Harmonix® Red Mite: Най-добрата защита срещу червени акари за вашите птици 5 л.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
249,98 лв.

Препарат против червени акари по птиците Harmonix Red Mite за третиране на 1000 кв.м

SKU: 87463
Тегло: 5,000 кг.
Производител: BAYER-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Ефективно решение срещу червени акари и кокошинки с Harmonix Red Mite от Bayer 5л.

Harmonix® Red Mite представлява иновативен концентрат, разработен от Bayer, за борба с устойчивите червени акари и други вредители, които засягат кокошки, гълъби, врабчета и скорци. Специализиран за предотвратяване на здравословни проблеми и защита на птиците, продуктът осигурява дълготрайна защита и контрол над червените акари и тяхните паразитните популации.

Като част от ангажимента си за устойчиво развитие и безопасност, Bayer са разработили Harmonix Red Mite, така че да бъде безопасен за птиците, които живеят в близост до обработените зони.

Продуктът е създаден да действа само върху целевите вредители ( червени акари), без да навреди на самите птици или на други полезни организми. Това го прави предпочитан избор за птицевъдите и любителите на птици, които търсят отговорни решения за защита на своите пернати приятели от червени акари, които са често срещани, както при професионално отглеждане на птици във птицеферми така и при любителите птицевъди.

Harmonix Red Mite >>Препарат срещу кокошинки и червени акари >>Топ цена

Рискове от произтичащи от наличие на акари по птиците

Червените акари са вредители, които могат да предизвикат редица здравословни проблеми у домашните птици, вариращи от кожни раздразнения до анемия и намаляване на производството на яйца. В допълнение, те са вектори на заразни заболявания, което увеличава необходимостта от ефективен и безопасен контрол.

Оптимално разреждане и приложение

С 5-литровата си опаковка, Harmonix® Red Mite е проектиран да покрие големи площи до 1000 кв.м. Разреждането на концентрата с вода е проста и удобна процедура, осигуряваща широко покритие и лесно приложение чрез пръскане.

Harmonix Red Mite>>против червени акари и кокошинки>>как се разрежда

Подробно ръководство за употреба на Harmonix Red Mite

Приготвяне на работния разтвор:

За да започнете процеса на защита на вашите птицеферми, първо трябва внимателно да приготвите разтвора на Harmonix® Red Mite. Разредете 1 литър концентрат в 7.5 литра чиста вода, което ще осигури достатъчно количество от препарата за обработка на площ до 200 квадратни метра. Уверете се, че смесвате разтвора добре, за да гарантирате равномерното му разпределение при пръскането.

Нанасяне на разтвора:

Използвайте пръскачка с подходящ обем и дюза, която позволява финно и равномерно пръскане. Наблегнете върху зоните, където акарите предпочитат да се събират, като пукнатини, ъгли и труднодостъпни места. Обезопасете всички повърхности, които са в близост до храната и водата на птиците, както и самите птици.

Честота на приложение:

Повторната обработка е важна за осигуряване на пълната ефективност на препарата Harmonix Red Mite. След първоначалната обработка, направете повторно пръскане след 7 до 10 дни. Ако обаче откриете признаци на активност на акарите преди този период, незабавно извършете допълнително пръскане против червени акари.

Безопасност и предпазни мерки:

Необходимо е да се вземат подходящи предпазни мерки при употребата на продукта. Носете защитно облекло, ръкавици и маска, за да предпазите кожата и дихателните пътища. След употреба, оборудването за пръскане трябва да се почисти старателно, за да предотвратите случайно разпръскване на концентрата върху себе си или околната среда.

Поддръжка след обработка:

След като приключите с пръскането, измийте всички защитни средства и изплакнете пръскачката. Мийте ръцете и откритите части на тялото със сапун и вода, за да предотвратите всякакъв риск от контакт с препарата. Така ще се погрижите и за личната си безопасност.

Изхвърляне на опаковката:

Изпразнената опаковка на Harmonix® Red Mite не трябва да се изхвърля с обикновените битови отпадъци. Необходимо е да следвате местните разпоредби за утилизация на химически вещества, за да гарантирате, че опаковката ще бъде обработена по екологичен и безопасен начин.

Унищожаване на кокошинки и червени акари с Harmonix Red Mite

Най-добро време и метод на третиране

За да се осигури оптимален контрол над популацията на червени акари, е важно третирането с Harmonix® Red Mite да се извършва през периода от денонощието, когато акарите са извън убежищата си и започват активното си хранене – а именно през нощта. Това стратегическо време за приложение увеличава шансовете за директен контакт с паразитите, което значително повишава ефективността на продукта.

Повторното прилагане на продукта след период от седмица до десет дни е ключов момент в борбата с акарите. Този подход помага да се унищожат индивидите, които са оцелели след първоначалното третиране или са излюпени от яйца след това.

Така се прекъсва жизненият цикъл на акарите и се предпазват птиците от бъдеща инвазия. Редовното наблюдение и подходящата профилактика са от съществено значение за дългосрочното поддържане на здравето и комфорта на птиците.

Активно вещество и механизъм на действие

С активното вещество метил целулоза, Harmonix® Red Mite действа като лепило, което обездвижва и унищожава червените акари. Ефективен е дори върху запрашени повърхности, което го прави идеален за използване в птицеферми.

Здраве и безопасност при употреба

При употребата на Harmonix® Red Mite, е важно да се спазват предпазните мерки, като избягване на директно пръскане върху птиците, защита на храната и водата, и старателно измиване на ръцете след обработка. Следващите стъпки включват подходящото изхвърляне на празната опаковка с цел опазване на околната среда.

 

Технически характеристики

МАРКА: ENVU Площ на покритие: 1000 кв.м Интервал на работа: : 7-10 дни АДВ:: Метил целулоза 35.57 g/l Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Червени акари, кокошинки Количество: 5 л. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Harmonix® Red Mite: Най-добрата защита срещу червени акари за вашите птици 5 л.
Вашата оценка:
img
Harmonix® Red Mite: Най-добрата защита срещу червени акари за вашите птици 5 л. Добави