Плашило за птици Сокол за защита от гълъби, врабчета, косове и скорци 3 бр комплект Gardigo

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
87,90 лв.
Комплект от 3 бр плашило против птици Сокол
SKU: 60104
Тегло: 0,600 кг.
Производител: GARDIGO Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Плашило за защита от птици на земеделски култури, тераси и сгради комплект от 3 броя

Плашило против птици сокол в полет, който служи за прогонване и борба с гълъби, скорци, врабчета, пчелояди в някои ситуации може да прогонва мишки и плъхове. Действа по напълно хуманен и естествен начин, като прогонва птиците от зоните, в които е поставен прогонващият макет сикол.

Плашилото представлява пластмасов макет в реален размер на хищна птица сокол с разперени криле и въжена дръжка за закачване на различни места, като балкони, тераси, овощни дървета и около земеделски култури.

Плашило за птици е напълно UV стабилизиран и водуостойчив материал и може да се използва целогодишно и при всякакви атмосферни условия.

Плашило за птици и гълъби Сокол>>топ цена>> топ качество

Как действа плашило за птици Gardigo Vogel-Abwehr Falke

Принципа на действие на този тип птицегон се базира на вродения биологичен инстинкт на малките птици да се страхуват от хищници какъвто е сокол. При нормални условия сокола се храни с малки птици като гълъби, врабчета, скорци, пчелояди, мишки и плъхове.

Плашило за птици Gardigo Vogel-Abwehr Falke имитира летящ сокол а пластичната му въжена дръжка позволява макета да се мърда от всеки лек полъх на вятъра по този начин създава реална движеща се заплаха за всички дребни птици в зоната, в която е поставен сокола.

Къде се използва плашилото за птици

Този реалистичен макет на летящ сокол може да се използва на тераси, балкони, покриви, стрехи, овощни дървета, около земеделски култури, лозя и др.

Птицегон плашило за птици и защита на земеделски култури и насаждения

Употреба и монтаж

Плашилото се състои от две части, крила и тяло. За да използвате плашилото е необходимо да сглобите бързо и лесно тялото и крилата, като за целта на притискате с лек натиск крилата към основата.

Пластичната връзка за окачване на плашилото е предварително монтирана. Макета се окачва на подходящи за целта места като служи за прогонване на гълъби, врабчета, скорци,пчелояди в някой ситуации мишки и плъхове.

При избиране на място за поставяне на плашилото за птици трябва да вземете под внимание, че то трябва да има място за да може да се движи от естественият полъх на вятъра, монтирайте на минимум 30-40 сме от стени, клони или други обекти, които биха попречили на естественото движение на плашилото.

Защо да използвате плашило против птици

Плашилото за птици е хуманен и природосъобразен метод за борба с птици в градска и извън градска среда.Птиците могат да нанесат сериозни щети върху овощни дървета, земеделски култури, сгради, балкони, покриви и др.

Борбата с птици е трудна задача и изисква да се използват всякакви методи в това число и биологичният страх на дребните птици от хищници какъвто е сокола.

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Комплекта съдържа: : 3 броя плашило за птици сокол. Начин на прилагане: Поставя се в близост до зоните подлежащи на защита. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: гълъби, врабчета, косове и скорци Количество: 3 бр Размери: 42 x 59 x 8,5 см, всяко Монтаж и приложение: Външен, Висящ Влагозащита : Да Материал: Пластмаса Технология: Плашило Цвят: Черен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Плашило за птици
    Искам да закупя

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Плашило за птици Сокол за защита от гълъби, врабчета, косове и скорци 3 бр комплект Gardigo
Вашата оценка:
img
Плашило за птици Сокол за защита от гълъби, врабчета, косове и скорци 3 бр комплект Gardigo