомобили: Идеален за употреба в коли, кемпери, каравани, които няма да се ползват за по-продължителен период от време. Благодарение на захранването си с 2 x 1.5 V Mignon AA батерии, уредът не натоварва акумулатора на автомобила, като същевременно предпазва от кабели, гумени уплътнения и електронни блокове от увреждания и други щети, причинени от гризачи.
 • Гаражи и Складове: Ефективен за предпазване на гаражи, складови помещения и други подобни места, където гризачите могат да представляват проблем има ефективна защита от мишки, плъхове и белки на площ от 55 кв.м.
 • Домашни Пространства: Отлично средство за охрана на тавани, мазета и други вътрешни пространства от нашествие на гризачи и белки.

Удобство и Простота:

Захранването на уреда с батерии осигурява голяма степен на мобилност и лесна настройка без нужда от стационарен източник на ток. Това прави уреда изключително гъвкав за различни приложения и лесен за инсталиране на нужното място.

Уред против мишки, плъхове и гризачи за автомобили и каравани>>Kemo Electronic FG022>>Топ Цена

Как работи уреда против мишки, плъхове и белки:

Този мултифункционален ултразвуков уред против мишки, плъхове и белки, може да бъде използван навсякъде където има належашта нужда от защита от гризачи и белки. Най-често срещаната употреба е защита на различни превезини средства.

Всички знаем, че автомобилите често стават жертва на набези от мишки, плъхове или белки, които нанасят сериозни щети на електрическата система и гумените уплътнения на нашият автомобил. Уреда против мишки, плъхове и белки на FG022 Kemo Electronic Ви предлага максимална защита от повреди по вашият автомобил причинени от мишки, плъхове или белки.

 • Ултразвуков Сигнал: Уредът излъчва силни ултразвукови вълни с честота около 24 kHz (± 15%), което е достатъчно, за да плаши и отблъсква гризачите.
 • Ултразвуково Налягане: С налягане от 100 dB (± 20%), сигналите са ефективни за предотвратяване на близостта на гризачи и белки до автомобила.
 • Защита на Автомобила: Предлага защита на критичните компоненти на автомобила като електрическите системи и гумените уплътнения.

Този уред е идеален за онези, които търсят надеждна защита за своите автомобили срещу щети, причинени от гризачи и белки, предотвратявайки скъпи ремонти и поддръжка.

Как да защитя колата си от нагризване  на кабели от гризачи :

За да защитите вашият автомобил от нападение на мишки и плъхове трябва да поставите уреда в коша на автомобила. При поставянето на устройството против мишки и плъхове трябва да знаете, че те се плашат от ултразвуковият сигнал излизащ от зумера, което значи, че той не трябва да бъде поставян зад прегради или кори а трябва да бъде насочен към най-широката празна част под предният капак.

По този начин ултразвуковите честоти ще се отразяват в металните части и ще отблъскват всички досадни мишки, плъхове и белки. Уреда се захранва от батерии не е необходимо да бъде свързван с акумулатора на автомобила.

Как да използвам уреда за защита от гризачи и белки на външни площи: 

Уредът против мишки, плъхове и белки на Kemo Electronic е изключително полезен и лесен за използване. Благодарение на захранването му от батерии, този уред може да бъде поставен на всяко място, без да е необходимо наличието на електрическа инсталация. Със своето покритие до 55 кв.м, той е идеален за защита на автомобили и други пространства от нежелани гризачи.

Основни Характеристики:

 • Лесен за Използване: Уредът е удобен за монтиране и не изисква сложни настройки или инсталации.
 • Висока Мобилност: Захранването от батерии, позволява лесно преместване и позициониране на уреда в близост до защитаваните обекти.
 • Ефективност: Ефективно плаши и прогонва гризачите, като предотвратява достъпа им до автомобили и други съоръжения.

Препоръки за Поставяне:

 • Двигателен Отсек: Поставете уреда така, че да насочва сигналите си към зоната, от която гризачите могат да проникнат във вашата кола, обикновено през двигателния отсек.
 • Гаражи и Паркоместа: Идеален за поставяне в гаража или паркомястото, като се насочва уредът директно към автомобила.

Приложение:

Уредът е подходящ за употреба в различни области като автомобили, каравани, яхти, селскостопански машини, гаражи, мазета, тавани и навеси. Така осигурява максимална защита във всякакви условия и предотвратява навлизането на вредители, като мишки, плъхове и белки.

Забелжка:

Уреда не изисква никаква поддръжка оптимално време за работа е 12м без да се налага да сменяте батериите.( За да може вашият уреда да издържи 12м без смяна на батерии трябва да използвате висикокачествени батерии (2 x 1.5 V Mignon AA)

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Kemo Electronic Германия Площ на покритие: 55 кв.м, с акустичен обхват до 6 метра пред уреда Честотен обхват: 24 kHz (± 15%) Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Непрекъснат Комплекта съдържа: : Уред с ултразвук, инструкции за употреба Батерии: AA 1.5V Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове, белки, гризачи Размери: 125 x 54 x 26 mm Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Таван, Външен, Вътрешен Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Защита
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам, наистина качествен мишегон

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против гризачи и белки Kemo Electronic FG022
Вашата оценка:
img
Уред против гризачи и белки Kemo Electronic FG022 Добави
Може да имате нужда и от това: