Уред против змии с мощна механична вибрация Vibrarandom Snake Repeller

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
59,90 лв.

Уред против змии с моторна вибрация

SKU: 52698
Тегло: 0,300 кг.
Производител: leaven Тайван
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven
Купи заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Професионален уред против змии с random механична вибрация

Мощен уред за защита от змии с механична random вибрация, която прогонва влечугите от зоните на поставяне на устройството. Уреда е произведен от алуминии и ABS пластмаса, което подобрява предаването на вибрацията в почвата и от там и неговата ефективност.

Vibrarandom snake chaser предлага едно ефективно, природосъобразно и евтино решение за защита на дворове, градини и земеделски терени от змии. Влечугите имат лошо зрение, но за това природата ги е дарила с изключителен слух и чувствителност към вибрации.

Влечугите улавят механичните трептения под земята от голямо разстояние и тъй като това е за тях знак за опасност - напускат зоната, в която се излъчват. 

Професионален уред против змии

Начин на действие:

Уред против змии vibrarandom snake chaser излъчва вибрациите през специфични интервали, които са предназначени само за влечуги през интервали от около 1,5 – 3,5 сек. произволно  и защитава площ около 300 квадратни метра.

Вибрациите се разпространяват през почвата и въздействат на нервната система на влечугите. Честотата на вибрациите излъчвани от уреда наподобяват сеизмичен трус. Това  плаши змиите и те са принудени да напуснат зоните в които усещат тези вибрации или не навлизат в подобни зони.

Същевременно уредът е напълно безвреден за хора и домашни животни. Уреда започва своето действие веднага след поставянето му, но при висока плътност на влечуги, които са заселени в зоните на поставяне на уреда са необходими до няколко дни за да бъдат прогонени.

Работи с 4 броя алкални батерии от 1,5V размер 'D' , които не са включени в комплекта . Уреда може да функционира от 4-6 месеца с един комплект батерии. Задължително сменете комплекта батерии след указания период или когато установите липсата на вибрация.

Изключителната енергийна икономичност на уреда позволява с един комплект батерии да бъде осигурена защита на обекта през целия сезон (от пролетта до есента), което превръща vibrarandom snake chase в най-евтиното средство за защита от влечуги.

Винаги поставяйте нови алкални батерии в апарата против змии, така ще си гарантирате не прекъсната работа на устройство против змии vibrarandom snake chase.

Монтаж и позициониране:

Монтажът на прогонващият влечуги уред е максимално лесен. Отвива се капака на уреда изважда се пластмасовата среда и се поставят батериите, като се спазва указания поляритет.

Средата се връща в алуминиевия корпус, капакът се монтира обратно, като се затяга плътно за гарантиране на защитата на уреда от влага. При правилно поставяне на батериите от 1,5 – 3,5 секунди от уреда се излъчва първата серия (вибрация).

С помощта на подходящ инструмент с подобни на уреда размери се прави отвор в почвата за поставяне на уреда, който се забива до маркировката върху алуминиевия корпус.

Недопустимо е уредът да бъде поставян в почвата чрез удари или натиск върху него, без предварително създаден за целта отвор. След поставяне почвата около уреда се уплътнява, за да се осигури надеждно предаване на звуковите вибрациите.

Уплътняването (трамбоването) на почвата се извършва внимателно, за да се избегне евентуална повреда на уреда. По същата причина ясно се обозначава и мястото, където е поставен уреда. Така се постига защитата му при косене или обработка на почвата или при случаен достъп.

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 300 кв.м Честотен обхват: Механична вибрация Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : на вибрацията: 1,5 – 3,5 сек. произволно Комплекта съдържа: : Уред против змии, инструкция за употреба Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Начин на прилагане: Забива се в земята в или около зони с наличие на змии или зони, в които не желаете да навлизат влечуги Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Змии, влечуги Размери: 41,5 см. х 6,5 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : 100% защитен от вода Материал: Метал Технология: Механична вибрация Цвят: Метален Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Snake Repeller
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от начало мислех , че няма ефект, но след като го сложих резултата беше на лице.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против змии с мощна механична вибрация Vibrarandom Snake Repeller
Вашата оценка:
img
Уред против змии с мощна механична вибрация Vibrarandom Snake Repeller Добави